Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Shosh: csak vicceltem, ne küggyémá morcos smileyt! ;)
Kokk: végülis nem gáz az 5ös vonat, egy egész nap helyett csak egy fél lesz "elbaszva", de majd jól elsörrentünk.
Idõ levan szarva, majd megázunk, meg sarasak leszünk. Mi az a Kodálykörönd? Dani tudja, hogy megyünk? Este azért rácsörgök. Spontán resist parti lesz, és pénteken felhívjuk a Farkast, amikor felkeltünk, meg a bringáról is.
Én viszek lámpát, max veszek bele 8 elemet, 1x az életben kibírom. Vagy lehet, hogy van feltöltött akksim is...
Mennyit kell tekerni a Délitõl? Mert lesz pakkom rendesen. Gatyák, pulcsik, kabátok, kisbukó, nagybukó, gerincvédõ, telópumpa, légtelenítõszett, fékkábel, szerszámok.....

Aktuális civil

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

na, hideg az lesz, de eso nem valoszinu... Fol kell oltozni es kesz. Mindig minden nem lehet faszas... Zap, este msn, hogy azert reszleteket is megdumaljunk es sajna tuti az 5-os vonat fog csak mukodni. De beulunk a vagonba a bringank melle es sorozunk, meg rad uszitok par logikai feladatot... :D

Ma egy nagyon light levezeto futas? Bar kicsit tekerni is lenne kedvem.

Pesiek: most kololyan, milyen ido van ott. Esik, vagy esett? full sar minden, vagy szarad, vagy nem? vagy mi van? Csak hogy hogy keszuljek... Es most vigyunk lampat?!?! En nem viszek akksi toltot, meg faszomtudja mit. Szal viszem szivesen, de minden este sok lesz... :(

Esett, de reggel pl sütött a nap szóval elég változékony.
A hegy nem tudom milyen de valszeg sár van viszont egy rakás olyan pálya van ahol nem zavaró..
sõt a legtöbb pályán nem zavaró.
De lehet hogy péntekre száraz lesz minden.
Szóval készüljetek mindenre.
Ilyen kanadai idõ van:D

Ja és lámpát hozzatok mert egyszer tutira megyünk este hegyre.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
na, hideg az lesz, de eso nem valoszinu... Fol kell oltozni es kesz. Mindig minden nem lehet faszas... Zap, este msn, hogy azert reszleteket is megdumaljunk es sajna tuti az 5-os vonat fog csak mukodni. De beulunk a vagonba a bringank melle es sorozunk, meg rad uszitok par logikai feladatot... :D

Ma egy nagyon light levezeto futas? Bar kicsit tekerni is lenne kedvem.

Pesiek: most kololyan, milyen ido van ott. Esik, vagy esett? full sar minden, vagy szarad, vagy nem? vagy mi van? Csak hogy hogy keszuljek... Es most vigyunk lampat?!?! En nem viszek akksi toltot, meg faszomtudja mit. Szal viszem szivesen, de minden este sok lesz... :(

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Andrew:Tippelj hogy hol lakom?A 13. ker az Árpád Híd és a Dózsa Gy között!!
shosi és márió:Hiányozni fogtok:cry: gyertek a következõ transporttal mindenképp.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
nah az 5140 a bolti ár -28e ért katam.
doboz gari uj gyári függelten!

fasza kis letelon somu cuccal..
ha lenne jó plár orám erre rá lehetne töltni és akor az edzésnapó t is lehetne vezetni...

ha találkozuk valmi jó zenét szeretnék rá kérni :)

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Zap:
Részemrõl asszem a festés közgazdászként eléggé nagy RESIST :mad: !

Kokk:
A rendszer a buzi! Fél órát pöcsöltünk azon, hogy stucnihoz való nyeregcsövet találjunk, ami meg is jön a héten. Persze olyan nincs. IKE meg Ritchey nem kell, a többi meg elérhetetlen! Ezt majd az osztrákok pattintják ide, biztosa a Te cuccod is onnan jön!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Én jelenleg a XIII. kerben A Dózsa Gyuri meg az Árpád hid között, de a szállásuk a Kodály Köröndnél lesz, mert mondtam nekik, hogy csütörtökön ne jöjjenek hozzám, mert nem akarom a vigyorgó arcukat nézni mikor én munkába megyek... meg csak egy kulcsom van. Hát ezért.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

A 1700kor induló pécsi vonat elõreláthatólag 2038kor van a Déliben. Természetesen bicajjal megyek, mert hát a metrón hiába mutassuk az utat... Sztem 8körül kiérek, mert szeretem a Déliben nézni a homelesseket igazoltató rendõröket, meg a Police vagonban zsugázó yardokat :D

Szerintem én akkor a hegyrõl megyek oda.
Ha valaki lesz velem akkor persze nem egyedül;)(tams málna iljics?)
Aztán elgurulunk a városba.
Jaj wolf.
Te most merre laksz?
Vagy hol szállnak meg?

