Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
http://forum.bikemag...

Ajánlom figyelmetekbe ezt a topicot ha érdekel hogy mi szokott ott lenni;)
Ja ha jön ellenõr akkor majd valahogy kibulizzuk hogy ne kelljen fizetnetek mert nem hiszem hogy BKV-s bérletetek lenne
és gondolom egy rakás jegyet sem akartok lyukasztani;)
De azért legyen nálatok pár..
Remek lesz ha ez összejön.
Részemrõl március elejétõl kezdve lehet jönni.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Mindig azok vagyunk... ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Van még egy rakás jó pálya amin lehet mókázni..
Meg vannak ilyen alap dolgok is..
De ha úgyis hozzá vagytok szokva a toláshoz meg a tekeréshez akkor megmutatok majd egy aranyos részt;)
Aztán ti is legyetek jó házigazdák;)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Akkor most én leszek a "többiek"... Részemrõl áll a dolog. Szerintem a szállás is menne, ha jó elõre letárgyaljuk a dolgot. Akár többször is. Sõt az április is. Megyek oda is megünnepelni a szülinapom... Hehe... És persze várunk titeket is. Megaztán zúzás >> buli >> puszi >> pacsi... :D:D:D

A kedvcsináló képsorozat nagyon tetszett...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Zap, ha tudsz gyere amikor lesz.
Ha meg nem nálatok találkozunk!
Én annyira beleéltem magam ebben a mítingbe hogy kéne nyárra is egy meg télre is;)Hóban persze.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
ja, a varga moderátor család szivesen menne pécsre.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Nekem oké, bár a többiek nevében nem tudok nyilatkozni. Amint felépülök eléggé, kéne megint nyomatni, viszont azt azért még meglátom, hogy ez hogyan fog gyakorlatban kinézni. Gondolom eleinte túrák formájában fog jelentkezni, aztán majd csak beindul az lefelé is...

Aktuális civil

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

Akkor a többieket kérdezd... Nekem más idõpont sajna kizárva. Ugye a csontok úgy gyógyulnak, ahogy.
De tavaly mintha ti is mondtátok volna Iljiccsel, hogy felnéztek Pécsre. Bár itt nincs fogas, hanem tekerés van, úgyhogy jó a 20 fogas. :D

Megyek is és többen is jelezték pl Varga család meg Iljics hogy jönne, de szerintem még páran innen simán.
Úgyhogy a kölcsönkenyér visszajár alapon mi is mennénk.
Nem tekerni, tolni!;)

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Az idõpont képlékeny de mint mondtam többször is lehetne szervezni ha nem utáljuk meg egymást élõben;)
A programnak meg a következõt találtam ki:Reggel jöttök vonattal vagy kamionnal.
délelõtt bringa, kaja a hegyen vagy a fogas éttermében délután zúzás a hegyen este szintúgy aztán vagy duhajkodás a városban/hegyen éjszaka ha tudtok hol aludni vagy pihenni vagy még este mentek haza.
No?

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Akkor a többieket kérdezd... Nekem más idõpont sajna kizárva. Ugye a csontok úgy gyógyulnak, ahogy.
De tavaly mintha ti is mondtátok volna Iljiccsel, hogy felnéztek Pécsre. Bár itt nincs fogas, hanem tekerés van, úgyhogy jó a 20 fogas. :D

Aktuális civil

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Én aprilisra gondoltam de akár hamarabb is mehet vagy többször;)

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Hát, én áprilisban szeretnék már bringázni... Májusra azért talán már össze is szedem magam valamennyire. Szóval részemrõl nyáron ilyesmit.

Aktuális civil

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Kedves pécsi kommandó!
Arra gondoltam hogy elkezdhetnénk konkretizálni a szerepcserés mulatság részleteit!
Ergo mikor jönnétek ide egy napra?
Kedvcsinálónak annak aki még nem volt itt néhány kép jobbára egy pályáról a sok közül, mégpedig a Tündérszikla nevû pálya.
http://www.bikemag.h.../VI_FennAHegyen

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
AW: akkor maradjon nálad, mert nem találom a kulcsot és ha meglesz, majd megírom. NEkem úgy sem kell mostanában. A heggyel meg nem tom még mi lesz... Sorry...

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
na üdv

voltunk Nõvérjemmel városban fozótni...
kiváncsi vagyok mik lette..

baromi szép idõ van!
süvítenek a volvók,a8as 4.2audik,7es bnw,x5,öt föl a hunyadin...
meg két szóke csaj egy megyszunû kábrió ttben kegyeteln jól érezte megát és iszonyat handos diszkó zenét játszottak..és integettek..

mi harkányba megyünk csobbanni....
jót tezt alán a lázas búrámnak

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Kolyok: Kösz, hasit nagyon az NFSU.. tetszik.

EDIT: Office-hoz kell a termékkulcs. Van hozzá? Ejj, csak a gond és probléma... tudom... bocs..

S: Cucc leadva, csak azért szólok, nehogy más igya meg.

Heppi Sunday mindenkinek! Süt a nap!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Party? Tengerparty?

Okkés, na azért!

Itt éppen a "There must be something wrong with the world" szól....

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Shosh: már lebeszéltük. Talán a party után felmegyünk. A pár perc meg kb. egy óra. Nem a lábaim törtek el ám!

Aktuális civil

grigo

grigo

vendég

• fórumtag
  • 63 hozzászólás
ó én meg vagyok elégedve ezzel a géppel országúton nagyon!Egész jól meg és hát magyar utakra már lassan DH gép kell...
Hát jah csak a 100 kilómhoz azért valami ütõsebb teló kellene.
Erdõ....ház...ö...izé kicsit parázós vagyok, és szerintem túl visszafognám magam. Mondjuk ezt hittem aszfaltra is aztán csak azután jöttem rá hogy ilyen kanyarvétellel ha jön valami szembe..hát...veszélyes lett volna és felülrõl nézhetném a Tourt....

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Kölyök!

Zapata fel menne sétázni egyet! Mi kettõkor megyünk Pánytával, és ma nem tudom felvinni kocsival! Veled biztosan felmenne, ha fel tudnád dobni pár percre a hegyre!

Grigo:
Igen, ügyes vagy, kitaláltad! Azért vegyél egy telót, mert országúton montizni nem az igazi! Országútra országúti kell, hogy tudj hasítani, erdõbe meg legalább egy teló... Ööö, meg megfelelõ védõszerkó!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.