Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Shosinak, csak úgy:
http://www.pinkbike....ew&image=175057
http://www.pinkbike....ew&image=175058
http://www.pinkbike....ew&image=175056
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Club Rotation vazz, meg Spy the Ghost. Slácok, ennyire lent tart a magyar kultúra? Ez valami elképesztõ!!! Lesz ebbõl még felfelé, vagy elrohadunk itt a Kárpát-medence közepén az EU és Balkán között?

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ja és jön le a Fülledtség... :D Shoshi, meg kell majd néznünk!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás

Kokk az anyádpicsája!! Mi a szar ez a szám?
Te köcccsög... :D

Heheheheheheheheheheheheehe... Széjjel röhögöm az agyam, amint eszembe jut az arckifejezésed, ami itt van elöttem... Még nem tudom, hgy hogyan, de ezt valahogy terjeszteni kéne és valahogy fölvenni az emberek arcát, mikor elõször meghallgatják... Hehehehehehehehe... Ez ÛBERSZAR!!!!! Heheheheheehe... Minnyá megpusztulok.... Ennél már csak a tescoban dolgozó idióták rosszabbak... Azoktól is majd megpusztultam...

:D

Edit: nem volt normális fütyire húzható tûzfal, csak tescosos, az meg lószar.... ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Mettyú, ilyen állapotban vigyázz, mert még az is kapkodásnak tünik neked... Nem baj, majd max kétszer is leülsz, hogy biztos jól lássad..!

Kokkk.. köszi, de vettem sprayt. Most jobb.

VÉGE VAN ENNEK A RETKES SZÁJBABASZOTT MUNKAHÉTNEK is. Megyek haza. City Szalon. Sör. Pogácsa. Szép az élet.. Juhééééjjjjj

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Ja, jól mondja az Öreg. Kokkk az édesanyád búsborongós picsája, te kis köcsög!
Akkor lesz holnap valami?
Bár ha ilyen lassú maradok holnap is, akkor megyek a Zaphoz falat nézni!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Kokk az anyádpicsája!! Mi a szar ez a szám?
Te köcccsög... :D

Editkém, ezt lehet, hogy az MSNre kellett volna írni. Nah, mindegy, hadd lássa ország világ!

Aktuális civil

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
igen a chip az alap....
kokk nekem hozz extra mértû figurás kotont!olyan ami dhs!!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

nem nézett valaki tegnap Extrémet?
Ryan Leech új filmje: Manifesto.
Az a csávó... az kész...

az bazz...
valakinek nincs meg?
ahogy a láncon végigmegy.. hát kapja be :)

ismerõs kérdezi hogy ha dc++ tölt le psx játékot akkor az hogy fog mûködni,szal csak ráírja cdre és kész!?

Azt nemtudom, hogy jó lesz-e de írhatna nekem is :)
de pl chipezetnek kell lennie a gépének, hogy vigye az írótatt, nem?

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

LL:
Milyen színûre szeretnéd a Porschédat?

Shos igazából nemtudom...
de az arany felni sárga lámpa miatt leeht beprobálnék rá egy szép (subaru szerû) kéket.
de volt már szó bordóról is..
szerintem olyat szeretnék, ami festéked van (fogadjunk hogy szívárványból minden :D) meg amire esetlegesen közösen aztmondjuk, hogy na ez jól nézhet majd ki

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Most megyek Tescoba... Ha kell valakinek valami, az írja ide 10 percen belül, vagy küldjön utánam egy sms-t, amég ott vagyok. Pölö AW, egy kis babahintõpor?!?! ;)

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Én meg reggel husit sütöttem, megnéztem, hogy átsült e, de visszaesett a serpenyöbe, kifröccsent az olaj, persze póló nem volt rajtam, hogy fájok, meg égési sérült vagyok. Szép kis hólyagok meg ilyesmik burjánzanak rajtam. Vettem sprayt, ami habot fúj, de persze ezt nem mondták elöre, most legalább az ingem is szépen néz ki. Habbal oltó. Áááá és FÁJ!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
komolyan azok ma majmok énekelnek!?!?!?!?
akor majd szipningen kérni fogom,de cak csóré béla és póstás józsi után

:)

nálunk is leht porszivozni
mosogatni már hc-b,mert kajamaradékos a tányér...

léöntöttem lándzsás utifûsziruppal az agynemût,most olyan mintha lefostam volna egy csíkban....

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Lájtos vonatozás! Újabb sztorigyüjtés az IC büfékocsijából.. Gyertek, jó buli!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Hazaslattyogok, és porszívózok egy lájtosat! Jössz?

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Freneteikus... Egy újabb sorscsapás...

Délután valami?!?!?! Egy lájtos akármi?!?!?!?!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Ettõl a Quimby-tõl valahogy nem tudok felpörögni.. Nekem mindig izzadtságszagú, kisfröccsös, tarisznyás bölcsész fiúk és lányok jutnak eszembe...

És van extrémem! Jó szokott lenni! Reggelente iszonyat boardolások mennek! Beszarok rajtuk!

EDIT:
De nagyon várom már VV Jenny és VV Katka "Twins" nevû produkciójának eredményét, ugyanis "énekelni" fognak!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Sajna nekem sem nem van Extreme-em. És a Yeti megmozdult... Örült neki... :) Most nincs nálam a fényképezõ, de telefonnal nyomtam pár képet. Majd fölnyomo gépre, azt megmuti! :D Jól néz ki együtt a fehér angyal-fekete ördög testvérpáros!!!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
elárasztom a fórumot...

nekem nincs extrém csenelem...

ismerõs kérdezi hogy ha dc++ tölt le psx játékot akkor az hogy fog mûködni,szal csak ráírja cdre és kész!?

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
nem nézett valaki tegnap Extrémet?
Ryan Leech új filmje: Manifesto.
Az a csávó... az kész...

Aktuális civil