Most meg megyek lakást nézni!! Tök jó!

én nme tudok hol aludni, igy azt se tudom, a critical massról hogy jutok haza, lévén 8-kor megy az utsó vonat
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
De én már nem vagyok fõiskolás. Az nem baj? hehe.
Izé, és éjszakai rájd lesz? Vigyek sisaklámpát, vagy inkább mi leszünk a sötét pécsi lovagok, akik uralmuk alá hajtják a falut?
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
kolyok, majd telefonszámokat kérnék hogyha jöttök akkor mikor és hol meg hogy.
Meg meg kéne azt is dumálni hogy pénteken rögtön bringa vagy elõbb még óklee bolt?
Aztán bringa light verzsön.
És szombaton a keményebb dolgok.
Mert AW-nek otthon nincs net elérése ahogy kivettem.
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.