Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
hehehehe

thx Shosh femili!!!

holnaptól szünet van én egyész nap hegyen leszek,valki csatlakozik?!!?

este csajom valszeg itt alszik :)

szóval még du meheteünk egyettt

és után egy hétig szünet:)

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Nyugi, mostanában nem lesz ilyen mértékû kicsapongásom.
Ha meg mégis, akkor majd együtt megyünk, és akkor nem gáz...

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts

Hülye.
Veled épeszû ember nem akar versenyezni...

mosméééé?

egyébként örülök, hogy elsõ helyre kerültem... kapcsolhatom ki a telcsit éjjelre. Te, nemakarsz Zapra átírni? :D

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Hülye.
Veled épeszû ember nem akar versenyezni...

edit:
Maximum majd én.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
stipistop, utolsó hely bérelve...

Aktuális civil

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 posts
Akkor jó, mert néha jönnék én is, meg egy másik ürögi elvtársat is hoznék Már kicsit kezdem megunni, az égervölgyi utakat, mást meg nem nagyon ismerek... városba nem megyek, az nem jó...

Marci, milyen bringád van?
Halogathatod, megértem fogorvoshoz szerintem senki sem megy szívesen :) alap.

Most sem mûködött a módosítás Az elõbb még ment...
2003-ban még a fórum sem mûködött nekem de azért haladunk, haladunk :) most már mûködik a fórum, csak néha van valami, de azért mûködik... az evolució :)

most mégis mûködik a módosítás :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Hát én LöDöÁlp-ban (fasz se tudja, hogy kell leírni, de így ejtik... :D) találtam egy bringáscuccosszettet, ami ott úgy mûkszik, hogy gatya, mez (rövid, hosszú), kesztyû, cipõ!!! és így majd 400ájro... Kicseszett szép volt, meg jól mutatott együtt, de nem hungrí embernek való... :(

És jelezem: már hónapok óta halogatom a fogorvosom felhívását, de megint nem ment a dolog... Pfff... Nem maradnak fogaim! ;)

És azt is jelezem: hogy fasza volt a mai tekerés, bár rendesen kifingtam... És jöhet akárki, legalább nem egyedül leszek a felzárkózó szekcióban... :)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 posts
errõl jut eszembe, Franciaországban bemntünk egy boltba, ahol voltak bringásújságok is... nagyon durva (látszik, hogy van pénz) Devinci bringák, Stinky Dee-Lux, Cannondale Gemini... kár, hogy franciául volt

Egy nem túl drága Azonic váz (65 000 120 000 helyett): http://gportal.hu/po...y/Evolution.jpg
ez nagyon bejön

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Hát jött új MB UK, és adtak hozzá DVD-t!
Hohohóóóó!
Egészen nagyon jó.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Bazzeg csináltattál csillogó fogakat?

Tiszta vicces a világ.
De pedig annyira nem.
Szombaton történt ám tragikus dolog is a hazaút alatt:
Ettõl elég szomorú lettem.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Figyi, má' módositsá' má' néha... telepofázod a topikot :D Ennyit igazán kérhetek, ha már otthagytam apádnál 60ezret. Köszi :D

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 posts

Nekem is a fogorvosom a Kresz Gábor úr...

Helyes, nagyon helyes ;) :D

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 posts

16:15 alagút. Aki akar, az jön.

Jöhetnék én is? majd ha lesz teló persze... (szerda)

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 posts
Kössz, de 2004-es Sherman Flicknél 85-ért... megnézem, ha nem veszem meg, akkor még szóba jöhet, de sztem az övé '03-as... még megláátooom, de azért kössz.

holnap az ürögi kecajos elvtársak egyik tagjának megjön a 2005-ös RM Quake-je... :)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
kolyok:
Ha bajban vagyok, és lassú a felfogásom a telefon automatikusan felhívja a telefonkönyben legelöl található számot, hogy tudjak segítséget kérni.

Ja, és nem akarod elforgatni az álló képeket? Nagyon nehéz a monitort minden második képnél irányba rakni...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts

A fõnököm azzal fogadott ma, hogy vegyem le a telefonkönyvem elejérõl. Eh... Most Ákos került az élre ;)

Ezt nem teljesen értem... ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Na, fent van a többi... Ha esetleg uncsi lenne a meló:

http://kep.tar.hu/kokkk8/50032491#2

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Hát persze, hogy lesz!
Estig szopás a munkahelyen, aztán sztrítelve hazavánszorgok.

Ma reggel kicsit szarabbul mentek a lépcsõsorok. Valószínû a hétvége rövidsége, és enyhén magas alkohol százaléka miatt.
A fõnököm azzal fogadott ma, hogy vegyem le a telefonkönyvem elejérõl. Eh... Most Ákos került az élre ;)

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
16:15 alagút. Aki akar, az jön.

Márió:
20/3545575

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Hejj!

Figy, MitzkeY! Találkoztam Kissebbik Shoshival és õ mondta, hogy árulja a Shermanjét. Eszembe jutott, hogy Te meg keresel egyet. Meg ha helyit veszel, az nem lutri és amennyit Atus bringázott, meg ahogy, sztem korrekt vétel lenne. Ezért terveim szerint rá uszítalak... Szal: Soós Attila: 20/354-55-75 Egy kört tuti megér, meg ha borzalmasan ragaszkodsz a buzipestihez, hát lesz valami összehasonlítási alapod...

ÉS LESZ MA VALAMI?!?!