Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Figyu városi emberek, ott lent!!!
Egy olyan tiszteletteljes kérésem lenne felétek ismételten, hogy ki kéne találnotok valami ellenszolgáltatást (cashben, sörben, DVDben kifejezve) amiért a kis Boxxer veletek utazhatna vissza 15. után, sõt mi több, amiért fogadnátok az érdeklõdõket, leánykérõket és rögtönzött marketinggel növelnétek a teló érdeklõdõnél maradásának esélyét és még az érte járó min. 85E Hufot is eljuttatnátok hozzám. Tudom, hogy ez így most kiszipolyozásnak, a lenti titkosügynöki hivatás jelentõségével való visszaélésnek tûnhet, de gondoljatok a láda jó hideg sörre, a kapitalista világrend megingathatatlannak tûnõ ám valóban ugyanerre épülõ alapjaira és emésszetek!

Aktuális civil

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Inkább örülõ smileyt raknál átokfajzat!! Vagy siratod a még meg se keresett garasaidat?

Aktuális civil

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Áááááááááááhhhhhhhhhhhhhh!!!!! :cry:

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Jajj, de hülye vagyok! Minek kéne a vétizbe a junior... az a Cigyó, tényleg... a Cobra... :D még mindig röhögök... szegény...

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
Há' nem a Cígyó (Cobra) vette meg a vellát?
Homlok már nem a haverom, összebasztuk a port! Õ nem a kûlcsínre meg a dolgok árára megy rá, hanem a fogához veri a garast és megfontoltan ésszel vásárol!
Valahogy nem bírom az ilyen kis sznob köcsögöket!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Szar napok legszarabbika... Iljics: köszönöm! Zap: este? Viszek vinyót is. Más nem jut eszembe...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
A jó öreg Homlok.. megvette a vellát, mi? Mettyú, neked haverod, hogyhogy nem mondta?!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Elvileg jön a Z1 140ért. Bocs Iljics, de nem akarok gányolni...

Aktuális civil

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
;), én sem, csak elárulta a keveredés bizonyos paramétereit!

Homlok is megjelent a színen! Pszt!

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
Jó' van értem én, csak má' nem tudtam követni, hogy a Márió mit hogyan és mikor csinált!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
tévedtem. megvannaka képek. kúl.

zap: tényleg ki lehet üríteni belõle az spv-t. és camouflage festéses :) az is májer, nem csak a fullfekete-zorkó z1-es. én nem tudnék dönteni (fõleg ezzela fejcsapágyas stucnis ajánlattal együtt) de szerencsére a bullitba nem jó :)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Annál a Junior T-nél meg az akármi is jobb, nem? Lépésrõl lépésre. És átélheti mégegyszer azt, hogy "vazz, de merev, asztakurva!" Nem úgy, mint én...

Aktuális civil

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Azé, mer eladta a másikat Te!

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
Baszod Márió, hát ez sem átütõs!
Akkor meg mire volt jó a csere, he?
Azért szép, szó se róla!
És mennyi vót, ha nem vagyok indiszkrét? És vadi zsír vagy használt?

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
Zap, ne dõlj be nekik!
Jó lesz neked az a Marzo! Pláne mert a dizájnja is jobb, ami ugye a legfontosabb dolog telóvásárláskor!

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Én már ajánlottam a te cuccod de egyelõre nem sikerült rábeszélnem:)
Zap vedd meg ezt jól jársz!;)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Az SPV-t ki lehet szedni belöle (következö BigeMag-ban benne lesz), adok hozzá stucnit (RF Diabolus) és fejcsapágyat (FSA Big Fat Pig) is ! ;)

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Shosh: mert SPVs és mert 1.5-ös. Arra meg végképp nincs keret, hogy új stucni, új fejcsapi... Meghát SPV.

Egyébként 140E körül elvileg lesz FR1-es.

Aktuális civil

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Márió, gratula a szép új villához, tetszik nekem is na.

Nekem is újitanom kell már vmit.. unom a régi konfigot... :D Egyébként meg esik ez a kibaszott esõ! Utálom.

Mennyiért tudok sárvédõt venni? úgy kb... mert szombaton nem akarok mocskot enni, meg hogy a szemebe menjen a dzsuva..

Mindenkinek kellemes szerdát! Ma megyek haza, tök jó, ja, ha vki akar esetleg holnap segiteni szekrényt pakolni, annak szivesen várom a jelentkezését!
Köszönöm.

EDIT

Megjött a fizum, lógok vkinek vmivel? Értem ez alatt a sört, pl. vagy CD-t, vagy ilyesmit..

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Márió:
Nem rossz ez a setup sem! Csak furcsa, mert régen láttam ezt a vázat szimplán!

Zap:
Miért nem intézed be azt a Sherman Breakout-ot, amit már régóta árul egy srác? Csõtengelyes, 15 cm, 1.5-ös fejcsõ és asszem 95 ropi az ára... Persze ha megvan még neki...