Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Írta 2005. április 03. - 17:41

Írta 2005. április 03. - 17:16

Akkor bízzunk benne együtt...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. április 03. - 17:12

Írta 2005. április 03. - 17:07

Meg ez a tár.hu áh, jó szivatós. Nem hagyja letölteni az összeset, viccelõdik velem. Úgy kellett egyenként letöltögetni. Na mindegy.
Én asszem megfáztam. Itthon döglök, töltöm magamba a teát, és takony folyik mindenhol.
Csajom meg nagyon másnapos

Írta 2005. április 03. - 16:16

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. április 03. - 16:05

Ezt pedig Zapnevû ellenfelemnek! ---> tessék betenni avatarnak... A oldaladon én vagyok... LOL!
Írta 2005. április 03. - 15:52

LOL!!! Ha egyszer el akarok bújni, úgy kezdem, hogy nem netezek... Vazz, engem mindenki ismer?!?! Hogy õszinte legyek rémlik, de nem tudom pontosan ki az a Lilla (majd kérek telefonos segítséget Esztertõl...

LL: ez pozitív hír. És bár sztem kicsi a valószínûsége a dolognak, azért érdekel és szívesen megnézem. Csak a kölcségvetés... Lehet, hogy ha lenne ennyim, inkább sznobságom kiteljesedésére költeném, hogy legyen thomzon stucnim, kormányom...

Márió: punnyadt vagyok és másnapos, de nem nyalunk egy fagyit téren?!
Shoshi: HEHEHEHEHEHEEHEHHE... Ez ûberhülye!!! Az ilyen emberek úgy hiányoznak, mint nyilvános telefonfülkének a kagyló... HEHEHEHEHEHE...
Írta 2005. április 03. - 14:56

Isten volt a party! Rékban alig voltak emberrek, úghogy jó volt! Állítólag kettõkor már itthon voltunk, ma meg csak piusztulás és regeneráció, jövõ hét kemény lesz!
Kaptam egy levelet egy gyerektõl, biztosan nagyon ért a bringákhoz, Kürtös Lacinak hívják, rendes srác, olvassátok:
"te szar a kép egy specialized p3-as, a hi tech rondább és mára már csak
"divat"...ha érted!!!a shermanért egyébként az ár korrekt...de csak a
p3-as miatt írtam...na helló!!!"
HEHEHEHEHEHE!
Kajak király! ja és nem hagytam ám ki a megszólítást! Hehe!
Képeket most megnézem, én majd csak hétfõn nyomom fel õket, bár nincs valami sok! És akkor nyomom fel a pénteki rájd képeit is, régen mentem ekkora király adventúrásat!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2005. április 03. - 14:44

kölyök: bátyám perpill itthon volt, de már roha nis vissza angolba, annyit megtudtam tõle, hogy gumival együtt 40

még mindig pécsi-apró rovatunkat hallgatják.
Van valakinek egy rövid stucni ~60as kölcsönbe a próba kedvéér? azse baj ha eladó, emrt akkor esetleg utána elis boltolhatjuk..
csak ne Roox árkategória legyen

mostmeg el felnit polirozni..
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2005. április 03. - 14:34

Írta 2005. április 03. - 14:27

Írta 2005. április 03. - 14:24

kolyok: a baratnoded nem ugy hivjak hogy Márki Eszter?
KEMENY A VIDEO!!!!!!!!!!!!!!!
de ugy hivják!
hehe
ma valmi hegyezsé!?:
én lassan indulnék és akor ugy készülök hogy hegy avgy csak ugy hogy csajomig ki tekrek...
mogyi malomvölgyet ajánlom kezdésnek
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2005. április 03. - 14:16

Írta 2005. április 03. - 14:16

KEMENY A VIDEO!!!!!!!!!!!!!!!
Írta 2005. április 03. - 13:39

ha nem akor amradok a könyvek közt és lassan biológiábol nagyobb profeszor leszek mint fizikábol...
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Írta 2005. április 03. - 13:28

Írta 2005. április 03. - 13:19

Írta 2005. április 03. - 12:08

Írta 2005. április 03. - 11:55

Írta 2005. április 03. - 11:54

ma kis tekerés?!
áá de az neb miciklis..
azt akartam hogy az is jó,de az nem biciglis...
ma megyünk!?
tecáig elgurulnék
majd kapsz élet a windows után..illetve a linux rejtelmei könyveket