Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Posted 2005. February 20. - 12:54

Én is szeretem a hegyeket de tél után nem biztos hogy valami keményebbel kellene kezdenem...Kell egy kis aklimatizáció!
Ha jól veszem ki akkor ti inkább lefelé nyomjátok!Jól gondolom???
Mondjuk elõbb utóbb tervezgetem teló vásárlását, csak hát költséges dolog...(mint minden más)
Posted 2005. February 20. - 12:54

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2005. February 20. - 12:50

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2005. February 20. - 12:48

LL:
Megtárgyaljuk, kékem nincs, bordó metálom viszont van, Jaguar szín...
Tomy:
Részvétem! Biztosan elküldted elõtte a picsába a fõnöködet, és õ elvette tõled a telókat... Én ezért nem iszom a céges partikon... Mindenkinek megmondanám a magamét... Józanul mindig nagyobb élmény!
Grigo:
Mehecc déli irányba is, az lankás, kevés hegy.. Pellérd-Ócsárd-Harkány és vissza egy hatvanas, és fõként sík... Vagy Kozármisley-NewPetre-Villánykövesd és vissza (kb. 60 km). Vagy a hatoson Szentlõrincig, ott dobsz egy jobbost, és a tigrislakta területeken Hetvehely-Abaliget-Remete-rét (kb. 60 km).
Én jobban szeretem a hegyes völgyes terepet, kibaszott szépek az erdõk errrefelé...
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2005. February 20. - 12:28

Gondoltam, vagy valami ilyesmi lesz!Hát én nem megyek terepre, csak aszfalton nyomom. Montis váz, vékony gumik, merevvilla...
Hát azért laposon is lehet menni, bármily szentségtörésnek is tûnik. Jó hosszú túrák meg ilyenek.
Azért szoktam látni magamfajtákat is sõt még országútisokat is, bár az országútisokat csak addig amíg elhúznak mellettem...
Posted 2005. February 20. - 11:57

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2005. February 20. - 11:45

Tudnátok nekem abban segíteni, hogy adtok pár tippet merre lehet bringázni Pécsen???
Orfû meg a Tv-torony már megvolt párszor csak valami olyat is ki szeretnék próbálni ami laposabb és mondjuk nem gyalulnak le a kamionok...
Bár hely is jöhet, csak inkább tavasszal kezdetnek valami laposabb hosszabba szeretnék belevágni.
Egyébként milyen a bringás élet lent?Látok néha srácokat akik nyomják szóval nekem egész jónak tûnik...
Posted 2005. February 20. - 11:18

A taxis, aki hazahozott, azt állítja nincsenek nála. Eh. Akkor hol vannak? Az még tetézi a bajt, hogy mindkettõ céges volt, tehát én nem tilthatom le õket.
Posted 2005. February 19. - 23:43

Tomi hidd a telefonokat vagy valmi biztonsági dolgot intézkedj!!!!
jót meneteetek!?PG is csörgetett.
ondoltam rátok ohgy jót mentek mert jó idõ volt...
na béka mindenki :9
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2005. February 19. - 20:29

Asszem mégse kell. Megszereztem. Asszem.
Posted 2005. February 19. - 18:26

Edit: lejött a Fülledtség. Belenéztem. Eddig bíztató!!!

Posted 2005. February 19. - 18:25

Posted 2005. February 19. - 17:46

HELP!
Posted 2005. February 19. - 17:14

Jó volt. Csak folyt a taknyom végig.
Posted 2005. February 19. - 16:20

Sajnos fényképezõgépet nem vittem, pedig vicceseket estünk. Majd jövõ héten.
Na aztán az állatkert fele jöttünk le, mert arra nincsenek szánkósok. És ez is jó volt. 20-30 centis nyom volt kitaposva, abban lehetett döngetni rendesen.
Vissza a sínhez, és le a pályán arra, amerre ki volt taposva az út...
Ez így jól esett.
Csak ezek a rohadt telefonok lennének meg. Fizetnék is érte.
Posted 2005. February 19. - 12:50

pisz.
Posted 2005. February 19. - 12:14

Posted 2005. February 19. - 11:57

Posted 2005. February 19. - 10:04

Állitólag taxival.
Viszont nincs meg egyik telefonom se. Lehet, hogy a taxiban hagytam, vagy azzal fizettem? Ennyire hülye lennék?
Bassza meg.
Ja, és este 8ig várnom kell, mert akkor lesznek az éjszakások, akik majd tudnak valamit mondani...
Posted 2005. February 19. - 01:07

bocs!
pöttyösben volttunk...kicsit füstszagom van... uutálom
meg volt szintis zenész,tudod az a fajta aki minden számot lejátszik a notthing else matters tõl a táncolj cigány lányt uarra az alapra és ének megy akkor is amikor iszik;)
bukó meg jó mesterünket oltogatjuk eleget igy is..
valaki nem akar "kis" shermant(110-130)80körül...
nekem kéne a nagyoobbik...
meg valmi hátsó fék eladó!?megválok a deorétol mert nem jó....
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!