Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
AW: ezt a public dolgot nem teljesen értem, ez biztos valami pesti perverzió, deha Neked ettõl jó...

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Szavazzuk meg?
Ha névnapi mulatság, akkor lehet vinni vicces ajándékokat is. Hehe, vicces és hasznos... hehe.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Hááát a public lennék én. Mondjuk. Meg esetleg még a Mettyú ebbõl a pesti brigádból... bár nem t'om, mikor eszi haza a fene. Na? Lehet?

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
De Te vagy a házigazda. Meg a személyi titkárom és sofõröm...

Aktuális civil

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Zap a szervezõ, neki lesz nevenapja... és felépülési ünnepe...

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
attól függ ki a public...

Aktuális civil

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
A péntek az open to public?

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Szépséges szerdai napot mindenkinek!

Márió:
Én is csak akkor vettem észre Nõvéredet, miután leszálltunk!

Péntekrõl nincs infóm, mármint gyümölcslé ügyileg! Akkor jöttök, amikor akartok kb. fél nyolc után!

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

hi all
aszem egy 04es dj2 lesz a nyerõ villa és a malitol meg beszerzek egy 150re tuning kittet...

akkor közlöm, hogy volt egy irt Jumper II-es villám. Az elsõ szériából. (Jelenleg Pumukli hajtja.) És MÁR NAGYON SAJNÁLOM, hgy eladtam, mert gyönyörûen mozgott!!! Nagyon gyönyörûen!!! Szerintem full alkalmas volt freeridera.

Márió: azér amellett a tény mellett, hogy ti két különbözõ villáról beszéltek, ne menj el.
te 04' esrõl Kokk meg valami régebbirõl.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
na voltam syinh'yban...
nem volt rosz csak hosszú és a második felvonásban elfogyott a lendület...

Shoshi,Anya mondta hogy bocs hogy nem vett észre,de eléggé túlhajtott napja volt és kissé "elmerengett"...
pedig azt mondja hallgatott volna velem kapcsolatban..
Hûû már várom a pénteket!!Rég voltam nálatok!!
mikortól lehet menni!?ésmálnaszörp lesz?!szódásval?olyan kék palackos...
meg autós kártyát hozzak?vagy stilfûrésest!?(ez komoly van ilyen)

kokkk postja meg feldobott hogy jó vila az...
de valamér nekem is ugy él hogy az még jó volt másra is nemcsak dirtre
mert ugye az lenee a dolog hogy az ujakon ami már csak dirt ottt a szelepen kicsi a lik igy az olaj lasasaban áramlik át és a kis ütésekre csak alig nmegy át valami..

Tomi,holnap jó a rambiznisz!?

tök roszul lettem tengap sziningen szal ma is itthon avvagyok....
de azért jó volt megint mozogni...

na béke

Ákos,ha nézed még a muholdas témát akkor errõl egy kéet nyomass be!:
17,23331-28,0021 nyugati félteke- marokkó déli partja magasságában.
köszi

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
És Shoshinál mikor lesz gyülekezõ?
Mert én 9-10 körül tudnék odatévedni.
És mi lesz a program? Telefonkártya cserebere, esetleg Lutra album nézegetés, vagy csoportterápiás jellegû élménybeszámoló a bennünk kialakuló személyiségtöbbszörözõdésrõl?

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Én nem is tudtam, hogy ez ilyen izgalmas sorozat. Vagy most versengenek azzal a TV2-ös szarsággal? Hát hiába, a fogyasztók jönnek ki mindig nyertesen... (gúnyossmiley)

Aktuális civil

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Jól van Zap, nincs nagy baj... Éppen én is leszálltam az orkvasútról, és a BK elõtt találtam magam.. Imit nagyon megcsinálták.. Kis buzi... Egy bugylitól bexart!
Ne aggódj, holnap ellensúlyozzuk!

