Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
ja, faszom, mult heten is etoltuk, mert ilye, meg olyan hideg, meg rosszidot mondtak, aztan nem volt semmi, pedig mult szerdan ugyan ugy szar volt az ido... Sztem en felmegyek. A felvonulas is erdekel, meg akkor ,max 1 napot maradok. Es vagy pentek este, vagy az idotol fuggoen szombaton haza. Leszarom, de allandoan mindenki csak nyavajog, hoigy jaj, toljuk meg. pfff... Zap, nem nezunk fol? Jolerezni mindenhol tudod magad. Meg egy kis bolt, kis tuntetes, kis tekeres es lehet, hogy szombaton mar faszas is lesz az ido. Vazz, ugysem olyan soha, mint azt mondjak. Azok csak tajekoztato adatok, de szulinapomra is vilagveget tajekoztattak...

Ja, ha ma nem tekrunk, akar futhatunk is, de semmit nem igerk. Regen futottam mar, es akkor sem ugy, mint te. De kedvem az van. meg irj, hogy mi legyen. Jo, ha csak este megyunk?! Akar olyan 7-8 fele...? De nekem mindegy.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Na igen.. vagy most, vagy jövõ héten, vagy soha. Ennyi. :D Fasznak esik. Utálom. De pénteken én mindenképp megyek felvonulni. Az a biztos.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Jaja simán eltolhatjuk ha akarjuk. Csak ne nagyon tologassuk, mert akkor nagyon eltoljuk...
Mondjuk szerda este már többet lehet tudni a hétvége idõjárásáról, szóval addig csak parázzunk, akkor kell majd felpörögni és elkezdeni pakolni.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Hát még van 50 órád, hogy kitaláld, felszállsz e a vonatra.. azalatt annyi minden történhet, változhat meg minden.. max eltoljuk egy héttel... :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Néztél mostanában met.hu-t? Egyre jobb idõt írnak hétvégére. Már volt napocska is, meg szombatra 15fok, vasárnap meg még több.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Hát émma nem megyek sehova tekerni, mert utálom a nyálkát.
Igazából nekem a hétvége is kezd gyanús lenni. 10 fok lesz meg szél....

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Pénteken kicsit esik délben, hogy estére nem legyen nagy por, aztán tekerünk egyet a tömeggel aztán berugunk.
Szombat reggel meg iszunk valamit, hogy jobban legyünk. Aztán meglássuk ki megy le még sörért a boltba.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Tegnap persze a változatosság kedvéért esett az esõ, de nem baj.. elmentem konditerembe, tekertem 40 percet. Jó volt. Most már azért elállhatna ez a geci esõ, mi lesz igy pénteken?!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Márió, Kokk: Mennyünk együtt futni :clap: !

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Morning!

Szegény kissrácok, télleg elég félkegyelmû kérdéseik vannak! Nagyon úgy tûnik, hogy ma ebbõl futás lesz! Nem megyünk együtt? Vagy ez is rossz kérdés?

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Ez egy fos ez a tesztes izé.
Az X-Aktákból a 8-dik évad megy (ha nem a 9-dik) a Viasat-on, és a tesztben meg csak a 6 sorozatot fogadják el.
Barmok.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
okés jó lesz már kist kimozdulni...

ha uncsiztok de valmi értelmeset akartok csinálni ajánlom ez az oldalgyüjteményt...

http://www.haon.hu/ktest/

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hehe... Jólvan, akkor mejd meglássuk. Ha tudok menni, akkor haza ugrok egy pillanatra úgyis, és akkor majd jól megnézlek MSN-en... Szal majd meglátjuk, megszervezzük. ;) Kössz!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Nemnem, már a Kórház téren dolgozok. Szóval oda gyere majd, amikor tudsz. Én bringázni nem nagyon bírok menni, mert sok a munka.
Elõtte érdemes msn-en keresni, hogy tuti ott legyen, ne pedig csajozzak (hoppsz elszóltam magam, hogy lógós vagyok...)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Nem jössz tekerni?! Vagy 4 körül tudok egyszer beugrani melóhelyedre, vagy csak este megyek érte hozzád (haza). Melyik a legjobb?! Meg majd pontos címeket. Melóhelyed a Köztéren van, de nem tom pontosan hol, meg nem tom pontosan hol laksz... Csak hogy "odébb"... ;)

Márió: oks, akkor ha a többieknek is jó, legyen fél 6 alagút. Majd írok Pántyának, meg mondom, hogy hozza a biszbaszait, mert most adósa vagyok, képzeljétek... ;)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
kolyok:
Jólvan, akkor ezeket felírtam.
Holnap majd gyere el érte.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
jó nekem is jobb hogy késõbb...
mert biosz van holnap is hogy tudjak olyan okosságokat mondani mint hétvégén

én is ma tudtam meg hogy lesz ez,de mikor hazafelé jöttem már pakoltak ösze...

holnap ha esik akor nem megyünk ugye?!

PG szóljatok hogy hozza az órákat is.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Tökéletesek lesznek, köszönöm! Csak legyen rajta a videjó alatti szám is, meg hasonlók, de kb-ra olyasminek lõttem be õket. És gondolom én rögvest írom is meg Zapnak... ;) A részleteket majd megdumáljuk. És nekem az 5 lehet, hogy icipicit korai. A fél 6 sokkal biztosabb lenne, mert közbe jött egy igen fontos dolog és át kellett szerveznem az egész hetem. Na mindegy, ez privát... A lényeg, hogy nektek a fél 6 késõ?! Vagy mindegy, mentek ti...

Márió: engem érdekelt volna, de a dolog, ami közbe jött, keresztbe húzta terveim. Majd legközelebb. Meg szólj idõben, ha van hasonló program!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
dehogy csak aggódunk!!!

nehogy már egy ilyen miat legyenvalmi gáz...

Fehér Zajt nézzétek meg

elmetem FUTNI :)
mmeg benézek fizika cumóra is hátha van valmi a tér-idõ elhajlásról...
hátha

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Márió:
Most már tudom, hogy te vagy a tégla. Vagy itt mindenki rács mögött akar engem látni? Vagy végezzenek ki? :behead:
Na mindegy.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök