Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Good Morning.. magamhoz tértem, bár tegnap este meglepõ módon megmaradt fél üveg tequila. Öregszünk vagy mi van. Viszont fogyott bor meg sör rendesen, meg volt burrito, amit én kreáltam, kurva jó lett, volt hozzá mindenféle tüzes szósz...

Ha jövõ héten jöttök, akkor a tequilát befejezzük! Hallom, megoldódott a lakásprobléma, VargaDan befogad titeket. A kérdésem annyi, hogy egész hétvégén maradtok ott, vagy jöttök esetleg hozzám, vagy mi lesz, csak akkor úgy készülök. Lelkileg is :D

Please let me know..

Kokk: a legegyszerübb megoldást választottam a láncterelõvel kapcsolatban - odaadtam Mettyúnak, hazaviszi neked, és te feladhatod postán. Nem lesz kavarás a pénzzel, direktbe megy az egész. Remélem megérted, igy mindkettõnknek egyszerübb. :D (nekem biztos)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Jóvan, most én is elpályázok... Majd jövök és akkor dumcsi!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
A mait egyelõre még nem tudom! Igyekszem, bár süt a nap, és nagyon rajta vagyok a futáson is. Megbexélés.

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Én holnap (azaz ma pénteken) nem dolgozok. De ez nem azt jelenti, hogy bringázok.
Na mindegy.
Kurva jó koncert volt. Nem voltak 1000 sokan, és ezért is jó volt. Meg jól is játszottak, meg Lovasi is jó hülye volt, meg csajom is leöntött mindenkit vízzel, szóval jó volt.
Csak a hülye ASVA.
Ezek jól felidegesítettek.
Megyünk pestre, aztán egy téglát behelyezek az ablakukba távolról. Aztán gyorskerépározással el a helyszínrõl. Úgyis már bûnözõ vagyok.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
váh akor nem jó

majd hétévégén talán

akor valmi!?

én meglesem mien fönt majd 12 körül,persze ha aznap nem esik,mert ugy semmi értelme

dc rõl meg levettem minden megosztást....

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
énse. de szerintem nem 2ig, hanem tovább... majd holnap update.

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Megyünk, de hegyi utast, nem sarast... És késöbb, mert Tibur 3-tól ér csak rá. Meg Zap nem tom meddig emózik...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
Szegéyn Tomi találkoztam is vel jól

holnap tekerés!?full sár minen még...

hétvégét jelölném meg bármeik napot vagy mindkettõt...

holnap 12-3 ig egy tekerést?!

én asze m fölnézek

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Andrew Wolf:http://bikemag.hu/ap...hp?siteid=22500 állás neked;)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Mi van?!?! Milyen följelentés? Kivel? Miért? Kit? He?

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Áh, most hívott a haverom, hogy valami feljelentés is lesz/lett belõle. Mondjuk nem tudom pontosan mi is van, csak annyit, hogy Hülye ASVA!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Hûûû, menjünk már medvehagymanézõs túrát...! Most full rákattantam. Olyan borús, felhõk közt süt a nap, még nyirkos minden, de kellemes a hangulat, pókhálón megcsillan az esõcsepp... Húúú... Mikor indulunk??? Meddig melózol?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Szomorúan hallom... :( És tovább reménykedek... :)

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Pedig hogy odavoltál érte... Na, ennyi volt, miért nem vettél normálisat?

Meg kell értened, hogy nem high priority a cucc... tegnap lakásokat néztem, meg tegnap elõtt is, közben meg a fõnökök itt rohangálnak.. nem lehet távol maradni az irodából sajnos.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Ergo, max lehányod, de semmi más... Hát jó... Nincs mit tenni, reménykedek tovább... ;)

Más: RÜHELLEM A BUZI TELEFONOKAT, AMIK SZÉP SZÍNESEK, DE TÖBB KIB@SZOTT BAJ VAN VELÜK!!! VÁÁÁÁÁÁÁÁ... KIDOBOM A PICSÁB@...!!!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Kokk: a láncterelõ helyzetérõl tegnap adtam jelentést. Poziciója változatlan. Ma bulit tartok este, sztem be fogunk baszni. Tequlia, burritto, chili szósz.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Akár... Tök jó, vagy arra tripamer felé...

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Kokk: holnap mehetünk vmi hasonlót. Nekem a ma nem jó... De ez nem is lenne rossz! Felmegyünk Lapisra, Remeterét és szerpentinen le Tecához...

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Lehet, hogy jól tettük, hogy nem most mentünk le Pestre. Tényleg, Wuff, ott milyen idõ van? Meg most még egy utcsó óra és pattanok. Menjünk egy olyan erdei aszfaltos túrát. Erõnlétileg az is jó, meg a táj is majdnem azonos a rendessel... ;) Egy olyan lapisos felé és tovább. Egy olyanba nincs benne valaki?

Wuff, agyszer gazdag leszel. És akkor majd elárulod a státuszát a terelõnek?!?! ;)

És már mennék valahova. Pl buzipestre... :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
nem tom megyek-e kispálra...

de jó lenne

tekerés aszem részemrõl is negativ mert enyire szar idõ van..

vasárnap talán nekm is okés akor má talán nem lsz

vagy drukk hogy nap legyen meg 20fok