Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
A filmesek ott bolondoznak a Városháza elõtt, a Truckeresek meg terelik át a forgalmat a túloldalra... Ennyit tudok... És mindenki izgul, egy faszi meg kiabál a járókelõknek, hogy feltûnés nélkül folytassák útjukat... :afro:

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts

Zap, boccs, de a tegnapom nagyon sûrû volt... :(

Semmi gáz, az enyém is. Felfedeztem egy foltot a plafonon, amit eddig még nem láttam. ;)

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Mettyú... Tudod, semmi rosszindulat, de... Háááát.... Izéééé.... ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
annyira sokat nem vesztesz vele, hisz természetesen fake ;)

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
LL kösz a linket, sajnos csak elképzelni tudom, hogy mi lehetett, ugyanis a munkahelyi filter nem engdte megnyitni szexuális tartalma miatt. :(
Kokkk, hová vezet ez az attitûd? Nézzél rám! Ennyi nem elég?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Látod, Te különb vagy, de nincs is 20onéves picsád, nem gyújtasz rá hanygul és nem slattyogsz... :D:D:D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Motivációs levelet irni nehéz. El kell kerülni a kliséket. De ez nehéz.

Péntek csocsó minden pesten levõ egyénnek aki akar gyüjjön..

Tegnap megnéztük a Ray cimü filmet, nekem nagyon tetszett, és SZEMÉLYESEN Fenyõ Miki sétált ki a terembõl elõttünk egy 20onéves picsával, hanyagul rágyújtott egy cigire és elslattyogott a veszkócsimmájában.. elég aszott egy öregember és max 157 centi magas...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Vazze! Ti nem tudtok a filmrõl...?!?! Hát én leszek a fõszereplõ... :D

Zap, boccs, de a tegnapom nagyon sûrû volt... :(

Shoshi: majd meglássuk, csak mûködjön a tranzakció! ;)

Edit: leszartom a rohadt sulit!!!

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
Mettyú: http://www.ttr2.com/...t-again_01.html

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts

Errõl tudtok valamit?

hat errol nem.
De a csajom szervezte a statisytakat egy masik hatalmas magyar produkciohoz, a Le a Fejjel cimu filmre. most voltunk a premieren.
Csak hogy tudjatok hova kotni: galvolgyi-bajor-timar peter (zimmer feri). Hat mit ne mondjak MOCSOK SZAR volt, eszetekbe ne jusson megnezni. Egyedul ganxta zoltan volt jo mint hóhér, mert minden alkalommal ugy koszont a filmben, hogy :erõs nyakat. :)

viszont talalkozunk SZEMELYESEN döglégy úrral, fa'bryval, harsanyi leventevel (is).

nem is tudom ennyi hires ember mit keresett itt lenn videken.

vendég_fuse_*

vendég_fuse_*
  • vendég
Kerestek hozzá statisztákat. Mondjuk Mikulássapit nem húznék...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Errõl tudtok valamit?

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Zap:
Megvan, majd begépelem és átnyomom, vagy kiviszem valamikor! Talán ma...

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Igen, Amerikában is milyen jól jött, hogy le volt betonozva az erdõben az út.. még poros lett volna a cipõnk!

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
Szerintem egy mobil WC-t vigyetek nekik, mert hát ugye fához kötözve elég nehéz elvonulni egy bokor mögé és a szarást menedzselni! Ja, meg utána töröljétek is ki nekik, mert összekötött kézzel az is nehézkes!
Amúgy meg mit vagytok annyira a lokátor ellen, mi? Legalább lesz szép kiépített betonút, amit majd hozzácsaphatnak a 40 km-es pécsi kerékpárúthálozathoz is akár.
Szerintem szép lesz, beton mindenhol és hétvégi kirándulok autói a csúcson! Mi kell még?

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Menjetek a Zengõre. Helyettem is!

Shosh: A Collective CD-nek megvan a hozzátartozó cím listája is? Merajjólenne.

Aktuális civil

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Gyógyítsd csak magadat!

Tennap jó volt az edzés! Az egyik ujjam bánta, úh. nehezen gépelek egy kicsit!

Kokk:
Milyen sör? :clap:

Vazze reggel 16 volt a szobámban! Király! Mint annak idején Kaprunban!

Találkoztam tennap Zilahi Gabival, és mondta, hogy már van nagy szervezõdés Hetényben. Voltak az illetékesek terepszemlén! Hétvégén ki kellene menni. Vihetnénk valamit a Greenpeace-eseknek, teát, vagy kekszet, vagy RTL klub tv mûsort.
Na de komolyan. Aszonta Gabi, hogy már szervezik a helyi lakosok az éjjeli õrséget...

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts

Kokk: átnyomod a Graciás számot?

LL már megtette. Ezúton is kösz.

Na elrakom a szervezetemet standby üzemmódra, hadd dolgozzanak a nanorobotok. Csak nehogy megint valami dzsuvát gyûjtsenek nekem egész éjszaka. Nem lehet szólni nekik, hogy hagyják azt abba? Vagy az már nagyon gépikód? Aztán majd megint jön az ordíbálás, meg a méltatlankodás, ha érkezik a tû a tábor közepébe...

Aktuális civil

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
http://forum.bikemag...ed=1#post215123

UTSÓ 3 HOZZÁSZÓLÁS!!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
köszi, rájöttem, hogy a Goldwave is tud ilyet. Csak el volt rejtve a kis ikon...
Kokk: átnyomod a Graciás számot?

Aktuális civil