Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 posts

Szerintem a Sherman még összenyomva is nagyon szépen mozog, csak keményebb kicsit és kisebb az útja. Sokszor észre sem veszem, csak miután leértünk, hogy elfelejtettem visszanyomni 13 cm-re. Felfelé tényleg alig mozdul, nagyon kényelmes mászni vele!

4 cm rövídítéssel keményebb ;)
még az tetszik ebben a 130-ról 90-re "mûveletben", hogy 90-en majdnem úgy néz ki mint egy Sherman Jumper, mert ez fekete flick, nem szürke :D
de ha jobban megnézik, akkor rájönnek, hogy ennek van útállító tekerõje :)

most 90-en van napok óta, mert kilazult a tekerõ, és nem jön fel. Akkora imbuszom meg nincs, hogy meghúzzam :)

Egyéni véleménye mindenkinek az SPV. Ha választani kell, én inkább a lockoutra szavaznék, de hát ezt mindenki máshogy látja.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Hi!

shoshi: akar mehetunk is... Megtenned, hogy felhivod Csaszit es megkerdezed, hogy megjott-e a kormantom, stucnim, mert sulibol nem tudom es keson vegzek... Kossz (es legyszi ird ide, hogy mi a helyzet, bar van egy olyan sejtesem, hogy sovany a dolog... De azert bizom benne...)

zap: sztem csak az 5-os vonat fog menni. Nem gaz?!?! De en inkabb holnap akarok menni, mert akkor legalabb ott van a pentek. Megnezhetunk boltot, le tudunk cuccolni es nem esunk be este... Miket vigyunk?

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Szerintem a Sherman még összenyomva is nagyon szépen mozog, csak keményebb kicsit és kisebb az útja. Sokszor észre sem veszem, csak miután leértünk, hogy elfelejtettem visszanyomni 13 cm-re. Felfelé tényleg alig mozdul, nagyon kényelmes mászni vele!

Az SPV meg nem egy hülyeség. És biztosan lehet még fejleszteni. Régen sem voltak csõtengelyes villák, 15 cm úttal. Azok is fejlõdtek valahonnét. Meg SPV sem volt. Csak elasztomer! Különbözõ színekben :afro: !

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 posts

sziasztok

tudna mesélni nekem valaki az SPV-röl??(manitou)
köszi

Visszatérve spv témára. Van egy bike mag (tavaly júliusi), amiben van egy Minute teszt. Na tehát: a 2004-es SPV-t 2005-re felújították, de neked 2004-es Breakout van, nem? Mert akkor ugyanaz a rendszer mint a Minute-ben ('04). Nem fogom bemásolni a cikket, de nem írtak az SPV-rõl túl fényes dolgokat.
Lényeg: nem lehet úgy beállítani a nyomást, hogy az érzékenység, és a pogózásmentesség is jó legyen.

Tegnap újra elolvastam a tesztet, és én is azon a véleményen vagyok, mint aki tesztelte, hogy nem kell erõltetni az ilyen rendszereket, ha elvész az érzékenység. Ebbõl a szempontból jobb a Marzocchi, meg a 2005-ös Rock Shoxok: ott nem kell szarakodni ilyen beállításokkal, ETA bekapcs. és kész. És az érzékenységnek sem kell búcsút mondani.

A 2005-ös gondolom jobb, de sztem nem kell szórakozni ilyen új rendszerek kitalálásával, ha egyszerûbb és szerintem jobb is a lockout. (Ha annyira kell a pogózásmentesség.) A Sherman útját lehet állítani. 2004-tõl 4 centit. Tulajdonképpen ez is lockout, mert olyan kemény lesz, hogy nyomkodásra nem is nagyon reagál, de nekem nagyon tetszik ez a megoldás: nem pogózik, és csak akkor mozog ha muszáj. :)

Még ezért írtam régebben, hogy nekem nem jön be az SPV. Jó, nem próbáltam, de a teszt elég meggyõzõ. Vagy nem?! (Már aki olvasta :))

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Na morgen geccók!

Esti futás isten volt, mehetünk ma is, ahogy elnézem, tekerni úgysem érdemes!

Kokk:
Milyen széket vettél? És mennyiért?

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
én meg köszönöm a zenéket... Jók nagyon! ;)

Vazz'! De korán van. Ehh...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Kokkk, köszi a sört! Jól esik így este lefekvés elõtt filmnézés közben Feltöltött kép
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
most lehet elbaszok egy jó bizniszt de 5karos hmûhüz ha valkinek kell nagyon nagyon nagaon jó áron tudok...

nekekm meg kell agy meg hmû!!!! :)

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Homlok, mennyiért adod? Mert amit én vettem, az meg nekem nem jó, és visszaküldtem. Kéne helyette másik. Szal, majd írj részleteket, meg ha tudsz, linkelj képet...

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
hallom nem let jó...
pedig a v10re is jó ám csak kicsit kellet volna reszelni belõle :)

mindegy

esetleg gy tárcsaás 32es elsõagy?!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

SliN

SliN

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 posts
Ha valakinek esetleg kellene egy MRP System #1-es láncterelõ ami még fel sem lett szerelve (vadiúj) akkor az legyenszíves jelezze!

The life is short, ride more!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
nah jól elkerültük egymást...

én 20 11 kor indultam aztán most értem haza,látom erre hogy megint rosz Shohsnak irtam...
alaplapot cseréltek a telóban igy a számok nem 100%osan vannak meg.

merre voltatok?!

én egy hunyadi pálosok kis nyujtás ott Ufoval találkzás tettye pálosok el a pálostol arra a pollák felé le az aradira aradin alugot lépcsõn szökdelés ott kis nyujtás
aztán sz teret kerülve haza..
hát nem mondom jól elfáradtam...

Ufó monda hogy legközelebb õ is velünk jönne

Meg tekerni is a hátvégi itthon maradós részleggel....
hoszabbat mert unja a tv tornyot :)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Rossz idõ lesz... És mi az a masé?

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 posts
Lehet, hogy most a héten már megjon a bringa,de már nagyon remélem mert nagyon unatkozom és csak valamikor tudok bringázni és akkor is maséval.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Na, futottunk. Nem is kicsit. Most meg már fürödtem is és eszek gyümölcssalit, mert azt szeretem ilyenkor. Shoshi jól nyomja. Van hova fejlõdni... ;)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Ma vettem magamnak egy igazgatós faszás nagy forgós bõrös széket. És most összeraktam és nagyon jól érzem magam benne... ;) És indulok is futni, hogy aztán fáradtan jól beleülhessek és irogathassak fórumra... ;)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Ha igen, akkor 20:05-kor az alagútnál. De Shoshi pontos és nem szeret állni, szal legyél ott! Gyere...!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Márió, jössz futni?! Mi megyünk egy lightosat...

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 posts

ÛBERLOL:D :D :D

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts

áááááá picsába....

akor majd jövõre viszatérünk erre....

Ha nem nyeli le egyszer kell a szemébe lõni máskor inkább lenyeli...
csak nehogy harciasabb csaj legyen és jól belekenje utána a te szemedbe is...
csim ám mint a geci....
szószerint :)

Márió ne maszturbálj törökülésben mert könnyen szemenlõheted magad megint;)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.