Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
hát egy olyant tudnék szolgáltatni...

én inkább egy mellberugást javaslok...

az országos utcai harcos klubbok ajánlásával :)

valmikor két hét mulvalesz esedékes a fuvar...

bazz agyon szar már itthon...
kinézek és jéé jó idõ van..

vasrnáap akor megyünk le versenyre!?
én mint nézõ jönnék...

jót mentünk tegnap Fluxussal és Homlokkal...
de állitom hogy nem jó az a v10es szögei...
ill a villa nem jó bele !?passze...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
Ja, lehozzuk, no problem!
És szerintem az Optimistnek egy gipszelt középsõ ujjat kellene a valagába dugni, persze vazelin nélkül!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Nekem is PC58 van, nem mintha számitana, nekem müködik :D

Optimist, te ki a rák vagy? Direkt jössz ide idegesiteni a népet? Egyébként is.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
mondo bol valmi filéres kell az alivio hmûhöz nem kell jobbb,ez legalább iparis
lánc meg jó lesz remélem...

kéne majd egy hmû azért nem akarok drágább középrészt...

optimist,állbavágjalak ha meggyógyulok?! ;)

vagy kérdezel még jókat!?

lenen egy nagy kérésem apesti urakhoz...
lesz nekem egy pár szemüveg amit ha le tudnának hozni nagy jó lenne..

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
A lánc jó választás, a monoblokkról nem tudok semmit...
És mi a bajod? Vírus?
Mostanában megint jónéhany kidõltek azzal...

Én is benyomtam a 'problémás üzenet' gombot!

Ja, és Optimist én átnevezném magam a helyedben....

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
http://www.ebike.hu/...yes/148.adatlap
http://www.ebike.hu/...ges/499.adatlap

nekem ezek kellenének...

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
csõõ

nagyok szarul vagyok...
ne tom mi van velem

Asezem Anyátol elkaptam valmit... NEM UGY

tegnap meg tök kihajtottam amgam és az is rosz volt...
kaja meg ivás nélkül nem jóóó tekerni...

problémás üzenet benyomva

akor már lecsusztama rendelésrõl...?!

ha nem akor egy izé kéne

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Wuff, gondoltam valamivel meghalalom szolgalataidat, de most jottem ra, hogy meg logsz par CD-vel... ;) Ejnye... Meg a kodok! Vazz, azt mindig elfelejtem... Na, majd...

Shoshik!!! Ma tekeres!!! <<< ?

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Tegnap este értünk Pécsre, aztán egy lendülettel indultunk is le Pestre, szal nem volt idõm felrakni a képeket, de most 7végén mindenképp.

Jah, volt egy gyönyörû BabyBlue Porsche Carrera, nem mai darab, ugyanolyan felnikkel meg spoilerrel, mint a NFS PorscheCup-ban :)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Shoshitestverparos!!! bennetek bizunk meg a mai tekeressel kapcsolatban...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Zap:
Inkább rakd fel te is a képeidet mááár!

Shoshi:
Meg te is...

A.W:
Akkor ne csak beszélj róla, mutass képeket is.

kolyok:
Hát én ma sem tudok menni... És akárhol nézem, még mindig pénteken lesz a kispál. És jajj, jajj, mert péntek-szombat-vasárnapra esõt ír a met.hu :(

optimist:
Légyszíves ide többet ne írj!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
kabbe a faszom a mai tekeréseddel.
AW, ez áááááhhhhh... miafaszt csinálok én itt?

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Huuu... Ez most szinfolt volt silany kis napomban... :)

Ja es kossz, akkor raduszitom a tagot... ;)

Es mi an a tobbiekkel, meg a mai tekeressel?!?!?!?!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
No, hát nem gyengék a képek, kár, hogy kihagytam ezt a bulit is.. most már meg kell emberelnem magamat.

