Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Posted 2005. March 22. - 15:06

Posted 2005. March 22. - 15:05

viccelsz!!!
mikor mert én is jönnék
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2005. March 22. - 15:01

Posted 2005. March 22. - 14:41

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2005. March 22. - 14:30

Posted 2005. March 22. - 14:17

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2005. March 22. - 14:13

Posted 2005. March 22. - 14:11

Posted 2005. March 22. - 14:10

Posted 2005. March 22. - 14:08

http://totalcar.hu/m...5.03.21.
Posted 2005. March 22. - 14:07

Meztet ma megyek nézni, a Speedbe, az Andrássy nekem sajnos kiesik kicsit, majd egyszer megpróbálok idõben odaérni, fél6kor szoktam végezni, nem t'om meddig van nyitva, gondolom 6ig. Majd lelépek elõbb és meglesem.
Múlt héten volt 2 kettesem a lottón.. Sokat gondolkodtam a 37es számon, és bejött

Posted 2005. March 22. - 13:54

Posted 2005. March 22. - 13:37

Fasz tudja, de én táska nélkül nem indulok el!
És Márió, Te legyél 3-kor Alagútnál mindenképp, mert Pántya odamegy és ha én nem is leszek ott, neked mindenképp ott kell lenned!
heheh
jó ott leszek!!
Tibó is mondta hogy jön!!
Shos,Te mikor tudnál jönni!??!
mert hajlok én is legy lazaább föltekerésre,mert kicst fáradt vagyok tegnap este még elmentem futni aztán most kissé combos vagyok...
kistáskát hozok akor,bukó miatt ugyis kell...
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Posted 2005. March 22. - 13:30

És Shoshi: nem tom, fagyhalál... Bepipultam és leszartam... Persze most meg bánom... Ehhh... Ja és mi lesz veled? Jössz? Várjalak meg? Szívesen megvárlak! Vagy Gergõék? Vagy akarsz menni tempót utánunk egyedül? És Márió, Te legyél 3-kor Alagútnál mindenképp, mert Pántya odamegy és ha én nem is leszek ott, neked mindenképp ott kell lenned!
Posted 2005. March 22. - 13:24

fincsi kaja ez,igaz kellet 40dkg hogy jól lakjak de jóó volt
most nyomok egey kis csokit is:)

Tomi,nagyon örülnék ha ez igy öszejönne...
fékkar állitó csavar szoktt kilazulni,aztán többet nem akarok olyant hogy hiába huzom a kart nem fog a fék,azért mert már a markolatot éri a fékkar...
nah akkor 3kor alagut?!
táv mi lesz?!
Posted 2005. March 22. - 13:14

Vagy az csak az elsõ próbálkozás volt? Nekem is volt ilyen könyvem!
EDIT:
A kiülés tényleg mára volt beterveztve!
Kokk! Így én is jártam, de rohadt rondán néztem mindenkire, és visszaadták a lóvét! Egyébként az akciós dvd-k közé kevertek nem akciós dvd-t, és ki akarták fizettetni, de már mondtam a pénztárnál, hogy ez így nem lesz jó! Leszólt a vevõszolgálatra, ott kicsit goronbáskodtam, és tejeltek is!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2005. March 22. - 13:12

És az agyam eldurrant... Tegnap voltunk Teszkószánszitiben és csajomnak tetszett egy plüsskacsa. Pfff, mondom fasznak kéne ilyen, de legalább meg van oldva a húsvét, mert ott volt a polcon, hogy: "LEÁRAZOTT TERMÉKEK"!!! És nézem, az összes 499HUF. Tök fasza mondom... Az összes babára volt egy nagyobb szám írva, így a kacsára is: 2590HUF. És mikor megyek fizetni, kiderült, hogy ez csak úgy odakeveredett és sikerült az egyetlen olyan babát kiválasztanom, amelyik NEM AKCIÓS!!! És ha vissza akratam volna mondani, valami buzi papírokat kellett volna kitöltenem, ezért hiúságom ezt nem engedte, tehát BESZOPTAM A FASZT és vettem egy KIBEBASZOTT MÉREGDRÁGA KISKACSÁT!!! Váááááááááááááááááááááááá...
A.W.: mi a helyzet a mezekkel? Voltál már tanulmányúton?
A Lóhoz való kiülést pedig mára terveztük!!! Mert pölö nekem, aki az értelmi szerzõk közt volt, nem jó a holnap...

Posted 2005. March 22. - 13:07

Posted 2005. March 22. - 13:05

Posted 2005. March 22. - 13:04

Tegnap jó kis Csülök pékné módra ugrott be a hasamba, és jól el is voltam vele estig.
Nem hiszem, hogy én így napközben rá fogok érni... Majd hétvégén.
Kék menetrögzítõ kencét esetleg tudok kölcsönözni majd. Holnap valószínüleg buzipestre kell mennem, de ha nem, akkor csütörtökön. Amelyik nap nem megyek, majd megpróbálom nem elfelejteni a Loctite-ot behozni, és akkor jó lesz neked.