Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 posts
ok majd ha lesz bringam megprobalok ugy menni az erdobe ,hogy ott talalkozzunk.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Hehe... Tomy, alakul a csapat... :D

Akkor bízzunk benne együtt... :D És engem a hegyen szíveskedjenek látni, ne holmi szallagavatón... ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 posts
kolyok: igen joban vagyok a kresz danival,altalaban mindig vele bringazok.egyebken egyszer lattalak a tiborc iskolban a szallagavaton .de mi a baj a hozzaszolasaimmal?bunko vagyok ?azert en is remelem hogy jo uton haladok.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Kokkkk! Jók a képek, és végre találtam magamról jó kisbringásat...
Meg ez a tár.hu áh, jó szivatós. Nem hagyja letölteni az összeset, viccelõdik velem. Úgy kellett egyenként letöltögetni. Na mindegy.

Én asszem megfáztam. Itthon döglök, töltöm magamba a teát, és takony folyik mindenhol.

Csajom meg nagyon másnapos ;) Mondjuk amit a végén ittak az Ildivel, az nagyon brutááál volt. Ice tea+pálinka...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Na én gurulok egyet... Telefon lesz nálam! ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Na, itt van még pár fotó a hülyékrõl!!! ---> RÓLUNK!!! :D:D:D

Ezt pedig Zapnevû ellenfelemnek! ---> tessék betenni avatarnak... A oldaladon én vagyok... LOL!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Hát a tegnapi buli tényleg faszás volt és a tegnapi király tekerést csak egy ilyen party koronázhatta mge!!!

LOL!!! Ha egyszer el akarok bújni, úgy kezdem, hogy nem netezek... Vazz, engem mindenki ismer?!?! Hogy õszinte legyek rémlik, de nem tudom pontosan ki az a Lilla (majd kérek telefonos segítséget Esztertõl... ;)) De ha már így "ismerjük" egymást, akkor indokolt lenne összekapnod magad, hogy némely hozzászólásodon változtass, de remélem mindenki jó úton halad. Tesódnak meg mondd, hogy üdvözlöm, mégha per pill. nem is tudom, hogy ki... És te jóban vagy a fogorvosom fiával?!?! HEHE... MegaLOL!!! :D

LL: ez pozitív hír. És bár sztem kicsi a valószínûsége a dolognak, azért érdekel és szívesen megnézem. Csak a kölcségvetés... Lehet, hogy ha lenne ennyim, inkább sznobságom kiteljesedésére költeném, hogy legyen thomzon stucnim, kormányom... :D

Márió: punnyadt vagyok és másnapos, de nem nyalunk egy fagyit téren?!

Shoshi: HEHEHEHEHEHEEHEHHE... Ez ûberhülye!!! Az ilyen emberek úgy hiányoznak, mint nyilvános telefonfülkének a kagyló... HEHEHEHEHEHE...

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Hello Másnaposak!

Isten volt a party! Rékban alig voltak emberrek, úghogy jó volt! Állítólag kettõkor már itthon voltunk, ma meg csak piusztulás és regeneráció, jövõ hét kemény lesz!

Kaptam egy levelet egy gyerektõl, biztosan nagyon ért a bringákhoz, Kürtös Lacinak hívják, rendes srác, olvassátok:

"te szar a kép egy specialized p3-as, a hi tech rondább és mára már csak
"divat"...ha érted!!!a shermanért egyébként az ár korrekt...de csak a
p3-as miatt írtam...na helló!!!"

HEHEHEHEHEHE!

Kajak király! ja és nem hagytam ám ki a megszólítást! Hehe!

Képeket most megnézem, én majd csak hétfõn nyomom fel õket, bár nincs valami sok! És akkor nyomom fel a pénteki rájd képeit is, régen mentem ekkora király adventúrásat!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
aztakurva milyen degenerált alakok vannak ezeken a képeken :D

kölyök: bátyám perpill itthon volt, de már roha nis vissza angolba, annyit megtudtam tõle, hogy gumival együtt 40 ;) (ja és majd x hazajön és akkor ütközzünk)

még mindig pécsi-apró rovatunkat hallgatják.
Van valakinek egy rövid stucni ~60as kölcsönbe a próba kedvéér? azse baj ha eladó, emrt akkor esetleg utána elis boltolhatjuk..
csak ne Roox árkategória legyen :P

mostmeg el felnit polirozni..
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 posts
kolyok: onnan tudom,hogy az eszternek a huga a zsofi o a tesomnak a volt osztalytarsa,meg megmutattam a tesomnak a videot es felismert hogy te vagy a koch marci,azt mondta hogy naggyabol ismer ugy hivjak a tesomat hogy gerlinger lilla.ismered?meg az anyukam joban van az eszter anyukajaval.

Sosmogyika

Sosmogyika

törzsvendég

• fórumtag
  • 713 posts
Ott szoktam bringázni és az már elég jól megy.Meg unom is ,mostanába aSzellemvárosi pálya kezdõ részén szoktam gyakorolni de egyedül szar .Meg szeretnék jobb bringásokal is beszélni mint a haverjaim.
az aláírásod nem lehet hosszabb három sornál!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs

kolyok: a baratnoded nem ugy hivjak hogy Márki Eszter?

KEMENY A VIDEO!!!!!!!!!!!!!!!

de ugy hivják!
hehe

ma valmi hegyezsé!?:

én lassan indulnék és akor ugy készülök hogy hegy avgy csak ugy hogy csajomig ki tekrek...

mogyi malomvölgyet ajánlom kezdésnek

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Sosmogyika

Sosmogyika

törzsvendég

• fórumtag
  • 713 posts
Én is mennék bringázni ( lehet , hogy a korán lessz) ha jövök akor csak akkor ha leigthos lessz.Mert semmi védõ felszerelésem sins egy bukón kívül.

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 posts
kolyok: a baratnoded nem ugy hivjak hogy Márki Eszter?

KEMENY A VIDEO!!!!!!!!!!!!!!!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
3 körül a csak is hegyre benevezek...

ha nem akor amradok a könyvek közt és lassan biológiábol nagyobb profeszor leszek mint fizikábol...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Ez ott bukik el, hogy nem kertvárosi vagyok és nem érek rá 3 körül. Legalábbis remélem... ;) De ha mégis, akkor csakis hegy!

Sosmogyika

Sosmogyika

törzsvendég

• fórumtag
  • 713 posts
Lenne valaki olyan rendes aki kertvárosba vagy környékén lakik , hogy eljönne velem ma 3 körül egy kicsit bringázni? És mutatna egykét dolgot amit én is birok.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Hehe... Jó, majd berakom azt is, csak elöbb megvárom a "kúzdõtársamat", ogy hogy mutatunk együtt, aztán csere... :D:D:D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
most újítok. Se party, se bringa. Mert az már lejárt és nem is trendi. És az ásó sem menõ már. Nem is kérek... :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
heh

ma kis tekerés?!

áá de az neb miciklis..
azt akartam hogy az is jó,de az nem biciglis...

ma megyünk!?
tecáig elgurulnék

majd kapsz élet a windows után..illetve a linux rejtelmei könyveket :)