Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

optimist

optimist

vendég

• fórumtag
  • 73 posts
probaltam

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Esetleg bicajboltban próbáltad már?

optimist

optimist

vendég

• fórumtag
  • 73 posts
nemtuggyátok pécsen hol tok gyorsan 32lyukas átütös agyat szerezni?????
leetöleg novat. vagy funn
thx
üdv

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Legalább az. Igaz. Itt semmi se nem jó. Fujj.

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
Megyek is, ott legalább a levegõ is jó!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Te menj haza. Szabotõr. Fujj.

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts

Tele a f*szom a munkahelyemmel, levegõváltozás kell, máshol akarom szivni a légkondi száraz levegõjét..

Na hát ebben a mondatban még azt kell megváltoztatni, hogy a légkondi levegõjét, helyette friss, hegyi levegõ értendõ és akkor én is egyetértek!
Amúgy én nem foglak kinézni, mert nekem még bringám sincs!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Mettyú az egy szabotõr. Vagy titkos nõje van otthon, akiért úgy siet mindig haza :D

Tele a f*szom a munkahelyemmel, levegõváltozás kell, máshol akarom szivni a légkondi száraz levegõjét..

Ilyet se csináltam még.. reggel fél 7kor felkeltem, hogy MOSSAK. Aztán még munka elõtt ki is teregettem... Wow. Tök büszke voltam magamra. Aztán észrevettem, hogy a mosógép vmiért nem használta el a mosóport, úgyhogy vizzel meg öblitõvel lett csak megmunkálva a ruhám. Ez nem pozitiv.

És azt is észrevettem, hogy nincs itt a kisbukóm. most pénteken vonuljak fel fullface.ben? Csak nem néznek ki...

És tegnap megnéztem a Mátrix - Forradalmak c. filmet, de hát az mekkora ultrabrutál szar... Át is kapcsoltam Sandra Ironra meg Michelle Wildra. Az jobban tetszett.

Az a legjobb, hogy reggel bekapcsolom a tv-t és van Extreme channel. És gravity games. És motokrossz. Az jó. Fasznak kell Mokka, meg Liptai Klaudia.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
http://pix.bikemag.h...
nekemis van virágok kép ek.
Hosszú idõ után végre kialudtam magam.
elaludtam tegnap este nyóckor a szönyeegn és 10 perce felkeltem... :)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
http://users.atw.hu/endroo/video.html ide is...
disz is dö nú shit
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
énmég nem tudom, demajd telefonálok, ha jó valamelyik...
Kokk: akkor csütörtökön 2en megyünk? És a 12:12-es vonatra gyúrjak?

Aktuális civil

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Kokk:
MA nem jó, megyek zúzni, de holnap mehetünk egyet! Asszem inkább 5 lenne a jó, akkorra remélem végzek!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Én nem. Dolgozok, hogy pénteken leléphessek.

Ja, amúgy kis félreértésbe keveredtünk a videó digitalizálással kapcsolatban. Szóval én tudok videó jelrõl digitalizálni, tehát akár videó kameráról is. Csak nekem jelen pillanatban nincs ilyen videószalagos egységem, szóval kell hozzá a kamera is. Aztán aztat is jól széjjel tudom vágni (nem a kamerát, és nem is a kazettában a szalagot...). De mondjuk ha van egy DV (vagy digital8) kamera aminek Fireware (i-Link v. IEEE1394) csatlakozója van, akkor az még jobb lenne (mondjuk nekem még nincs ilyen a gépembe, de megoldható...).
Szóval a lényeg a lényeg, filmezzünk sokat!

Már csak 2 rész van hátra a 24 elsõ évadjából, és kezdhetem a 2. évadot!!! Éjjen-éjjen kunkori! Meg a sok hüje, aki addikt lesz.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Ma mehetnénk egyet 6-tól. Vagy holnap fél 5-tõl. Valaki?!?!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
:D:D:D

Én nem hiszem hogy megyek, de ha igen, akkor majd jelentkezem kísérleti patkánynak...

Mikor lesz filmezés? Egész hétvégén?!?! ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts

Figyi má', Dig, a héten még mielõtt ezek a birkák felérnek elmehetnénk egy kört, hogy kipróbálhassam a Nicolait... ööö... szóval tekerni, na :D Tegnap este egész végig esett. Milyen sár lehet a hegyen...

Milyen sár?Többnyire barna:cry:
Persze, egyébként.
De a sár érdekeljen mert ha akkora sár van hogy.Bár én felmegyek tutira mert a filmezés teljesen lázba hozott..
Menni kell kilátót meg sziklakertet hogy valami szépet mutassak.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
SÜRGÕS INFORMÁCIJÓ!!!

Pántya Gábor az elõbb hívott, és megkért, hogy tegyem közzé a fórum, hogy ha valaki menne tekerni TV-tornyot a héten, akkor legyen kedves ugorjon be elõtte hozzá, kap egy Polar pulzusmérõ-jeladót, ezt felveszi, és a tekerés után leadja PG-nek. A szakdolgozatához kellenek a mérések adatai.

Elõre is köszöni mindenkinek!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Figyi má', Dig, a héten még mielõtt ezek a birkák felérnek elmehetnénk egy kört, hogy kipróbálhassam a Nicolait... ööö... szóval tekerni, na :D Tegnap este egész végig esett. Milyen sár lehet a hegyen...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Nekem is recseg mindenem bokám, vállam, középrészem, hajtókarom, nyergem... De nem érdekel!

Szóval kérdezem a igen tisztelt Farkas illetve Varga urat, megszállhatunk-e náluk (avagy megszállhatjuk-e õket ;) )?
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Dig, akkor nagyon elbújtatok, most komolyan... pedig neked nem lehetett könnyû :D Jött egy gyerek Scott sárga-fekete fulltelóssal, azt láttam, meg nézelõdtem pár percet.. Ennyire nem lehetek vak!!! De biztos meghallottatok volna, mert olyan hangos ez a geci pedál :D legalább "látták" a sötétben, hogy jövök... :D