Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Én Maxxis hivõ vagyok, mert nem tudom miért. Tiogát használtam még, de az fos. Kopik.

Ja, tényleg, a Panaracernek meg jön le a piros csik alatti része :( pedig az olyan jó külsõ...

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Kokk: mer nem 1.5 barral kellene menned. Különben is rá van írva, hogy min. 2.5 bar!! szal ja...

Aktuális civil

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Ááá, nem kell a pucc meg a flanc... Maxxis-szel is lehet hasítani, és én max tüskét kapok vele, pedig a gummanyomás sem oltári, jó ha van egy bár, pedig merevvel nyomom!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
dignél az a rendes gumi, ami nem olcsóbb mint 10 ezer. ;)
(mislen btw)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Dig:
Nálad mi a "rendes gumi"?

Kokk:
Kösz, majd megtárgyaljuk! Remélem addigra ebben a tetttû boltban is lesz cumó!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Hûûû, nagyon megmozgattad a fantáziám, milyen lehet egy jó gumi. Remélem neked az van, mert majd jól kipróbálom és veszek is egyet nagyon! :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts

Mobster rulez! :D

Éles ellentétek kezdenek kialakulni... ;) Mi itt fönt délen le vagyunk korlátozódva... Szinte semmi mást nem ismerünk és azt kiközösítik, aki mást - mgha jobb is - vesz. Szal gumi marad, de majd meglássuk, mennyire szoktunk hozzá a szarhoz... ;)

Hozzá lehet szokni nem tagadom, viszont ha kipróbálsz egy rendes gumit akkor ég és föld;)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Mobster rulez! :D

Éles ellentétek kezdenek kialakulni... ;) Mi itt fönt délen le vagyunk korlátozódva... Szinte semmi mást nem ismerünk és azt kiközösítik, aki mást - mgha jobb is - vesz. Szal gumi marad, de majd meglássuk, mennyire szoktunk hozzá a szarhoz... ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Én a high roller gumival kaptam mindkétszer defót.
És haveri körben is a maxxis tulajok szoktak leggyakrabban..
Semmi mással nem szívtam.
Mondjuk a maxxisnak defektvédelme nem nagyon van.De legalább olcsó, viszont szar;)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Nekem már elég sok mindenféle gumim volt és jelenleg a maxxist rendesnek nyilvánítom, mert bár brutál nehéz, de amióta nagy maxxis belsõ van 2ply-os maxxis külsõvel, drasztikusan visszesett a tragikus esetek száma. :D Felvilágosítást kérek...

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Vegyél rendes gumit;)(ne maxxist)
Nekem tavaly óta volt kettõ defektem.Jó mi?:D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Molesztálás kizárva! ;) És fasz se tudja... Mikor megérkeztem erre a világra, minnyá mellém b@sztak egy defektgyárat... És ezt a keresztet azóta is cipelem magammal. Nem könnyû, de így is lehet boldogan élni, ha nem Wolf elött megy az ember... :D

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Örömbringázás:D
És én elsõnek indulok.
Ti vártok tíz percet és pont a végére értek utol;)
egyébként miért kap mindig defektet?Nagyon szar a belsõ vagy csak mindenhová odacsapja?
Menekülni sem fogok max ha molesztáltok:love:

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts

Akkor tényleg elhozom én szívesen... :D Ha már úgyis megyek...

Ez a sziklakertesdi tetszik. Dig, csak gyõzz menekülni elõlünk... ;)

Kokk, ez nem verseny... Dig meg úgyis utolsónak indul vagy mittudomén. De ha defektet kapsz elõttem, akkor mérges leszek. Na, mindegy. Már szerda van. Még kettõt kell aludni és megint 7vége... :)

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Jól van, megoldjuk. Akkor már a PécsiKommandó fogja hazavinni, vagy inkább bizzuk a postára? Nem t'om melyik megbizhatóbb... :D Bár a mozikban most fut egy Magyar Posta reklám, hogy mindig idõben odaérnek mindenhová, a csajszi várja a fiúját, mert mindjárt kezdõdik a film, és a csávó pont a kezdésre toppan be. Mert hogy õ hozza a filmet... sztem ez szar reklám, mert nem derül ki, hogy a közönség már fél órája ott ül a teremben :) ááá... posta fos.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Akkor tényleg elhozom én szívesen... :D Ha már úgyis megyek...

Ez a sziklakertesdi tetszik. Dig, csak gyõzz menekülni elõlünk... ;)

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
A.W.:
Csak jövõ héten lesz nekik, szóval majd akkor kellene a cumó! Köszi!

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts

Világéletemben merevvázon rázattam a seggemet, meg azé' a Mecsek oldalban is van köves kanyar, de biztos azé' Sziklakert, mert a neve mutassa.. De aki 20 perc alatt nem ér le az lesz a fogó? Vagy mi van? Ipiapacs? :D

Neeem, nincs kirekesztés, meg ált mindig én vagyok a leglassabb (kivétel egy két pályán ahol gyõzzetek majd utolérni;))
A sziklakert után meg jönnek a letörések amit bárki beugrik..aki le mer ugrani egy letörést:D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Világéletemben merevvázon rázattam a seggemet, meg azé' a Mecsek oldalban is van köves kanyar, de biztos azé' Sziklakert, mert a neve mutassa.. De aki 20 perc alatt nem ér le az lesz a fogó? Vagy mi van? Ipiapacs? :D

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts

Shoshi, csak a pofám nagy.. tudod, vmivel villogni kell itt a Fórumon, de csak neked elmondom, hogy egyleõre kurva jó járólapokat, meg eszméletlen jó mosógépet :D Otthonteremtés rulez...

De persze ez bármikor változhat és egyszercsak vehetek vmi szééépet... Ha esetleg a Sziklakerthez nem elég a Maxxis rugózása..

Az utolsóban biztos lehetsz;)
Legalábbis ha le akarsz érni húsz percnél hamarabb defekt nélkül;)