Szóval.. Saalbach, Schladming, Leogang mind kis falvak, 620 km Pécsrõl, egyszerüen oda lehet jutni. Ezen a 7végén még minden a sielés körül forgott, most lett vége a szezonnak, de sajnos ez azt jelentette, hogy még minden szerviz és bolt csak sicuccokkal foglalkozott, elvétve láttam csak egy-egy országútist.. Kellemesen enyhe volt az idõ, sütött a nap, alaposan felderitettük a környéket. Leogangban az egyetlen nyitva lévõ kerékpárosboltban érdeklõdtem a májusi szezonnyitásról, de az internetet javasolták, elég felkészületlenek voltak. Miután megcsodáltam a 9.8-as Treket, a SCOTT CR-1est és lángnyelves BIG HITet továbbálltam a felvonókhoz (mert az információs irodában sem tudtak semmi közelebbit mondani sajnos). Az árjegyzék szerint a felvonó Tages Karte az 28 euró, ami nem kevés, mondjuk 3 napos bérlet is van, az picit olcsóbb. Szálláshelyek vannak, mondjuk azok se olcsók, mi 30 euro/fõ/nap áron tudtuk szerezni, vannak apartamanok is, azok olcsóbbak. Kempinget nem láttam, de biztosan van a környéken. Viszont HEGYEK vannak, vagyis HEGYEK. Ezek nem viccelnek. A leogangi Bike World-rõl hoztam térképet, 400km turistaút, FreeRide, DH, 4x, mindenféle pálya van.
A közelben van egy csomó Interspar, Eurospar, Lidl, Hofer.. ahol nem drágábbak a cuccok, mint kis hazánkban. Étteremben minimum 10-15 euró, ha sört is kortyol az ember a pizza mellé. Ez is elég borsos. Max a kempingben berugunk. Ha találunk.
Elmentünk Kitzbühelbe, ahol a Porsche Carrera a népautó, szinte fel sem tüntek már az AMG Mercik és a Ferrarik mellett.. Láttam egy A8as Audit, amiben a 12 hengerhez 6000 köbcenti tartozott.. Az árak ott is elég durvák. Viszont van egy vadaspark, ahol szabadon kószálnak a szarvasok, épp etetésidõben értünk oda, érdekes volt a vályú és a szarvascsorda között álldogálni, mikor elrohan mellettünk kb 130 kifejlett szarvasbikácska..
Na de, mindent összevetve szerintem baromi jó kis kaland lenne, de hát a többség járt már ott, tudja mirõl beszélek..
Láttam a lavinák nyomát is, szegény erdõk rendesen le voltak tarolva..
Schladmingban is sajnos még siszezon volt, bõvebb felvilágos után érdeklõdve az internetre irányitottak a jegyszedõ nénik.

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
Ha valaki itt tényleg tudatmeghasad, akkor nagyon kérem, hogy tegye viccesebben!
Vagy megnyomom a 'Problámás üzenet' gombot!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts

Baráccság.!!!!

Ezért baszogattuk a sok kiscsákót, erre jössz és ugyan azt mûveled... Pfff...

Üdv itthon Wolf! Naná, hogy szar party volt! ;)

Az mai tekerésrõl meg tessék nyilatkozni!!!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Szervusztok.. még nem rágtam át magamat a sok oldalon, de a képeket majd megnézem, ugye kis buli volt csak a Pántyánál, és mindenki ment korán lefeküdni???

Szép helyeken jártam: Schladming, Saalbach, Leogang, Kaprun. Igaz még javában si-szezon van odakint, a bicajokat még csak az országútisok vették elõ, de biztató a kezdet. Ha lesz idõm leirom mit láttam.

Ja, Shoshi, ha esetleg kell kölcsibe vettem a Camelbakhoz tisztitó kefét, olyan is van, amivel a csövet lehet pucolni belülrõl.

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts
Baráccság.!!!!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Reméljük, hogy ez volt az utolsó.

Ja, telefonos segítség megvolt. "Asszem" már megvan...

Fontos!!!

Ma, negyed 6- fél 6 között találka alagútnál. Ezt azért írom, mert ha Tibi nem felejti el és hoz küllõkulcsot negyedre, akkor kb 10perc szerelés és csak aztán indulunk, de nagy a valószínûsége, hogy elfelejti, de negyedre jön, akkor viszont azonnali start. Tessék átgondolni és jönni!

optimist

optimist

vendég

• fórumtag
  • 73 posts
SRY csak tegnap kivoltam...