Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Írta 2005. március 29. - 10:43

Fundamentals oktatóvideó, Eastside Freeride 2, meg minden. A Dropin 3 elméletileg április 1 után lesz kész. Asszem sok-sok pénzt fogok megint ezekre elbaszni.
Írta 2005. március 29. - 10:10

Jó a kedvem, mert már kedd van, és süt a nap, és bringával jöttem dolgozni. Igaz kicsit recseg a középrész, de leszarom! Akkor is lépcsõzés rulez....
Tegnap végigaludtam a délutánt. Bár most visszanézve a 2 postomat eléggé kész voltam. Néhány dologra emlékszem, de arra pl. nem, hogy mit ittam a barátnõmnél, meg utána a unokatesóinál... Érdekes, pedig állítólag még pertut is ittam...
Jó ez a locsolkodós népszokás

Írta 2005. március 29. - 09:57

Ákos,mikó lesz mehetés??!?!?!??!
gondolom kötényt,szakács sapit le mezbe öltözés elvetemült arcra váltás...

megyen fehérnépet kúrálni
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2005. március 29. - 09:39

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2005. március 29. - 09:37

márminthogy mindenkinek jó a kedve, ha vár a keddre, mert miden kedden más és más...
Jajjj, de mennék már tekerni egy rakat idiótával!
Aktuális civil
Írta 2005. március 29. - 09:37

Írta 2005. március 29. - 09:33

Jó volt ez a nyulazás! Vasárnap este szedtem medvehammát, és tegnap mán csináltam medvehamma teát, és meg is ittam. Jót tett, elég sok minden kijött belõlem! És jó volt a sonkázás is, meg a torma, meg a kalács, meg a sok süti.
És vasárnap este hétkor indultam el Nagy-Tubestõl lefelé, és épphogy szürkületben értem a városba! Kiráááálysáááág!
Márió:
Ezt a témát nagyon vágom, és szeretm is csinálni. Bár eléggé durva volt szombati tekerés elõtt 9-tõl 11:30 ezt nyomatni, majd utána hirtelen kerékpárosba váltani!
És amit nem akarok, azt úgysem olvasom el.
Írta 2005. március 29. - 09:32

Írta 2005. március 29. - 09:30

jó minden még mert ma szünet van

Shoshi,legközelebb mi lesz a menü ?!
lehet érdees lenen ezzel foglalkoznod,ha már unod a papirokat

voltunk hétvégén sexhardon,pálya járhatatlan...
nekem is bejött a hétvégi tekerés de a sarat nem szeretem....
nagyn nem...
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Írta 2005. március 29. - 09:27

Nemtom, nekem nincs ilyen. Kb. egész hétvégén otthon döglöttem és kurva jó kimozdulni már. Faszom a pihenésbe. De télleg jobb tõle.
Aktuális civil
Írta 2005. március 29. - 09:14

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. március 29. - 08:57

Azoknak, akik idejönnek és bepofáznak és nem módositanak és teleszemetelik az oldalakat: fingom sincs kik vagytok, de vegyetek vissza. Azért mert: nincs kedvem oldalakat átolvasni egy mondatos postok miatt, szerintem ez érthetõ. És nem mintha tilos lenne ide irni, de bazz tényleg ne menj úgy egy társaságba, hogy hülyeségeket beszélsz az elsõ perctõl, mert mindenki utálni fog. A tecnikai jellegü kérdéseket ne itt tegyétek fel, ez a topic nem arra való.
Az alábbi tipusokról tudunk felvilágositást adni: Yeti AS-X, Scott YZ0, Polar-X, Ruckus, Haro, Scott Octane, Bullit, A-Gang PM. Ami ebben a listában nincs benne, arról ne kérdezz. Arra ott vannak a külön kis hülye topikok. Nah, ennyi. Azért ennyi indulat és agresszió, mert megint munka van.
Aki meg nem jön velünk tekerni, annak nem hiszünk. Bukó nélkül tekerni baromság, és lenézzük õket. Ennyi.
EDIT: Állitsátok át magatoknak az órát és egybõl helyre kerül minden
Írta 2005. március 29. - 08:54

Leslie:
Igen jön a cucc, úgyhogy gondolom ma ide is ér! Majd beszámolok a fejleményekrõl!
Ez az óra azért nem normális! Ki írna postot 6:35-kor

Írta 2005. március 29. - 08:35

Shoshi. vaok. Szerintetek jó vagyok így, vagy vegyem meg a drágábbat, mert az jobb, mint az olcsóbb, ami olcsóbb?
Húúú! De szörnyû volt ma felkelni! Maradtam volna még a samponillatú mellett!
Szombati tekerés über király volt! Vasárnap is mentem egy cc-kört, isten volt az is! Utána már nyugodtam viseltem, hogy csattog az esõ a tetõablakon!
Márió:
Rendben, nagyon szívesen!
Kokacserje, Zap, Tomy:
Hehehehehhehehe!
Ennyi hülye oldalt még itt sem olvastam! Rosszabb mint a Magyar Közlöny Hivatalos Értesítõje!
Írta 2005. március 28. - 23:20

nekem Acerán meg Holzin kívûl nem volt másom... jah a favágó most is megvan
Írta 2005. március 28. - 23:20

Írta 2005. március 28. - 23:14

mit tanit!?
engem pont nem de a neve ismrõs...
Kresz Gábor faterod!?
bazz kicsi pécs nagyon...
volt még valakinek fsa powerarms hmûve!?!?!?
véleményt....
Írta 2005. március 28. - 23:02

nem sürgõs a lánctányér meg még azt is meglátom, hogy láncvezetõ (zsééé) vagy + lánctányér
ki a muterom?

Írta 2005. március 28. - 23:01

Írta 2005. március 28. - 22:59

ki kéne ezt az évet alakatrész törés nélkül húni és akor ráugrok pár 06os cucctra majd
igna Széchenyis vagyok,mért!?
mekkora tányér kell
nálam van pár....
NEMMONDOD:)
és ki a muterod!!?!?
áá nem mondom meg.... az információnak ára van....
hehe
ocson odaadom
nekm nem kell van elég