Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Írta 2005. március 29. - 21:11

uj cipõhöz az megy...
van egy baráti árú 545ösöm..
teljesen uj
e bike áron...
vagy egy ezressel alatta
de tum ám hogy kiröl van szó
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2005. március 29. - 21:06

Írta 2005. március 29. - 20:54

Jót bringáztam ma. Felavattam a cipõmet, aztán jobban tudok benne ugrálni. Amúgy egy kicsit még furcsa. Na mindegy, ezt is el fogom koptatni.
Amúgy a faszom kivan az összes buzi szerverrel.
Most meg kell néznem valami jó filmet.
Írta 2005. március 29. - 20:50

Írta 2005. március 29. - 20:32

nekem cc edzõkör volt
budai vám,tettye,erdei tpálya kör,dömörkapu,pollák felé le
kéne egy nagy erevilla meg két 1,5 ös slick gumi...
atán rohanás nagybicval kölcsönzõbe..
kicsit fura volt....
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Írta 2005. március 29. - 20:12

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. március 29. - 20:12

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. március 29. - 19:57

Írta 2005. március 29. - 19:56

hu ma elmentem segiten a mitkeyékhez fat apritani es azzal a rohatfuresszel megvagtam az ujjam,aztan bekellet kotni is gezzel vagy mivel.utana lementunk park utcaba azt eleg szar volt ilyen bekotot ujjal menni,mondjuk estem egy kisebbet es akkor szerencsere lejottegy reteg belole.
Írta 2005. március 29. - 19:51

Ákos,most ez megint sok volt....
áh nem is mesélem el
futás helyett cc volt.
Írta 2005. március 29. - 19:50

csak 700 Ft volt egy új dió/rózsa meg hozzá a tetõ vagy nemtom minek hívják... az elsõ gumim meg reggelre mindig leereszt ----> biztonság kedvéért azért vettem egy belsõt is

holnap meg remélem meglesz valami nromálisabb bowdenház, hogy legalább a hátsófék fogjon

Írta 2005. március 29. - 19:33

Írta 2005. március 29. - 19:30

Írta 2005. március 29. - 19:14

az egyik kedvencem,
meg a másik,
meg a harmadik ...
na, megjött a kedv?!?!

Írta 2005. március 29. - 18:47

Írta 2005. március 29. - 18:31

Kokkk, ez így nem is vészesen drága. Én is ilyen áron hallottam túrákról, ráadásul azok rövidebbek és közelibbek voltak.
Írta 2005. március 29. - 18:17

EDIT: és már jobb, mint régen, de még picit pontosabban kéne írnod! No meg ne üss annyi entert!!! Ez nem a word!!!
Írta 2005. március 29. - 18:15

Hát nem tom... Nekünk 59999huf volt maga az út, mert már régóta ezzel a csapattal járunk, másnak pár ropival drágább. Kb egy 10-es volt a léc bérlés, olyan 7ropi a kaja, 3 a biztosítás, meg költõpíz fakultatívan. 6 nap síelés, össz 9 nap, ja és 7-7 euro volt a busz, meg a bérletre ráfizetés, hogy menjünk 2x nagy pályára, ami nagyon kemény volt. Sztem nem vészes a többi úthoz képest, mert néztünk mást is, de messze ez volt a legjobb.
Írta 2005. március 29. - 17:25

én szerintemmost indulok mert este tanulno kell...
igen Shosht még nem merem
majd talán egy hónap mulva...

addig szaladgálok meg erõsödök...
na béka
Írta 2005. március 29. - 17:23

Amúgy mennyi volt ez a kiruccanás cakkumpakk? És hány nap volt a síelés belõle?
Márijó, és ki ez a kis Kresz?