Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
VÁVÁVÁVVÁVÁVÁ... MI TÖRTÉN A MÓDOSÍT GOMB HATÁSÁRA?!?!?! TÁMADÁS KÉSZÜL ELLENÜNK?!?!?!?!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Tomy, ennyire bezsúfolod a telefon elhagyására alkalmas programokat?!?! HEHE...

Én nem tom, hogy hogy lesz. Elvileg ha megyünk, és jön Zap is, akkor mi megyünk Varga rezidenciára. És sztem Varga urat kell megkérdezni. Bár ha nem csütörtökön jöttök, akkor már Wolf úr is biztosan szívesen fogad, mert neki csak a csüt. volt a kizáró tényezõ... De ez nem az én dógom... ;)

Edit: nekem is recseg, égek veletek... :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Tomy, ennyire bezsúfolod a telefon elhagyására alkalmas programokat?!?! HEHE...

Én nem tom, hogy hogy lesz. Elvileg ha megyünk, és jön Zap is, akkor mi megyünk Varga rezidenciára. És sztem Varga urat kell megkérdezni. Bár ha nem csütörtökön jöttök, akkor már Wolf úr is biztosan szívesen fogad, mert neki csak a csüt. volt a kizáró tényezõ... De ez nem az én dógom... ;)

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts

Dig, ott voltam pénteken, igaz hn7kor értem oda, de semmi Nicolait, se Bullitot, se semmit nem láttam, biztos, hogy a Fogasnál voltam, mielött megkérdezed... :) Nah, mindegy. És recseg a pedálom, lehet beázott. Ki kell cserélnem a felvonulás elõtt, mert milyen égõ már úgy tekerni... Na, pisz

5.30-tól vártunk másfél órát:D
Ott álltam nagy kopasz szakállas fószer..
Basszus.
fatyom.
Na mindegy.
Nekem is recseg a pedálom..szóval égj velem;)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Dig, ott voltam pénteken, igaz hn7kor értem oda, de semmi Nicolait, se Bullitot, se semmit nem láttam, biztos, hogy a Fogasnál voltam, mielött megkérdezed... :) Nah, mindegy. És recseg a pedálom, lehet beázott. Ki kell cserélnem a felvonulás elõtt, mert milyen égõ már úgy tekerni... Na, pisz

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Lehet, hogy eljönne még egy haverom (õ a zöld bukóban) pénteken. Kérdés, hogy még úgy is elférünk-e majd? Mármint nem pesten, mert az elég nagy falu, hanem a szálláson pénteken, ill. szombaton? Most akkor a Varga vagy a Farkas panzióban lesz a szállás? Vagy itt is, ott is? ;)
Ha Mettyú nem vitt bringát, akkor õ lesz majd nekünk az ásóhordozó, mint ami a nagy sztároknak is van...

Én pénteken a 12:12-es vonattal indulok, és 16:13-ra érek be.

Jó lesz ez a hét is. Holnap PUF koncert a Szántó kolinál a sörsátorban, szerdán munkahelyi bowlingos party, csütörtökön szülinapozás, hétvégén meg atomfrírájd...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Nekem van kedvem menni. Max felmegyek, felvonulok-tüntetek, aztán max piálgatás, városismerkedés, satöbbi. Meg ha nagyon szar az idõ, akkor egy kevés bringázás. Engem a sár nem zavar. Csak az, ha esik. De azt meg csak nem fog... Talán a 10 fok sem, bár a hideget nem szeretem. De ja, majd lesz, ahogy lesz.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts

A nagyobb gáz az, hogy 10 fok lesz. :(
Noccsó idõ.

Szerintem arról beszélni hogy pénteken meg szombaton milyen idõ lesz, fölösleges...mert akár holnap is süthet a nap vagy akármi..
Én nem is nézem az idõjárásjelentést..inkább reggel kinézek az ablakon és ha esik esik ha süt a nap akkor süt;)

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
A nagyobb gáz az, hogy 10 fok lesz. :(
Noccsó idõ.

Aktuális civil

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Mettyú:
Úgy rendben vagyunk!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
Ki mondta, hogy változékony? Konstansan szar.
Húúú, Tomi jó a videjó, pláne a hintás felvétel! Majdnem idehánytam!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Mér? Szerintem tök jó virágokat fotózni...
Ja, én is kiváncsi vagyok a hétvégére. Ez ami most van még oké, ez alá nem szívesen adom...

Aktuális civil

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Az ugye nem zavar titket ha lesz egy kis sár?
Vagy nem jöttök akkor?
Persze nem esõ meg ilyenek csak sár.
Mert egy csomó pálya nem sáros mert köves/murvás/másfajta föld.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Apicsába... Gondoltam mindenki elfeljti és aztán sunyiban jól elörözöm... ;)

A változékony idõben az is benne van, hogy hirtelen atom jóidõ lesz... :D Goodweatherrulez!!!

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
Igazából most szégyellnem kéne magam, de nem teszem! Nem hoztam bringát, és annyira nem sajnálom, ugyanis tiszta trutyi minden!
És lehet, hogy hiszékeny vagyok, de ha 3 különbözõ forrás 10 fok körüli hõmérsékletet meg esõt predesztinál a hétre, azt azért elhiszem.
Shoshi, adtam 500 Ft-tot a Kokkknak, hogy adja át neked! Ezt az összeget õ mondta, ha kicsit több lett a vége, akkor szólj!
Thanx!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Jaja... Most megnéztem mégeccer... És olyan bringa.... Fúúúú.... :D:D:D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Ahha, egész jók lettek! Az teccik nagyon, amin a Te géped van a kilátóban! Olyan színei vannak, és a fények... fúúúú...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Jók a képek...;)

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Na majdnen megint én vagyok az elsõ!

Képek tekerésrõl, sprintrõl, növényekrõl, kilátásról, sörrõl, Zaprõl és a gyíkjáról, sörökrõl, mutogatásról, bamba pofáról...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Jó reggelt mindenkinek! Mettyú, vittél föl bringát?!?! Én bízom a legjobbakban... ;)