Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
igen nálunk divat!!
mert a divat mondja meg hogy ki vagy...

különben is ilyen arcoktól mit vársz!?

van egy oylan hogy bemutatkozó topic,vagy ide irsz magadról azt kész...

tudod ha bekerülsz egy szektába akkor ott a föld alol kell magad fölásni...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 hozzászólás
Hagyjátok már békén bandQuake-et... nehogymá' akkora tragédia, ha az elején nem módosított... tegnap látta elõszõr a fórumot, nem igaz! ez nálatok divat, hogy, aki új azt fikázni kell?!

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás
tomidny:akkor mit akarsz,mit mondjak magamrol????????????!milyen stilussal??!!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Fõlustaság... :o

Ja és Zap! JUBILÁLTÁL!!! Megvan a 2000. faszság, amit elolvastattál velünk... hehe... GRATS! :D:D:D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Kokka: hát én reggel fél füllel hallottam, hogy veri az esõ az ablakot, meg a tegnapi zuhi sem volt semmi meg volt ez az óraátállítós mizéria és én önhatalmúlag úgy döntöttem, hogy 11 elõtt nem kelek fel. Így is történt, addigra elmúlott a locsolási kényszer is a világban, meg most a doki is örülhet, hogy pihentem...
Tomi: :D hehe

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Én is néztem a híradót... :D Ami fél 7-kor volt!!! ---> ÁLLÍTSA MÁR ÁT VALAKI AZ ÓRÁT... Totál megkavarja az amúgy is problémákkal kûzdõ személyiségemet... :D:D:D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
ajajj
a tvben ma külön felhívták arra a figyelmet, hogy részegen nem szabad biciklizni :D
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás

Én igen.

Én igen... lol.

Hehehehe... Ezért szeretlek titeket! Micsoda ellentéteket szítok!!! Ez már döfi! :D Ma volt nagy kajalálós, egészcsaládos, szülinapbepótlos ûberösszeröffenés. Pont ez kellett a többnapos folyamatevés után. Zap, mi van a telóddal? Jól elmaradt a mai túra. Itthon döglöttem és resisteltem a locsolás kapcsán. Hétvégén jól be kéne rugni. Mit szóltok hozzá? Addig is lehet, bár ZH-kat írok, viszont kezdek ráébredni, hogy ezen némi pia semmit sem változtat. Most ennyi. Semmit sem írok, ami idézhetõ, mert a végén beperelnek. ÛBER-LOL!!!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Én meg arra írtam, hogy TE vagy hülye, és ezzel a stílussal akkor sem lopod be magad a szívembe, ha részeg vagyok, és szeretek mindenkit.
Kit érdekel, mennyi pénzed van, és mennyit adnak anyádék (most direkt nem írtam durvábbat). Kit érdekel ki a fasz vagy, ha semmit nem árulsz el magadról. Amit eddig elmondtál, annyi jött le, hogy kispöcs vagy.

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás
azt hogz hulyek vagytok atz nem en irtam hanem a kolyok encsak probaltam idezni amit o irt.csak meg uj vagyok itt ugyhogy nem nagyon ment az idezes.szoval en csak arra irtam hogy nem ertem ,hogy a kolyok azt irta hogy hulyek vagyunk.es en erre ezt irtam hogy ezt nem ertem.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

Meg kell, hogy állapítsam, hogy nagyon hülyék tudtok lenni!!! ezt nem ertem!?!

Én igen.
Te 1 hülye pöcs vagy és kész.
Húzzál innen.
Ajánlom.

Van kék színezõs szopókám.
Meg kukoríkús gyertyám.
Meg jól bebasztam.
Voltam 5 ill. 6 csajnál. (Az utolsó double volt.)immzümm.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Én igen... lol.

Aktuális civil

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás
[quote name='kolyok8']Meg kell, hogy állapítsam, hogy nagyon hülyék tudtok lenni!!!

ezt nem ertem!?!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Meg kell, hogy állapítsam, hogy nagyon hülyék tudtok lenni!!! :D

Tomy: azt is meg kell, hogy állapítsam, hogy Te fondorlatos és aljas emberekkel vagy körülvéve, akik csak úgy eléd tolják a söröket... Vigyázz velük! Legközelebb figyelj jobban, nehogy mégegyszer kibabráljanak veled...

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás
de ha megveszem ezt a gepet(valoszinu mert mar megrendeltem)akkor idovel (de tenyleg csak idovel mert valahonnan elo kell teremteni azt a penzt)fogok ra venni uj cuccokat es akkor mar talan akkor ram lesz "szabva" az a bringa.meg most nem volt penzem osszerakatni egy kemeny gepet igy is csak 80ezret adok bele a tobbit meg a szuleim fizetik,persze husvetra mert en sem kapok meg mindent csak ugy 1 csettintesre!!!!!!

u.i.csak azet nem mondositottam most mert mar lejart a 15 perc!!!!!!!!!!!

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás
most modosítottam.nem is annyira nehez.most is modositok.ugyes vagyok?:clap:

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Feltöltött kép

:air:

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
a picsába már!:wallbange

nem igaz hogy egy postban nem lehet ezt leirni!!!!

ott a módosit gomb a hozzászólásod jobb alsó sarkában!!!

:miotacz:

jó az a gép de én nem adnék eniyt érte...
jó cuccok vannak rajta az igaz,de jobb szeretem a személyre szabott gépeket...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Most mindenkit végig akarsz kérdezni? ;)
amúgy meg nem ismerem a quake-t, se a rockmachine-t különösebben szóval ne várj tõlem vélemény nyilvánítást.
nem mellesleg van itt a fórumon egy Tech részleg is, ahol szintén felteheted a kérdést, hátha van valakinek érdemleges gyakorlati tapasztalata vele kapcsoaltban.

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás
LL:szerinted jo ez a Rockmachine Quake05 200ezer pontosabban 185 vagy 195 ezer?!?!

csak az a baj hogy mar megrendeltem.de azert kossz