Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Nekem a kamera vásárlás szerepel a "ha sok pénz keresek, ezt mind megveszem" listámban.
Olyat akarok, amire lehet objektív elõtéteket rakni (pl. halszem), van videóbemenete (sisak kamerához), és azért nem 600e...
Aztán itthon vágás, utószinkron, DVD-re írás, és a weblapon árulás. Gazdag leszek.

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
Én most néztem a Dropin2 részeit a héten!
Hááát irigykedtem, tök jó volt a hangulata, úgyhogy Tomi vedd csak meg az újat is, majd jól lemásoltatom õket veled!

Edit:
Errõl jut szembe, hogy tavasszal-nyáron mi is csinálhatnánk kis videókat DV kamerával, hogy legyen ami tartja bennünk a lelket télen, emikor visszanézzük!
Javaslom, hogy legyen a neve Slajm 5 ! Ugye, Wuff?

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Én meg már írtam Halfway to Nowhere ügyben, mert nem igaz, hogy még nincs nekik!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Áááááá, van új DropIn DVD!!!!
És nekem most kéne spórolgatni.
Áh, a lófaszt. Nyócezret még kibirok asszem...
Vagy várok, amíg tényleg szállítják. Eh. Múltkor 3 hónapot vártam, amíg kész lett. Most 1 hónapot mondanak.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Géza! Boldog Névnapot!

Na bassza meg! Készen vagytok, mint Magdi anyus a fogságban!

Van fent hóhatár, Dömörkapunál! Felette olvad, és alatta is.. Ilyet még sohasem láttam! Az egész erdõ tele van hugyozva Dömörkaputól Tettyéig! Komolyan! Mintha 500 kutyának minden fánál kellett volna hugyoznia... Gusztustalan!

Szerintem egy szánkópályát be lehetne vállalni, alatta tiszta kása az egész, eléggé odavan, de jön a hideg és a hó is!

Kölyök:
Téged nem hívott senki sem, hol akarsz bebaszni, a 100 Éves Borozóban?

Egyébként Barátok közt lesz, már két napot láttam, és egyre jobban teccik, nem fogunk inni sem, megnézzük a klub rotationt, és utána elmegyünk az Árkádba! :wyjezdzam

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Hûûû, asszem most rendesen rágyúrok a holnapra... ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Összevissza írogatok:

Minden cserélhetõ, csak többet-kevesebbet kell reszelni, faragni, hegeszteni, csavarozni. Pár hónapja volt valaki, aki szódásszifonnal, kólásüveggel, és targonca szeleppel légféket gyártott, amit bownden mûködtetett...

Én meg isten vagyok, és kezdem kívûlrõl fújni PPTP rendszerû VPN megoldások paramétereit. Most már 90%-ban megy minden. Viszont csinálnék valami mást is...

Holnap elég késõn fogok odaérni, mert délután csajozok, és az sokáig tart ;)

Hazafelé Donátuson át jöttem. Ott van még elég hó, és kissé fagyott is. Párszor majdnem seggre estem. Szóval no para, lesz elég hó még a Mecseken szombatra is. Jövõ héten se fog elolvadni abban a -20 fokban...

Ja, meg ma voltam használt telefonokat nézegetni. Egyik helyen megállt a szívem, azt hittem megvan mindkettõ. De aztán nem... Jövõ héten majd a rendõrség jól megkeresi nekem. Vagynem, de jól kikérdeznek, és én mindenre azt válaszolhatom: Nem emlékszem...
Degáz.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
hóhelyzet?

korcsolyapálya.
vacsi? meggyes rétes ;)

mogyi:minek neked magura? amúgy nem cserélheted a hidraulikáját, meg minek?
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Nem, akkor csak nem akartam sokat...
Asszem nem is ittam sokat. Vagyis nem emlékszem, hogy sokat ittam volna. Talán az a pezsgõ tett be, amit valahol találtam...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
A céges buli elött is ezt mondtad?!?! ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Én nem. Nem merek.
De majd nevetek rajtatok.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
szerintem még sokan mások is...

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Jelezem... Terveim szerint én holnap jól be fogok piantani... :D:D:D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
nah ez kivételeen anem sz én alteregóm!!

szerintem pifta után kéne menned...

de mivel jó kedvem van

nem olvasom el amit irtál

kssbééknek jött egy gyönyörû gép...
rm adrenailn 5000
gyõõnyõõrûûûû
nagyon paszolna nekem!!

na holnap mi csinálunk!?

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Holnap ki mikor hogy.
Italozás, TVnézés mellõzés. Az szerdán volt.
Mettyú, te überhülye vagy!!!! Thumbsup!

Aktuális civil

Sosmogyika

Sosmogyika

törzsvendég

• fórumtag
  • 713 posts
A felnibõl szerintem a zsegecselt jobb mert azokat ajálják extrem használatra. A Maagura rendszert meg nem tudom azért kérdeztem. A tárcsárol amiketén hallottam , aszerint meg oszlanak avélemények.
az aláírásod nem lehet hosszabb három sornál!

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
Ha komolyan kérdezed, akkor semmi!
De ha bolondozol velünk, akkor szerintem mindhárom!
Szóval te dönstd el melyikbe tartozol!

Sosmogyika

Sosmogyika

törzsvendég

• fórumtag
  • 713 posts
Most mi ien rohadt vicces? A felni , a Magura vagy a fék tipusok?
:help:

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
Bazzeg, ezt már nem bírom! Én az Ungi Verás poént egy napig húztam, de aki ezt nyomja már hónapok óta, az a Király! És a Sinkát megfosztom a trónjától!
Ez az elõzõ hozzászólás, az beszarás!
Keep up the good work!

Sosmogyika

Sosmogyika

törzsvendég

• fórumtag
  • 713 posts
Duplafalu felnibõl jó a szegecselt? És a Magura hidraulikus fékjeibõl a hidraulikát át lehet-e szerelni tárcsfékbe? És tárcsafékbõl mejik jobb a bovdenes vagy a hidraulikus?