Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Fúú, tomy, erre csak nagyon spéci ötleteim vannak, pórias kajákat nem sikerült ennem a hétvégén! Egyél melegszenyót!

Zap:
Megoldottam a kérdést, nem vagyok láma, dvd-n figyel az öreg Jesse James.. dübörögnek otthon a motorok!

Isteni idõ van, és isteni a hangulat az irdoában! Sokat beszélgetek, és szeretnek is! Yeah! Don' t give a fuck! :clap:

Hétvégén futás projektet nyomtam, de a következõ 7 fokos idõben veletek tartok!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Eh, akartam ide sokat írni vasárnap, de ez a buzi nem hagyta.

kolyok, nem tudom mi lehet a baj. Mindkét verzió (avi,mpeg) 6M körüli. Lejött az egész?

Tökre éhes vagyok, de még gondolkozok mit egyek.
Ötletek?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Ennyi?!?! Ennyit kommunikálatatok ma össz-vissz?!?! Hát nem vagytok túl interaktívak... Pesti kollegáonk le fognak baszni minket! Kell a 150%!!! :D:D:D

Ma mobilkommunikációskészülékemen megkeresett PG, hogy ugyanmár nem látogatnánk-e ki együtt Zap barátunkhoz is. És úgy tûnik, hogy Kisssebbbik Shoshi is hozzánkcsapódik majd... Jó kis invázió lesz... :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
nah kikerem magamnak....
pedig most bszal fogok jonni....
nem bicigliel,tengap lemostam aztan nics szivem oszeretkezni....

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Na jó, ezt leszámítva... Hisz velem mindig baj van! ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Veled volt, mert nem értetted meg elsõre... :D

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts

csak kibõvítettem a Márió mondatát... Hogy ne legyen olyan rövidke... :D

Pedig már parrantottam, hogy megen velem van a baj... :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
csak kibõvítettem a Márió mondatát... Hogy ne legyen olyan rövidke... :D

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Vávávávává... Mivanmá?!?! Kinek hova? Most ez egy rosszhelyremutatómutató volt, vagy mi?!?!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Ákoshoz most valaki, akinek van autója, hogy ne kelljen kibuszozni a játékért? ;)

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Nekem lenne kedvem... De szûkös az idõm... Megyek apumhoz kajolni, aztán lenézek nagyszülõkhöz... Vagy utána, mert õk is kertiben laknak, vagy ami mégjobb lenne, hogy este... Olyan 8 körül akár/pölö... Õõõ... Még kitalálom... Mert tényleg szûkös.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
Ákoshoz most valki!?

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Én reggel óta subaru videjókat vizsgálok... Hát vazz! A tény, hogy ezek kicseszettül jó autók, nem változott... De van a forester 2.5XT AWD Hát... Nem mondom, hgy nem faszás... Lassan fölveszi a versenyt a WRX-szel... Mert igyekeznek a bevásárlós forma és látszat mögé egyre inkább WRX-hez hasonló adatokat rejteni. Azért egy másfél tonnás bevásárlós-szõlõbejárós kocsi 6mp alatt katapultál 100-ra, az durva. És had ne soroljam... Mert újra szerelmes vagyok... :D:D:D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Jaja, War of the Worlds nagyon jó kazin...
Most készült belõle film?

Más: nézzetek linkelõt, mert
http://www.raceface.com/valentine.mov ez jó
meg ez is: http://www.el8.net/~gb/breakdance.wmv
de akkor már nem is kell linkelõt nézni. :D

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Hát a War of Worlds kicsit régebbi, mint 20 éves. H. G. Wells írta. és elõször 1898-ban adták ki! Szóval Verne kortársa volt.
Nekem van egy 1978-as dupla bakelit lemezen a belõle készült hangjáték, amit amikor elõszös sugároztak Amarikában a rádióban, mindenki beparázott, mert azt hitték közvetítést hallanak, és tényleg megtámadtak minket a marslakók.
Olyan pókszerû cuccokkal támadnak, mint a Striders a Half-Life 2-ben.
Alapmû.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Jajj, hát különlegesen szép napra kelhettünk ma.
Igaz ez a plafon színén nem sokat változtat, de tetszik az olvadt hótól és esõtõl felázott, szürke talaj.
Illik hozzá ez: http://lightsourcephoto.com/steel.htm

Meg a Márió aláírása...

Márió: Star Wars Knights of the Old Republic 2? RPGs téma... Hozz 4 CD-t.

Aktuális civil

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
nekem jól jött a videjók

világok harc,régebbi ~20éves scifi alap regény volt...
most meg csináltak belõle filmet
nem tûnik rosznak...

valakinek valmi jó játéka nincs?!

edit:

hát jah kissé lehnagló ez az esõ....
nem igazán hiányzott
csajomék pestrõl 11kor indultak és 0213 kor még pécsváradnál voltak...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Edit: a fénymásolós csak addig van, mikor a fickó megnyomja a stoppert... Tomy, te szúrtál el valamit, vagy én vagyok kapkodós, hogy másnap 10kor akarom megnézni?!?4 :)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Kössz Tomy!!! Asszem nagy bûnt követek el, de nagyon tetszett a suaru feketében, arany felnikkel... ;) De jobban is küldeném vele... :D:D:D

Márió: akkor már tudod mirõl beszéltem... Sztem a S listája jobban átjött!!! Hehe... És nem tom mi ez a világharcos cucc, de én benne vagyok.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
voltunk sorstalanságon....

hát nem tudom...
valami mást vártam...
valami olyat mint a Zongorista vagy a S listája...
vagy mint egy igazi jó háborús film...

de igazán semmi...
nem hagyott nyomot bennem..

lesz majd világok harca is!!!
azt menjünk el megnézni!!