Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts
baaaaaazmeeeg.!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
na riderek földiek és nem földiek de felebarátok

ugy tünik hogy jövök vagy jönnék a 23 körül mentre!
ki hogy hol mi!?

hiradóban gy csomó rettenet van tök jó :)

Gál Noémit nagyon szeressük....

ma majdnem mente országutizni,de inkább mégsem

majd esete szinning

ja miszij iráon változatni mert már tul alvdsaható ,azt hallomta

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts
Jöjjön mindenki.!
Mario: kosz, de nem kell 5ik elem... a shermanban még egyszersem használtam se az ut állitási lehetõséget (na jó, eszt szét is kúrtam tavaly), se az odaut csillapitást, ugyhogy nem kell nekem 5ik elem, de még negyedik se. Inkább legyen pici és könnyû, és tegye a dolgát, mondjuk 20ezerért....

Nekem meg egy olyanom lesz hogy 24seven suicide set. Nézzétek meg a hasonló nevû oldalon a korányoknál a combo-t választjátok.... (nincs link, mert flash-es az egész).

Tomidny: hozdd majd a gatyád.!

Wolf: most akkor mégis hazamész.? akkor kivel ride-olok a hétvégén.? Dig, jól érzem, érzékelem, vágom hogy te pesti vagy?

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts

Amúgy én mennék ám oda le pestre, ha zavarok. Ha nem zavarok, akkor nem is érdekes...
Mondjuk inkább csak pénteken mennék, de ez még változhat.
Meg írok össze-vissza mindent.

:mad:zavarsz úgyhogy gyere:mad:;)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Amúgy én mennék ám oda le pestre, ha zavarok. Ha nem zavarok, akkor nem is érdekes...
Mondjuk inkább csak pénteken mennék, de ez még változhat.
Meg írok össze-vissza mindent.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Na, elmentem tekerni.. csá

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Hát utánvétel... Odaviszik hozzá, tejel és viszik vissza neked a lóvét... Hogy utána hogy jut el hozzám, az még kérdéses... :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
És kinek fizeti ki? A postásnak? És az hogy jut el hozzád?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Aha, úgy... Kössz! Sajna én sem vágom nagyon. A lényeg, hogy csak aaz értékét fizeti a srác, az utat én (ill. átmenetileg Te :)). És ennyi. És köszönöm...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Hát, kérlek szépen a láncterelõ ott nyugszik épp most (nem emlékszem pontosan hova tettem reggel... vagy az ágy lába alá, hogy ne billegjen, vagy nehezéknek..) még nálam van. Minekutána nem volt idõm elmenni a postára (ezt gyenge kifogásnak szántam), de talán holnap lesz idõm. És akkor feladom a gyereknek. És hogy is kell feladni? Utánvéttel? Én nem t'om, hogy müködik ez a postázós dolog. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Oks... ;) Wolf, adnál egy státuszjelentést a terelõrõl?!?! Megköszönném... ;)

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Nem. Nyugodtan kérdezd meg.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Ja, 3 napig ott, a híd alatt... :D

Megkérdezhetem, hogy mi van a lácterelõvel? Vagy most inkább húzzam meg magam...?!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Köszike :) Megnyugodtam :) És akkor péntek/szombaton is ott lesztek? :D De mennék már haza. Totál lezsibbadt az agyam.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Ne aggódj már annyira... Felfogta a kis agyam... Nem fogunk sok vizet zavarni, hogy boldogan élhesd kis életed... ;)

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Jó, és csütörtökön hol alszotok? (biztos eljutott a kis agyadba, hogy nálam nem.. :D)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Majd jövõ hét csütörtök 17:00-kor kiderül, hogy ki száll föl a vonatra, ami csütörtök 20:30 körül ér föl... ;)

Épp jáccok a kis Skylinenal... Annyit tudok mondani, hogy iszonyat jó!!! HEHEHEHEHEEHEHEHEHE!!!!

Shoshi: én nem szeretném, hogy miattam ne legyen vázad, és el is feljtettem nagyon... 700pízt kell adni, ugye?!? Ígérem sietek vele... Vagy Mettyú állja az én részem egy jó nagy részét... ;)

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Na látod. Akkor most pontosan ki jön jövõ héten?

Zap, Kokk? Ennyi?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Jóvan, Te nyertél...

Márió, nem tudom ki, mit mondott, de én MA NEM MEGYEK TEKERNI!!! És Tiburnak sem szólok... Sorry!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Kokkk - Please delete your user ID. Now. - igy mindenkinek jobb ;) :D