Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
olés akor 3at megbeszélhetünk!?hová??!

alagut!?
nekem mindegy...

te olyan tekerõst menjünk ne csak csapatóst!!

jha meg ha valkinek van fölös hayesbe való pofa rögzítõ rugó azt nagyn mogköszönném!!!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Ehhh, menni kell, nem ennyit szarozni.... Megyek is és nem tudom, csak most megyek... :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
oké kösz. de nem ez volt a baj. nem ennyire vagyok hülye, csak nézd meg a MArzo oldalát, meg az ebike-ot és lõdd be tutira, hogy mi kell... mosmár értem, tudtam, hogy a digókban nem lehet megbízni. IS - IS oké. de milyen? azt nem írják...

Aktuális civil

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
csak azért mert már vagy ötödször irom le hogy mi kell

adapter kell neked 8as tárcsa plusz 20mm tengelyhez,ugye?!

ehez a hayes gyárt több féle variációt,ami neked jó az a következõ kettõ:

vagy a psylo hoz valót veszed aminek atiupus száma a 98-156504.Ez van a Pántyának is,kell alá egy vagy két vékony alátét,ezt majd vele megbeszéled.

vagy

98-15069 számú ami 20as agyhoz IS felfogatáshoz készül 8"tárcsához.

ezeket irtam már egy párszor

remélem igy már okés

nah dugattyú rögtön beállt amit benyomtam egy kis Iron Maident :)
de még egy baj van hogy az egyik pofát viszanyomó rugóról letörtek a pofát fogó karmok...
baj ugy hogy csak az egyik van jól megoldva a másik meg "lötyög"??

az ebikost hivd vagy imélezz velük!!

nekem megg PGnek ugyan erre a psylo adapterre vagyunk csak enki átütõs nekem meg gyz és tökéletes neki is meg nekem is...

de hogy e bikék hogy irták az kissé félerérthetõ de az a 8" és IS balról a 4. van nekem is az jó.
a 8" 20mm a hayes papirján kottára ugyan az!!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Vannak jó számok a: D:\zene\bringás :D:D:D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
de elhiszem, csak nem tudom mire használni. meg néhol nem értem, hogy jön oda a Psylo, meg a Pántya...

Aktuális civil

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
bazz pedig nem megy....

Zapata,amit én irom a fékadapterrõl azt nem hiszed el!?!?!?!?!?

vannak jó számok http://tams.atw.hu/radio

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Tök igaza van Zapnak! Mai program storno! :D:D:D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
mér nem tudod kinyomni a dugattyút?
régi betét bele, aztán csavarhúzóval, vagy valamivel nyomd. csak ne betét nélkül, mert szétmegy

jameghogy van egy második oldal is OEM villákból. :)

meg szerintem ne menjetek bringázni. veszélyes az, meg nem is annyira jó. az idõ se szép. a bringa is csak tönkremegy...

Aktuális civil

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
hayes fekbetet csere
elekatam ott hogy kivettem a régi betetet,raknam bele az ujat,DE nem fer bele
a dugattyukat nem tudom hatrebb tolni...

valmi otlet???

Tiboo is irt hogy háromkor jönne!!

szóval ha adigra lerendeztema féket akor okés minden :)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
[clor=darkred]Jó, jelezz, de komolyan megvárlak...

Ja és képzeljétek! Tegnap este autókázok, erre EMIL!!! telefonál, hogy "helló, egyszer Shoshinál a buliban meséltetek olyan oldalakról, ahol lehet sok csúnya, véres, ilyesztõ dolgot látni. Nem adnám meg?!?!" Ment is a válas: rotten.com, bOg.org és vazze, extázisba került kedves EMIL!!! barátunk. Majd megpusztultam a röhögéstõl... Új netkalózunk van... Csak ne találja meg a forum.bikemag.hu-t.... Hehehehe....[/color]

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Zap, akkor majd jelentkezem 3 után. Egyébként mondtam mindent a srácnak, hogy csak a vitrinbe kellett a villa, elsõ tulaj vagy, és hasonlók... :D

Kellemes napot mindenkinek...

Egyébként Kresz fogorvos úr 60ért nem is csinált sokmindent, de legalább a kis Mitzkey el tud menni Franciao-ba Cannondale Geminit nézni :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Márió:
Köszi!

Kölyök:
Rendben, nekem kicsit korai a 15:00. Akkor biztosan nem megyek, de elõfordulhat, hogy utánatok eredek! Akkor jelzek idõben!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
szepnapot

ma ugy dontottem hogy itthn maradok

resyemrol okes a menes$

csak a fekbetet cserevel vagyok kicsitgondban...

jeejj ha csereli a srac akkor nekem okes nagyon...
de nem valoszinu

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Akkor most ki a milliomoscsemete?! :) Amúgy ma van egy 15:00 Alagút. Shoshi, gondolom ez neked késõ, de ha Zongor Gergõékkel mész, akkor elmegyek Tubussal 3-kor, ha nem velük, akkor akár szívesen meg is várlaak, de nekem kicsit sok volt a tegnap. :D Mert még nnagyon gyér vagyok, bár meglepõen jó pozícióban értem le! :D És akkor este??? Van kedv a népeknek akár egy Lófarkához? Akár egy beüléshez? AKár egy sörhöz? He???

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
még be se melegedett a vázadban és már cseréled? ;)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
bizony ez van most

de ha nagyon szerencsém van akor meg cserébe egy z150!!!
de ez csak kis esély...

de remélme...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Szerintem OEM Drop Off.
Feltöltött kép

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Márió: Neked milyen telód van pontosan? Mutass már rá a Marzo oldalon, mert abszolút nem találom...

Aktuális civil

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 posts
albertfish, csütörtökön mennék, akkora remélem már menetkész lesz a Sherman... szerdán talán még nem, mert aznap lesz meg, és nemtom mennyi idõ alatt intézik el Csasziék a kerékfûzést... aznap már csak villogni fogok vele :D