Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Anyád fasza, Wuff! Azér jobb a kedved, mert belémplántáltad és te megszabadultál, köcsög!
Faszkivan!

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Howdy Ho!!! És mennyi az a nagyon olcsó? Meg a vastagított vagy a sima?

úgy emlékszem sima (?)
de már mondtam énis azt elengeted a szemed mellett :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Az van, hogy szombaton kibéreltek egy helyet, oda megyünk zombulás ellen feltöltõdni, majd beszámolok, de sztem széket nem fogok törni, mer' drága lenne.

Nótórius pénzhiány, ez van. :)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Howdy Ho!!! És mennyi az a nagyon olcsó? Meg a vastagított vagy a sima? Bár erõs a zsetonhiány, de majd megnézem... Csak tudnom kéne, hogy mennyit kell összekaparnom... És mondtam már hogy unom a sulit?!?! Ezzel beszállok a faszkivan hangulatba.

Más: tegnap elhívtak bulizni csajomék. Elötte piálás. Sztem mindenki sejti, hogy mekkora... De csak ízelítõül: az egyik srác 9-kor totál kifeküdt, egy csaj elájult (pedig Eszter szerint ilyen plázacica, meg csinibaba és nem szokott ilyeneket csinálni...), eltört egy elég fasz-új franciaágy, meg egy szék a konyhában... Utána mentünk bulizni, de sajna arról nincs sok infóm... :D:D:D Ez kell a faszkivanság ellen! Nem szabad zombulni!!! Be with us!!!

Edit: csak hozzáértõknek... A Pere 7 órát tart egy héten... Szerintetek mennyire viszi le az agyam? Pfff...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Igazából örülök, hogy itt pesten edzödhetek egy kicsit. Jobb is lett a kedvem, mondjuk nem tudom mitõl. Talán Zap foltjai a plafonon pozitiv energiát sugároznak?

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Én itt vagyok.
Itt nincs faszkivan hangulat.
Szenvedjetek Ti is balesetet...

Shosh: Elveszett Világok a címe.

Aktuális civil

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Zap, merre vagy? Remélem nem tûket bökdösnek beléd már megint!

Kokkk! Te akartál Hussefelt kormányt venni stucnival? Nos, a Fitboysban van egy szett és olcsó, szóval hajrá!

Többiek kapjátok be!

A 'faszkivan' hangulat kezd országos méreteket ölteni!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Én meg hetente megnézem mennyibe kerül a S20Pro. És megy le az ára. Olyat kéne vennem. Hmmm, ha ezért az árért 6M-s lenne....
Lehet, hogy várok még egy modelfrissítést. Ha meg nem tetszik az új megveszem ezt. Vagy nem.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
nekem most jött le nemrég vagy másfél giga dragon ball+dragon baall Z,meg a GT edizódok...

majd mesélek hogy mien igy bringázni :)
jó nyilván..
kicsit hüvi van okés...majd húzok kabátod

használta érdems fényképezõt veni...Tomi massinába beleszerettem...meg az 1D canyonba is...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Pesten sajna azért nagyobbak a távolságok, hogy izzadásnélkül oda lehessen érni monnyuk a munkahelyre.. mert én a Petöfihidnál tanyázok, a melóhely, a bugyibolt meg a halálfaszánvan.

De ötletnek jó.. Meg nem t'om hova rakni a bringát. Ez egy ilyen nap. Ilyen faszkivan :)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Lehet, hogy nem fogsz odafadjni, de azt hiszem odafagyásról majd mesélsz nekünk este...
Valahogy lenne kedvem bringázni, de képtelen vagyok odáig eljutni...
Mondjuk nem reggel munkába járni, mert most nem tetszik ez a -10.
Igaz bejönni sincs kedvem. Egyedül a 24, Alias, Tru Calling, Medium, Stargate sorozatok tartják bennem a lelket. Ezek jók.
Függõ vagyok.
A Battlestar Galacticat, meg a V-t már kivégeztem, és áhhh azok is jók.
Meg itt bennt a Half-Life 1, otthon meg a 2.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
próbálj meg nem tömegközlekedni hanem bringával menni bárhová!!

én is azt fogok minyá de veszek valmi kesztyût meg meleg kaját hogy ne fadjak oda...

este back

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Lehet, hogy csak én élem meg túl intenziven ezt az irodai létet... de... szarok rá. Péntek-szombat buli. Ez a lényeg :)

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Szöges gumi? Faszkivan?

Nekem is kivan a faszom, de szarok rá! Ha normális munkatársaim lennének, akkor talán még szeretnék is itt lenni! De mivel szarok rá, és van egy világ ezen kívül, amiben jól érzem magam, ezért fõként abban tartózkodom! A testem meg lehet bárhol... akár itt is...

YEEEEAAAH! WITH ALL THE MONEY OF THE WORLD YOU CAN'T BUY MA RESPECT.......!!!!!!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Szöges gumi.. jó ötlet. Inkább csinálok szöges párnát, meg szöges bakancsot, és jól seggberúgom az összes higagyú faszfejet itt. Csak 100as szögek kellenek hozzá meg jó adag "faszkivan" hangulat. Ja meg Foo Fighters...

RESIST.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Szerintem Wuff kezdjen el szögesgumit gyártani a munkahelyen. Kell hosszá egy alig használt bütykös gumi, csavarok, alátét, meg akkus csavarhúzó. Ja és cipészár is kell elõbökni a csavarok helyét. Nagyon jó elfoglaltság...

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Wuff barátunkon még mindig uralkodik a 'faszkivan' hangulat!
Kedves Pécsiek, segítsetek neki kilábalni ebbõl, mert rossz nézni itten ezt a depressziót!
Zap, nekem még a Pumukli jött be nagyon, azokat is tölthetnél!
(De csak magyar szinkronnal, semmi nem üti Pusztaszeri Kornél hangját)

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Kössz Tomy, akkor irtom tovább a németeket a Call on Duty-val...

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Akkor marad a vinyó...

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Hát Half-Life2-t azt sajna nem tudok adni, ugyanis net-en keresztül vettem meg, és töltöttem le. Összesen 8.6G.
Saját acc-om van hozzá meg ilyenek...
Van 1 tört verzióm is, de azt nem tudtam mûködésre bírni, ezért vettem meg.