Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
kokka: telókérdést szerinted honnan tudnám mikorra oldódik meg? remélem minnél elõbb. bár nem hiszem, hogy eleinte túl messze fogok tudni jutni vele...

Aktuális civil

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Nekem mindegy milyen, csak ha péntek, akkor este 11 utántól csatlakoznék!
Ha jövõ szombat, akkor bármikor!
De döntsenek a szülinaposok, hallgassuk meg a Wuffot is holnap, hogy mit akar!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
De pénteken kispál koncert lesz!
Nekem kötelezõ ott megjelennem! Hogy leszek ott a sütögetõspartyn?
Jövõ szombat akár jó is lehet...

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Ez most bringás, vagy gyalogos? Vagy most mivan? Mert ha gyalogos, akkor biztosan elhozom Vikit is, mert imádja az ilyet,.. Ha bringás, akkor meg más ügy.

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
És hogy állsz telóval addigra?

Túraterv: ha jön mindenki, márpedig jöhetne, akkor nem kéne túl messzi célpont, hogy senki se nyavajogjon. (Bár nem nyavajgós társaság, de hát a tömeg ereje... ;))

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
én rájaérek....

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Akkor ez meg van beszélve. Ez nekem is nagyon teccik, meg hely is van bõven. Legyen péntek 7 óra körül és akkor mindenki tud tervezni/alkotni addig... Még uticél ötleteket várok.

Más: jövõ hétvégén ki ér rá pölö egy majdnem egész szombatra?!?! FONTOS!!! És persze bringázással kapcsolatos... ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Gyalogsütögetésben nagyon benne vagyok. ha jó az idõ persze...

Aktuális civil

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Pénteki sütõs szülinap nagyon tecik! Fúúú, jó kis füstös virsli! Nyamm! Lehet akár egy sima éjszakai túra is! Ennél faszább szülinap úgysem kell!

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Kösz, Tomi. Mûkszik a dolog!
Ilyen videókat kellene még forgatni, a hegyen, a városban, éjjel és nappal.....

Ja, péntek este mehetnénk szülinapos tekergõzésre, nem rossz ötlet.....

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Edit: nem jó ez, hogy minden nap át kell írnom az aláírásom... :D Kéne rá valami kis progi... Hehehe...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Tõlem lehet akár egyben piálás is. Nem terveztem nagyon semmit, mert szombaton egész nap esküvõn vagyok. És bár a dolog (sz.n.-om) pénteken lesz, akkor össze is jöhetünk, de nálam akkor sem férnénk el, ha csak a netes banda jönne. Szval nem tudom. Ha van ötlet, tessék szólni. Esetleg egy esti túra keretében, szépen a kis társaság?!?! He??? Nekem ahhoz lenne kedvem... És ott lehetne vacsizni is, meg ilyesmi. Inkább közelebb menni és jót sütni. Olyan nagyszabásút. Pölö ott Tettye fölött van az a kis lik, ahol lett az a letörés (kis ufóleszálló). De errõl még beszélünk...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
2 megoldás létezik.
Letöltöd a divx.com-ról a divx kodeket, és reménykedsz, hogy a vindóz megeszi.
letöltöd az mplayert innen. Kitömöríted, és betársítod a fájlhoz, aztán valószínüleg lejátsza majd.

Amúgy divx 3.11-es verziójú kodeknek ismeri fel minden, meg mp3-ban van alatta a hang. Elméletileg divx-es asztali lejátszó is lejátsza.

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Ajánlom, hogy jövõ vasárnap a Fórum tagjai látogassák meg a híres pécsi vásárot és vásároljanak maguknak kisbicikliket bagóért!
Ehhez elengedhetetlen, hogy a Király is hozzánk csapódjon, aki a roma árusokkal kitûnõen megtalálja a hangot és lealkudja a kívánt tárgy árát a béka segge alá!

Közben már itt is megy a videó- meg képletöltés ezerrel!
Csak nincs megfelelõ codecem :(

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Húúú, de ha meghívnak és elmegyek, akkor nem alkoholizálok NO:beer: !

És gondoltam olyanra is a hétvégi versenyeken felbuzdulva, hogy lehetne tartani ilyen kerti bajnokságokat saját bringával is, hátha kinövi magát a a rendezvény, és jövõre szerepelünk a UCI versenynaptárban is! Úgy mint az Earthed-ben, amikor a KING OF THE PIT versenyt nyomják!

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Ráadásul Pécs közelebb van Rómához!
Ja, és Wuff csak ma este jön meg Ausztriából, biztos szép szülinapja lehetett!
Kokkk, nem akarsz vele közös partyt bonyolítani a 7végén, he?

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Most reggel nyóckor elég sok harang szólt! VAgy csak azért, mert idõben beérkeztem?

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Skacok, az milyen már, hogy úgy harangoznak a pápa emlékére, hogy pesten hétfõn, vidéken meg kedden... vazz, de komolyan. nem ér ide a lovasfutár, vagy mi? mér nem lehet MAGYARORSZÁGON harangozni?

Aktuális civil

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Wuffnek én is boldog szülinapot kívánok!

Ne fizessetek 700-at, dobjatok össze 3300-at és elintéztük a dolgot. Nem volt nagy utánajárás, és szívesen segítettem és szembeköpném magam, ha ezért pénzt kérnék/fogadnék el.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Hát most megnéztem, itt semmi probléma. 180kbyte/s-el jön, ha elkezdem tölteni...

edit:
Ja és fikázni csak én fikázhatok itten :D