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
A 1700kor induló pécsi vonat elõreláthatólag 2038kor van a Déliben. Természetesen bicajjal megyek, mert hát a metrón hiába mutassuk az utat... Sztem 8körül kiérek, mert szeretem a Déliben nézni a homelesseket igazoltató rendõröket, meg a Police vagonban zsugázó yardokat :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Faszkiva Csaszival, rooxszal... Sztem nem tom hány sört. És legyen az 5-ös. És péntek bolt, majd hegy. Majd felvonulás, majd durva hegy. Lámpát viszek. Mittom én a többit. Meg le is szarom. :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

Sztem 4gyel ki lehet birni, ha még tekerni is akartok menni :D Csütörtökön akkor én is kimegyek elétek a pályaudvarra, jól van? Hogy el ne vesszetek...

Na figyi, akkor csütörtök pontosan hányas vonat a déliben és melyik vágány?
AW.Bringával gyere;)
Szerintem csak én fogok kimenni elétek mert a legtöbben lusta gecik vagy dolgoznak;)
Aztán péntek bringa és városnézés felvonulás dorogozás majd szombaton tisztító kerékpár egész nap és este nomeg persze videózás;)

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Sztem 4gyel ki lehet birni, ha még tekerni is akartok menni :D Csütörtökön akkor én is kimegyek elétek a pályaudvarra, jól van? Hogy el ne vesszetek...

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Ez a Resist valahogy mostanában lekopott innen... Mindenki lakás, meg újbringa, meg festés, meg menés... Na majd hétvégén! Kokk, hány sört hozol a vonatra oda? 6ot?

Aktuális civil

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 hozzászólás
na megyek kémiára :(

de elõtte még azért Csaszihoz is benézek. van nála continental diesel (nem a felütés védelmes, hanem a sima) van valakinek tapasztalata róla? highroller 60a-ra gondoltam még, de az drága ... a conti 4 ezer... attól, hogy nem felütés védelmes lehet vele 2,5- 3 baron menni, nem?

esetleg larssen tt? arról nem hallottam sok mindent, de annak sem rossz az ára ebike-on... ja, a másik, hogy a quake-emben 2.35-ös dyno mite van, és annál nagyobbat nem raknék bele, mert kis 8-assal is már ledarálná a festéket... a diesel meg azt hiszem 2.5-ös... highroller 2.35-ös ezer, hogy szélesebb a dyno mite-omnál... :(

fõleg az ára tetszik a dieselnek ;) :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Én meg egy kurva jó lakást néztem! Már csak új munka kell mellé :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Ja, télleg kisütött a nap, és faszér van szar kedved! Semmi RESIST?

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 hozzászólás
na, nálunk kezd sütni a nap :D:D

kérdés, hogy meddig.....

legyen már hétvége. "kilóméter" hiányom van

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Kokk: végülis jó az az 5 órási vonat, akkor legyen az. Egyébként is szarok rá, tökmindegy. Majd felébresztjük a Varga Danit, ha alszik már. Mettyú hogyan jön ki, ha itthon hagyta a hülyéje a bringáját? Hö? Egyébkéntmeg mindenki kapja be, ma nekem van szar kedvem és mindenkit cseszegetni fogok...

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Mit kérnek most egy ilyen 5140-ért? Mert az akár jó is lehet...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
hát ott szokott ez elbukni mert akor mindg kibugyan a külsõ belõle...

nekem meg bejon az a space gumi :)
örülök neki...

van egy agy mobster ha valkinek kell
dupla fal nagy mérz 80%os elsõkerékrõl való 50as puhaság

aszem lesz uj telefon,mrt ez már nagyon nem jó...
nagyon jó árat van 5140 vagy 5100ásra...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!