Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Én megyek ma futni olyan 8 körül csajommal. Ha valakinek van kedve, hát jöjjön. Vagy ha más is fut este, akár én is szívesen csatlakozok, ha õ nem jön. Bár Shoshi kemény falat! :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
hát a kisbiciglibe kéne egy villa...
már ami van benne az öszül szinte alattam...

futás ma !?

egy félóra mulva talán nekem jó...

a kis Kreszel találkoztam...
a magyarürögi ns részleg :)

rendes srácnak tünt...

ugy elõadtam amgam mint a bad boys2 ben amikor a kiscsajért jön a srác randira...

én egyébként egy csöndes,viszafogott,befeléfordulós,melankólikus,szégenlõs,gyáva srác vagyok

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Ugrások

Képek1

Képek2

Sajna össze-vissza vannak, de ha egyszer már nagyon unom magam és mindenképp rabszolga munkára vágyom, rendbe rakom, ígérem... :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Új barátot csinál, biztos megnézte az új robotos rajzfilmet a matiné elõadáson :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Alkot... ;)

És márió, kivel találkoztál?

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts

valakinek egy hoszú merevvillája,egy megunt jófajta napszemüvege!?

Vagy egy jó állapotú kivehetõ ajtós NDKs robotgépe?

Már megint mit mahinálsz, te ifjú titán?

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
nha csõ orcák

találkoztam ma az ujcsávóval...

csajomnak meg valmi pajzsmirigyes gebasza van...
majd hétfõn kiderül...

mikor megyeünk biciglizni!?!?
valakinek egy hoszú merevvillája,egy megunt jófajta napszemüvege!?

na béka

holnaptol sux

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Kokkk milyen szponzor kell neked? Ha kell páran el tudtok lenni a kérómban, mind a 36 nm-en.. Van két ágy (akár 3 is), egy gumimatrac, ami kicsit ereszt.. :D

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
Kokkk, rakd be újra a linket a képekrõl (sítáboros), amiket megbeszéltünk! Kösssz.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Hogy került hozzád? És én csüt. délután elött nem ígérem, hogy elhozom, mert addig kell tanulni ZH-kra és még ha nem is tanulok, az nem nyugtatna meg, ha mászkálnék. Ráér addig? És menjünk Buzipestre! Csak kéne egy szponzor! És jó az XP. És faszkivan! :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Nem hangzik rosszul, fõleg így a délutáni városban rohanángálásom után!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Szliven áruház... Rókus utca... Arra megy a 2-es busz is...

Nekem elég volt 4 nap Pécsen, hogy megtudjam ti mákos állatok, hogy jó ott lenni.

Ma meg megyek lakástnézni. Csupa ellentmondás. Mikor jöttök le? Mehetnénk éccaka a városban mindenféle söröket iszogatva le a Dunapartra vagy ilyesmi... Szimpla, Szóda... hangzatos kocsmanevek... Kell a tapasztalat a pécsi kocsma megnyitásához

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Leslie:
Délelõtt valszeg itt vagyok irodában: 7624 Pécs, Hungária u. 53/1. Na Neked ez ugye nem sokat mond, tehát a fogtechnika épülete a 25 emeletes mellett!

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
shoshi: okéska. hol lehet veled összefutni? ...mondjuk a holnapi nap folyamán?

jelentem az ember a saját kárán tanul, 2 beton lefejelés kellett hozzá de ma vettem egy piros Dirt Lid-et ;)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
Most mé'? A rózsaszín alsógatyeszomon valahogy a szarcsík is másképp mutat! Nekem bejön.
Ákos: Megvan a szövege a tegnapi nótának? Kellene.
Meg a játék is jöhetne.
Az elmúlt héten újra beigazolódott a tény, hogy Pécs egy király hely!
Shoshi, ha úgyis elkezdesz majd ezerrel munkát keresni, akkor informálj, ha bármi jót hallasz (Persze csak azokról, amik nem sértik a te érdekeid)! Kösszi.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Kokacserje, Leslie:
Átvehetitek nálam a Livestrong karpereceteket 470 kemény pengõ ellenében!

Örömmel tapasztaltam, hogy az idei tavasz trendszíne: a "tértivevény rózsaszín"! Hordja az undorító lógó mellû öregasszonytól kezdve a kedves német turistán át a fital kiscsajig mindenki, önkritika nélkül! Tavaszi városbanjárás rulez! Még jó, hogy Tibin nem az volt!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
De jó is lenne linux elõtt rohadni. Sajnos itt kénytelen vagyok ezt a buta XP használni...
Nem érti meg ez csökevényes szar, hogy én mit is akarok...

Jajj, már csak 2-3 órát akarok dolgozni...
Aztán kicsit bringázok, csajozok, és este elküldök minden tizenévest a francba.
De jó is lesz.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
En meg rohadok a linux elott...

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Ja, visszatérve az NFSU-ra.. végre sikerült 10 csillagos autót épitenem, Honda Civic, aztán elkezdtem a Ford Mustangot tuningolni... az milyen nagyon jól néz már ki :)

Ja, a villára csak a Shoshi kollegától szerzett kisméretü Manitou matricák kerültek fel, de jól áll neki. Kép lesz next week.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
wolf: matricát tettél a villádra? mifene? :) picture plz ;)
meg amúgyis egyet kell értsek veled, de nagyon az elsõ mai posttal.

és különbenis le lehet rólam szálni, mer most megyek bukót venni :P
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda