Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Írta 2005. február 19. - 00:24

http://www.pinkbike....ew&image=175057
http://www.pinkbike....ew&image=175058
http://www.pinkbike....ew&image=175056
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2005. február 18. - 23:03

Aktuális civil
Írta 2005. február 18. - 19:19

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. február 18. - 19:18

Kokk az anyádpicsája!! Mi a szar ez a szám?
Te köcccsög...
Heheheheheheheheheheheheehe... Széjjel röhögöm az agyam, amint eszembe jut az arckifejezésed, ami itt van elöttem... Még nem tudom, hgy hogyan, de ezt valahogy terjeszteni kéne és valahogy fölvenni az emberek arcát, mikor elõször meghallgatják... Hehehehehehehehe... Ez ÛBERSZAR!!!!! Heheheheheehe... Minnyá megpusztulok.... Ennél már csak a tescoban dolgozó idióták rosszabbak... Azoktól is majd megpusztultam...

Edit: nem volt normális fütyire húzható tûzfal, csak tescosos, az meg lószar....

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. február 18. - 18:37

Kokkk.. köszi, de vettem sprayt. Most jobb.
VÉGE VAN ENNEK A RETKES SZÁJBABASZOTT MUNKAHÉTNEK is. Megyek haza. City Szalon. Sör. Pogácsa. Szép az élet.. Juhééééjjjjj
Írta 2005. február 18. - 18:19

Akkor lesz holnap valami?
Bár ha ilyen lassú maradok holnap is, akkor megyek a Zaphoz falat nézni!
Írta 2005. február 18. - 18:08

Te köcccsög...

Editkém, ezt lehet, hogy az MSNre kellett volna írni. Nah, mindegy, hadd lássa ország világ!
Aktuális civil
Írta 2005. február 18. - 17:42

kokk nekem hozz extra mértû figurás kotont!olyan ami dhs!!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2005. február 18. - 17:34

nem nézett valaki tegnap Extrémet?
Ryan Leech új filmje: Manifesto.
Az a csávó... az kész...
az bazz...
valakinek nincs meg?
ahogy a láncon végigmegy.. hát kapja be

ismerõs kérdezi hogy ha dc++ tölt le psx játékot akkor az hogy fog mûködni,szal csak ráírja cdre és kész!?
Azt nemtudom, hogy jó lesz-e de írhatna nekem is

de pl chipezetnek kell lennie a gépének, hogy vigye az írótatt, nem?
Írta 2005. február 18. - 17:31

LL:
Milyen színûre szeretnéd a Porschédat?
Shos igazából nemtudom...
de az arany felni sárga lámpa miatt leeht beprobálnék rá egy szép (subaru szerû) kéket.
de volt már szó bordóról is..
szerintem olyat szeretnék, ami festéked van (fogadjunk hogy szívárványból minden

Írta 2005. február 18. - 17:25

Írta 2005. február 18. - 15:57

Írta 2005. február 18. - 15:12

akor majd szipningen kérni fogom,de cak csóré béla és póstás józsi után

nálunk is leht porszivozni
mosogatni már hc-b,mert kajamaradékos a tányér...
léöntöttem lándzsás utifûsziruppal az agynemût,most olyan mintha lefostam volna egy csíkban....
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Írta 2005. február 18. - 15:02

Írta 2005. február 18. - 14:59

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2005. február 18. - 14:54

Délután valami?!?!?! Egy lájtos akármi?!?!?!?!
Írta 2005. február 18. - 14:15

És van extrémem! Jó szokott lenni! Reggelente iszonyat boardolások mennek! Beszarok rajtuk!
EDIT:
De nagyon várom már VV Jenny és VV Katka "Twins" nevû produkciójának eredményét, ugyanis "énekelni" fognak!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2005. február 18. - 13:57

Írta 2005. február 18. - 13:30

nekem nincs extrém csenelem...
ismerõs kérdezi hogy ha dc++ tölt le psx játékot akkor az hogy fog mûködni,szal csak ráírja cdre és kész!?
Írta 2005. február 18. - 13:20

Ryan Leech új filmje: Manifesto.
Az a csávó... az kész...
Aktuális civil