Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
Tomi nem kell uj pedál!?
uj cipõhöz az megy...

van egy baráti árú 545ösöm..
teljesen uj
e bike áron...
vagy egy ezressel alatta

de tum ám hogy kiröl van szó

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás
a nyar az meg messze van addig a suliban kell punnyadni!!de mar rohadtul varom a nyarat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Kit érdekel, hogy ki kinek, mit és mikor magyarázott, amikor jön a nyár!
Jót bringáztam ma. Felavattam a cipõmet, aztán jobban tudok benne ugrálni. Amúgy egy kicsit még furcsa. Na mindegy, ezt is el fogom koptatni.

Amúgy a faszom kivan az összes buzi szerverrel.

Most meg kell néznem valami jó filmet.

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 hozzászólás
na akkor ''most'' (3-4 hónap múlva) vagy HFX-9 lesz vagy Saint féknyereg, Hope/Hayes tárcsával deore fékkarral... van még idõ gondolkozni :)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
hehe
nekem cc edzõkör volt

budai vám,tettye,erdei tpálya kör,dömörkapu,pollák felé le

kéne egy nagy erevilla meg két 1,5 ös slick gumi...
atán rohanás nagybicval kölcsönzõbe..
kicsit fura volt....

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
És most lefutok Shoshihoz... A lényeg a futáson van... ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás

Wunder Matyi nagyot ugrik, miközben lefingja kis barátját, Kokkkot

EZ KICSESZETT JÓ!!! :D:D:D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Márió: nehogymá letüdõzd...
gyere MSN

Aktuális civil

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás
albertfish emlekszel ram vagy rosszul magyaraztam el .meg kerdeztem a drop-off-t is.na,igy mar dereng ki vagyok??

hu ma elmentem segiten a mitkeyékhez fat apritani es azzal a rohatfuresszel megvagtam az ujjam,aztan bekellet kotni is gezzel vagy mivel.utana lementunk park utcaba azt eleg szar volt ilyen bekotot ujjal menni,mondjuk estem egy kisebbet es akkor szerencsere lejottegy reteg belole.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
hát megjött a kedv de máshoz....

Ákos,most ez megint sok volt....

áh nem is mesélem el

futás helyett cc volt.

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 hozzászólás
húúú ma egész nap bringáztunk :D nem is volt rossz... de elég is volt mára... annyira odavagyok a shermanért :D

csak 700 Ft volt egy új dió/rózsa meg hozzá a tetõ vagy nemtom minek hívják... az elsõ gumim meg reggelre mindig leereszt ----> biztonság kedvéért azért vettem egy belsõt is :)

holnap meg remélem meglesz valami nromálisabb bowdenház, hogy legalább a hátsófék fogjon :)

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Wunder Matyi nagyot ugrik, miközben lefingja kis barátját, Kokkkot

Amúgy a kedvem megjött! :)

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás
hallod albertfish, en velem is talalkoztal a park utcaban,en voltam az aki kerdezgetet teged a swingerekrol hogy a 6 way,meg a 4 way rugostagon mit lehet allitani.meg egy picit hosszab hajam volt.na tudod ki vagyok vagy emlekszel?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Nesztek... Csinálok én kedvet!!! :D

az egyik kedvencem,
meg a másik,
meg a harmadik ...

na, megjött a kedv?!?! ;)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hehe... VÓTÖRDZSUPOT akarok!!! Ja, nekem is így tûnt. Jövõre lehetne menni sokan... Akár jöhetne mindenki és akkor aztán pazar egy síelést lehetne csapni!!! :D Megyünk és lealázzuk Graciat...

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Na egy kis kedvcsináló a nyárhoz

Kokkk, ez így nem is vészesen drága. Én is ilyen áron hallottam túrákról, ráadásul azok rövidebbek és közelibbek voltak.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Márió, szaladgálj rendesen, meg én (bár mindig félbehagyom... :() és majd nyomjuk a nagy köröket. Csak nehogy szombati Jákob-hill futás legyen a végén... :D:D:D

EDIT: és már jobb, mint régen, de még picit pontosabban kéne írnod! No meg ne üss annyi entert!!! Ez nem a word!!!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Nem volt pofám több bikinis csajt fényképezni csajom mellett... ;) De a többiek fotózták õket sûrûn... majd adok linket, csak nem tom, azok hol vannak fönn... :D

Hát nem tom... Nekünk 59999huf volt maga az út, mert már régóta ezzel a csapattal járunk, másnak pár ropival drágább. Kb egy 10-es volt a léc bérlés, olyan 7ropi a kaja, 3 a biztosítás, meg költõpíz fakultatívan. 6 nap síelés, össz 9 nap, ja és 7-7 euro volt a busz, meg a bérletre ráfizetés, hogy menjünk 2x nagy pályára, ami nagyon kemény volt. Sztem nem vészes a többi úthoz képest, mert néztünk mást is, de messze ez volt a legjobb.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
a shermanoscsávó...

én szerintemmost indulok mert este tanulno kell...

igen Shosht még nem merem
majd talán egy hónap mulva... :)

addig szaladgálok meg erõsödök...

na béka

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Kösssz, Kokkk! Elég jók! Mondjuk lehetne több bikinis csaj is rajtuk, de mindegy.
Amúgy mennyi volt ez a kiruccanás cakkumpakk? És hány nap volt a síelés belõle?
Márijó, és ki ez a kis Kresz?