Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Rendben.. csak a képeket töltsétek majd fel, légyszives... meg hidegélelmet az iroda elé... Értetek bármit! :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Akkor 3 napig nem mehetsz haza. Itt ha elmész otthonról, ha ott vagy, ha nem, ha megérkezel, folyamat esik...
A hátizsákom viheted. Majd beírhatod utána a jócselekedetek topicba, hogy segítettél egy sérült embertársadnak. :D

Aktuális civil

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Jó, nonstoppot mondd meg lécci!

Zap, figyu, itt általában úgy van, hogy egésznap süt a nap, röhög a pofádba, aztán mikor hazaérsz abban a pillanatban kezd el szakadni az esõ... tök szar. De azért gyertek, majd segitek vinni a cuccot.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Itt már esik is, támadnak az orkok!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

Huhh... ez közel volt... Jó, akkor együtt megyünk haza. Király. Mehetek a Nyikolájjal? Recseghetsz mellettem a Ruckuson :D

Mehetsz;) na hát vicces..
rob is 500 méterre lakott kb míg pesti volt.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Basszameg, dörög... Ha találkozok egy idõjárásmanóval, letépem a pöcsét és feldugom a seggébe, azmá biztos.

Aktuális civil

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Huhh... ez közel volt... Jó, akkor együtt megyünk haza. Király. Mehetek a Nyikolájjal? Recseghetsz mellettem a Ruckuson :D

De ha már ilyen helybeli vagy, nem t'od hol van éjjelnappali a közelben? Nem találtam egyet se, és rám szokott jönni, hogy éjfélkor lemenjek csokit vagy épp kekszet venni. Meg olyankor lehet dumcsizni az eladókkal :D még örülnek is.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Bazzeg és eddig nem is tudtak róla. Ez gigalol.

Sajnos nagy xD kártyát még mindig nem sikerült vennem, pedig nagyon akarok. Különben rohangálhatok fotóboltokban cdre kiiratni az anyagot...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

Na ne bassz... Házszám? Részemrõl 35. Ha azt mondod, hogy te vagy a szomszéd, aki mindig horkol, akkor tökönszúrom magamat.

Nem;)
Kék ház!;)
13-as szám.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Na ne bassz... Házszám? Részemrõl 35. Ha azt mondod, hogy te vagy a szomszéd, aki mindig horkol, akkor tökönszúrom magamat.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Jóvan akkor mondom neki, hogy kezdjen józanodni, és majd a vonaton iszunk.
Jó lesz ez. Én viszek ceruza akksi töltõt, meg asszem a 12V-os töltõmet is, meg telefontöltõt is (hogy a kisrádióm nehogy lemerüljön ;) ), meg magamat is töltöm majd.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Na vazze, ezek szomszédok....

Aktuális civil

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

Bazze, Dig, milyen utca? Részemrõl Párkány. A Riverside mellett...

Zap, az eleje gurulás, aztán át a hidon, az kemény CC terep, mert a szél is fúj, aztán onnét viszonylag sikon kis utcákban befelé.. jó lesz :)

:D:D Részemrõl Párkány!!Kis kék négy emeletes házak:D

Akkor azt hiszem együtt jövünk haza lol

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Bazze, Dig, milyen utca? Részemrõl Párkány. A Riverside mellett...

Zap, az eleje gurulás, aztán át a hidon, az kemény CC terep, mert a szél is fúj, aztán onnét viszonylag sikon kis utcákban befelé.. jó lesz :)

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
jaja, nem ismerünk senkit. csak nagydarab, kopasz egyén ne legyen köztük, mert azoktól ideges leszek... :D :D :D

Aktuális civil

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

csak azt nem tudom minek spinningeltek. én 3 hónap pusztulás után is otthagytam a Máriót fel is, le is. Igaz, hogy utána aznap már nem tudtam felállni, de az már mindegy is

Tomidny: de téged ismer, mise azér megyünk, mer óvodától-egyetemig legjobb barátságban együttöltött éveket folytassunk a kollégákkal...
szerelmi bánat rulz. majd szerzünk neki, meg magunknak pesti lányt. menõk leszünk a tájszólásunkkal... :D

LOL:D
A pesti csajok beszélnek furán...
Ezért is van Budai barátnõm:D
Nyugodtan jöjjön!
Azt sem tudom kik vagytok..lehet hogy nem is fogunk bringázni hanem verekszünk:D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
csak azt nem tudom minek spinningeltek. én 3 hónap pusztulás után is otthagytam a Máriót fel is, le is. Igaz, hogy utána aznap már nem tudtam felállni, de az már mindegy is ;)

Tomidny: de téged ismer, mise azér megyünk, mer óvodától-egyetemig legjobb barátságban együttöltött éveket folytassunk a kollégákkal...
szerelmi bánat rulz. majd szerzünk neki, meg magunknak pesti lányt. menõk leszünk a tájszólásunkkal... ;) :D

Aktuális civil

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Nyugi Zap, itt is nyugi van! Morcos smiley alap :mad: !

Kokk:
Mehetünk egy lájt futást, de valamikor korábban kellene, mondjuk fél hét? Márió? Te nem jössz? Bár ma szpinning nap van! És hát ugye csak ketten vagytok fiúk ;) !

Dig:
Hát igen, majd a következõ!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Vettem jó kis gumit: Highroller 2.35 2ply és kemény gumi, szóval ezzel ki kell húznom a nyarat. Igaz majdnem WTB-t vettem, mert azok sok színes felirat volt, de az meg 2.5 széles, és olyan most nem kell.
Szóval most ennek örülök.

Szegény Magoo haverom nagy szerelmi bánatban van sírni nem akart, ezért aztán jól bebaszott. Gondolkozik rajta, hogy jöjjön-e, de szerinte gáz, ha jönne, mert õ nem ismer titetek annyira. Eh. Pedig jót tenne neki egy kis bringakúra.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

Shosh: csak vicceltem, ne küggyémá morcos smileyt! ;)
Kokk: végülis nem gáz az 5ös vonat, egy egész nap helyett csak egy fél lesz "elbaszva", de majd jól elsörrentünk.
Idõ levan szarva, majd megázunk, meg sarasak leszünk. Mi az a Kodálykörönd? Dani tudja, hogy megyünk? Este azért rácsörgök. Spontán resist parti lesz, és pénteken felhívjuk a Farkast, amikor felkeltünk, meg a bringáról is.
Én viszek lámpát, max veszek bele 8 elemet, 1x az életben kibírom. Vagy lehet, hogy van feltöltött akksim is...
Mennyit kell tekerni a Délitõl? Mert lesz pakkom rendesen. Gatyák, pulcsik, kabátok, kisbukó, nagybukó, gerincvédõ, telópumpa, légtelenítõszett, fékkábel, szerszámok.....

Elõször át pestre a margit hídon ez egyszerû lesz mert lejtõ szinte végig bár nem túl meredek:D
Majd az oktogonnál elfordulni balra A hõsök felé és ott tekerni picit.
Szóval nagyon laza kis gurulás lesz lehet bámulni a csajokat stbstb:)