Márió:
Nõvéred is az én vonatommal jött! Ha ezt tudom, akkor odaülök mellé, és mesélek neki a Kisfiáról! ;)
Mindkét képen C2 van, csak az egyik oldalon véleményeket is olvashacc, a másikon a kép jobb!

Mettyú:
Hehhehehehehehhehe!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Huhh, ez jó volt.
Néztem az Extrémen elõször History of the Kamikaze-t, amiben az elsõ dual verseny volt. Rögtön utána meg Red Bull Rampage összefoglalót. Az egyetlen hasonlóságot az EX jelben véltem felfedezni, ott a jobb felsõ sarokban...

Na meg aztán fél szemmel belekukkantottam a Baráttokközt túszdrámába is. Tudom, ez már a vég. Legalábbis az oda vezetõ út. A vég az lesz, ha Club Rotationt nézek...

Ja, pénteken mindenki gyûjjék a Soshihoz, mert elfeledünk elhagyott telefonokat, eltört bordákat, ZH-kat, békákat... :cheers:

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Az egyik számom él már, és azon akár fel is hívhatnék jóembereket éjszaka, jókívánságokat átadni.
Pénteken, azt hiszem eléggé zzzzssss voltam, de érdekes módon nem telefonáltam túl sokat. Sõt, csak engem hívtak...

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Kokk, na de hadd! Engem érdekel!
Ja Tomi, mostantól akkor újra bekapcsolva merem hagyni a telefonom. Nem tudsz zzzsss-zni hajnalonta, mi? Nincsenek elvonási tüneteid?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Na, akkor ide írok a nyilvános topicba... Megvolt a pere zh. Hadnekommentáljam... Ehhh... Tomy: én is telefont vennék! És ha most úgy vesszük, hogy minnyá a teló topicban vagyok, akkor közlöm, hogy volt egy irt Jumper II-es villám. Az elsõ szériából. (Jelenleg Pumukli hajtja.) És MÁR NAGYON SAJNÁLOM, hgy eladtam, mert gyönyörûen mozgott!!! Nagyon gyönyörûen!!! Szerintem full alkalmas volt freeridera. És vettem bele tunnercuccot és még állatabb lett!!! Értés?!?!?! Ezt azért mondom, mert NEKEM VOLT ILYEN... Hehe... Na, mindegy. Most kicsit tele van a tököm. Bár a telefonom megvan, de már nem szívesen rohadok a suttyóban. Ehhh... Sztem megyek is tovább, mert elegem van. Pont. Csókolom, csókolom!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Sosmogyika

Sosmogyika

törzsvendég

• fórumtag
  • 713 hozzászólás
Felvettek nem is kellet felvételiznem :D végevan mindennek bekerültem a gimibe tök király :D !! Kapok új felnit hátúlra,nagyon örülök. :D Boldog vagyok . Király igen megvan je je je :D
az aláírásod nem lehet hosszabb három sornál!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Mivan srácok esik az esõ? Vagy mi? hihi

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Na erre senki nem kíváncsi, ki mire bassza el a pénzét. Van aki DJ 2 akar venni tuningkittel, van aki meg telefont.
Jóóó?

Nem, mert pakolok, és kibaszottul útálom. Ettõl féltem a legjobban a munkahely váltásnál. 8 év után elég sok kacat gyûlik össze, és azt mind szétválogatni szemét, otthonra, másik munkahelyre, és helyben maradóra. Háááát. Inkább vegyen a Márió Mozo-t. Meg hozzá tunningolt bowdenes Alivio tárcsféket, mert az a menõ.
Ja és Boa.

Márió köll akkor RAM? A gépemet is szét fogom kicsit borítani, és akkor kiveszem most belõle.

És különbenis mit bántjátok a Marzót? Nekem nagyon megfelel az a Drop Off.

edit:
Az elõbb találtam egy 2001-ben lejárt szavatosságú félliteres kólát benne 1 szöggel, meg egy gemkapoccsal, de nem oldotta fel õket ennyi idõ alatt sem.