Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Írta 2005. március 22. - 11:42

alagut!?
nekem mindegy...
te olyan tekerõst menjünk ne csak csapatóst!!
jha meg ha valkinek van fölös hayesbe való pofa rögzítõ rugó azt nagyn mogköszönném!!!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2005. március 22. - 11:33

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. március 22. - 11:22

Aktuális civil
Írta 2005. március 22. - 11:14

adapter kell neked 8as tárcsa plusz 20mm tengelyhez,ugye?!
ehez a hayes gyárt több féle variációt,ami neked jó az a következõ kettõ:
vagy a psylo hoz valót veszed aminek atiupus száma a 98-156504.Ez van a Pántyának is,kell alá egy vagy két vékony alátét,ezt majd vele megbeszéled.
vagy
98-15069 számú ami 20as agyhoz IS felfogatáshoz készül 8"tárcsához.
ezeket irtam már egy párszor
remélem igy már okés
nah dugattyú rögtön beállt amit benyomtam egy kis Iron Maident

de még egy baj van hogy az egyik pofát viszanyomó rugóról letörtek a pofát fogó karmok...
baj ugy hogy csak az egyik van jól megoldva a másik meg "lötyög"??
az ebikost hivd vagy imélezz velük!!
nekem megg PGnek ugyan erre a psylo adapterre vagyunk csak enki átütõs nekem meg gyz és tökéletes neki is meg nekem is...
de hogy e bikék hogy irták az kissé félerérthetõ de az a 8" és IS balról a 4. van nekem is az jó.
a 8" 20mm a hayes papirján kottára ugyan az!!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Írta 2005. március 22. - 11:01

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. március 22. - 11:01

Aktuális civil
Írta 2005. március 22. - 10:57

Zapata,amit én irom a fékadapterrõl azt nem hiszed el!?!?!?!?!?
vannak jó számok http://tams.atw.hu/radio
Írta 2005. március 22. - 10:52

Írta 2005. március 22. - 10:44

régi betét bele, aztán csavarhúzóval, vagy valamivel nyomd. csak ne betét nélkül, mert szétmegy
jameghogy van egy második oldal is OEM villákból.

meg szerintem ne menjetek bringázni. veszélyes az, meg nem is annyira jó. az idõ se szép. a bringa is csak tönkremegy...
Aktuális civil
Írta 2005. március 22. - 10:39

elekatam ott hogy kivettem a régi betetet,raknam bele az ujat,DE nem fer bele
a dugattyukat nem tudom hatrebb tolni...
valmi otlet???
Tiboo is irt hogy háromkor jönne!!
szóval ha adigra lerendeztema féket akor okés minden

Írta 2005. március 22. - 10:25

Ja és képzeljétek! Tegnap este autókázok, erre EMIL!!! telefonál, hogy "helló, egyszer Shoshinál a buliban meséltetek olyan oldalakról, ahol lehet sok csúnya, véres, ilyesztõ dolgot látni. Nem adnám meg?!?!" Ment is a válas: rotten.com, bOg.org és vazze, extázisba került kedves EMIL!!! barátunk. Majd megpusztultam a röhögéstõl... Új netkalózunk van... Csak ne találja meg a forum.bikemag.hu-t.... Hehehehe....[/color]
Írta 2005. március 22. - 10:11

Kellemes napot mindenkinek...
Egyébként Kresz fogorvos úr 60ért nem is csinált sokmindent, de legalább a kis Mitzkey el tud menni Franciao-ba Cannondale Geminit nézni

Írta 2005. március 22. - 09:42

Köszi!
Kölyök:
Rendben, nekem kicsit korai a 15:00. Akkor biztosan nem megyek, de elõfordulhat, hogy utánatok eredek! Akkor jelzek idõben!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2005. március 22. - 09:23

ma ugy dontottem hogy itthn maradok
resyemrol okes a menes$
csak a fekbetet cserevel vagyok kicsitgondban...
jeejj ha csereli a srac akkor nekem okes nagyon...
de nem valoszinu
Írta 2005. március 22. - 09:20

Írta 2005. március 22. - 00:22

.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2005. március 22. - 00:13

de ha nagyon szerencsém van akor meg cserébe egy z150!!!
de ez csak kis esély...
de remélme...
Írta 2005. március 22. - 00:00

Írta 2005. március 21. - 23:48

Aktuális civil
Írta 2005. március 21. - 23:30