Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Posted 2005. March 27. - 11:36

nekem bukóban volt eddig vagy 4agyrázkódásom...
szóval ez reméltem nem téma hogy kell-e bukó...
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2005. March 27. - 11:30

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2005. March 26. - 23:32

de legalább van egy újabb kifogásom mérnem megyek veletek szinte sose

.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2005. March 26. - 21:27

illetve van egy rudi ccs bukóm is
felõlem meg azt veszel amit akrarsz,de bukó nélkül ne gyere tekerni...
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Posted 2005. March 26. - 21:05

rudi?!

na én mentem...
Posted 2005. March 26. - 21:00

nem 661-ed van neked is?
öszintén szólva nem szeressem a használt cumókat, fõleg nem a "ruhaféleségeket" (ne érts félre

Posted 2005. March 26. - 20:58

ma is jöttem volna mondom, de fékem sem volt, meg szokni kellett a bringát, meg hát 12:15-kor voltam csak menetkész
Posted 2005. March 26. - 20:56

bazz gyeremán tekerni
LL nem fölösleges itthon szal nem adom anyiért...
van egy ccs bukó azt vidd enyiért...
ma kicsit föl lettem baszva nem idegesitsetek ilynekkel
rudi a kisbukó egyébként...
Posted 2005. March 26. - 20:51

Posted 2005. March 26. - 20:49

mer én a srácot néztem egy olyan 10-12 évesnek és messze nem 180nak
Posted 2005. March 26. - 20:47

Majd egyszer meglátjátok

130-on sem túl gázosszépen mozog benne, reagál minden ütésre úgyhogy okééé
azt bírom benne, hogy egy kavicson is elindul (persze csak 130-on, 90-en is fasza, dirt-re street-re az jobbnak tûnik, mert ütéseket is faszán mozogja, csak akkor nem ha csak úgy alapból nyomkodod, de fasza)
Posted 2005. March 26. - 20:46

Posted 2005. March 26. - 20:44

Posted 2005. March 26. - 20:39

ránézésre téged többnek tippellek

Posted 2005. March 26. - 20:30

nemtom még hányszor fogom leírni, hogy mennyire odavagyok a Shermanemért =)
1ébként láthattál a pavlikkal szemben... milyen bringán látttál? piros meridán, vagy a Quake-emen? (A Shermanem fekete nem szürke, bár Flick)
minden tökig megvan húzva, holnap szétkapom, sztem valami rosszul illeszkedik... úgy legyen
Posted 2005. March 26. - 20:28

szed szét húzd meg.. ~2 perc
Posted 2005. March 26. - 20:25

lépcsõn sem ráz... csak a bringa a hátulja

lényeg: amikor beraktam a kereket, és kb 5 cm-rõl elengedem, akkor kicsit elkezd rezgeni... itthon fejre állítottam: 4 imbusz közül, a 3ik feje el van nyalva, de a kerék stabil, nem mozog se fel, se le... netán kotyog?? igen, kotyog... most má nem kapom szét ezért kérdezem: Pesten amikor a gyerek bringájában volt egyáltalán nem kotyogott... amikor az elsõ perceket mentem vele akkor igen:
arra gondolok, hogy esetleg kormánycsapágy van rossz helyen, elcsúszott, szarul illeszkedik, vagy mittomén... lehetséges?
nekem is bilim van: egy méret, három különbözõ méretû szivacsbetét
1ébként Sherman egy álom =) úgy mozog mint a p*csa... dirt ugratók leérkezõjén semmit sem érzek, mert eddig merevvillával mindig szétszedte a csuklómat... nagyon odavagyok érte, csak kár, hogy tulajdonképpen nicns fékem, mert a hátsó fék bowdenháza renedesen szétment...
jöttem volna ma szívesen, de 12:15-kor voltam csak kész...lesz még mostanában tekerés? azért én csak lájtosan mennék, mert meg állni is meg kell valahogy

Posted 2005. March 26. - 20:24

mennyi aza bolti ár alatt?

kapsz érte 2000Huf-ot

(a bilik egy méretüek és a szivaccsal kell méretezgetni, ugye?)
Posted 2005. March 26. - 20:21

bolti áralatt

Posted 2005. March 26. - 20:11

persze utána jól elver, de hááát

Ma összefutottam a késésben lévõ Mettyúval

meg NAGYON jót bringáztam, a mai nap után aztmondanám, hogy kezdem érezni a vázat.
találtam egy faja kis lépcsõsort is, egy piros ignis rámnyitotta az ajtót meg áhh ez bonyolultabb sztori, majd lehet kaja után elmesélem .
meg most kicsit dillemában vagyok, hogy bukó vagy elsõváltó? :/ mer egyelõre csak egyre van keret.
Mitzkey: láthattalak ma a pavlikkal szemben? ja, bár nem, mer nem sherman volt benn.