Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Eggyik se nem kérdés. Az a kérdés, hogy a VargaLak, Mettyúéknál mennyi bringás lehet ott, mert az én kis hajékomban mondjuk sztem max 3an, rajtam kivül.. Egy szoba... No, ezt kell kitalálni, bár nem az alvásról szól majd úgy érzem ez a pár nap..

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Pontosan! illetve a jövõ 7vége nem kérdés... ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Hát akkor innentõl a mostani hétvége már nem is kérdés...

Aktuális civil

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Most hétvégén mindenképp hazamegyek, de ha most lefixáljuk az azutánit, akkor nem hagylak cserben titeket és természetesen én is csatlakozom.
Szóval én támogatom a 23-24 es cuccot!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Az nem úúgy megy, hogy kiveszek egy szabit, drága kiscsillagaim.. megodjuk vhogy..

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Mivel 17:00-kor indul a vonat, ezért ALAP, HOGY CSÜTÖRTÖKÖN MEGYÜNK!!!

Vendéglátó szekció?!?!?! Megfelel?!?!?!?!

Sõt, ha már fölvonulunk, és tömeget alkotunk, ugrálhatnánk egyszerre, hogy jól eltérítsük a földet a pályájáról és majd 2006.júniusában, mikor összejön a sok hülye, hogy eltérítsék, akkor majd jól visszatérítik, mi meg röhögünk... HEHEHEHE...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Megyünk akkor csütörtökön. Vegyél ki 1 nap szabit...
Dig, nyilatkozzatok már!

Aktuális civil

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Ja, Critical Mass, az 1800kor kezdõdik, vhogy érjetek fel :)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Kössz az infót! ;)

akkor majd felvonulunk jól mi is!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
úúú, felvonulás!! A Critical mass? Király, akkor megyünk!

Aktuális civil

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Há' elvileg mehetek haza most is, de jövö héten akkor maradhatok, mert lesz a felvonulás is, 22én, az jóóó lesz.

Kokk, ez a második énem, az elsõ énem jóval 2000 fölött volt, szal már olyan 3000 körül járhatok.. ;)

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Sõt, addigra talán fékbetéteim is lesznek... Iljics, szerinted?
AW, Mettyú, ti ugye nem pont akkor akartok hazajönni?

Dig: ésakkor kapunk csajokat?

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Wuff!!! Grats!!!

Üdv az addiktak táborában... ;)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Szolidalitásból áttehetjük a jövõ hétvégére... Tehát április 22-23-24. De akkor nincs nyafi! Az Zapnak is jobb lenne, hogy addigra mindenkit el tudjon kápráztatni tudásával és erõnlétével... ;) De ez az utcsó ajánlat... Na, így belefér?!?!Vagy mivel komplikáltabb!??!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Ki mit szólna egy ápr. 22-24 témára? Nekem az szimpatikusabb, jó lenne legalább párat mennem elõtte azért, mielõtt egésznapos dolgokat bevállalok...

Aktuális civil

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Nálam mostanság kicsit komplikáltabb a helyzet. Mehetünk, de nekem most biztos nem lesz jó.

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

:D Jól hangzik, csak a többieknek is rá kéne gerjednie... Mindig csak a nyafogás... ;)

Meg kell õket fenyíteni;)
Meg akkor nem kaptok csajokat ha nem jöttök..:cry:
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
:D:D:D Jól hangzik, csak a többieknek is rá kéne gerjednie... Mindig csak a nyafogás... ;)

Kedd-szerdára mondják a legrosszabb idõt. Az lesz a mérvadó...

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
AW vegyél ki szabit;)
Én is azt teszem;) jó lesz.
Este meg leitatlak titket;)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Majd sunyin elbújunk a fürdõkádba, így észre sem fogod venni... ;)