Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

stinky2003

stinky2003

vendég

• fórumtag
  • 32 posts
ide ist atlált ;) voltam ma egyet zuzni szelemcitys haverokkal ^^ a mecseken ;) amint meg lesz a jogsim csak könyebb lesz legaláb nem kell majd tologatni a gépeket föl a dombra ^^

Alfa

Alfa

vendég

• fórumtag
  • 189 posts
Full OFF

Szasztok. Hatha erdekel valakit, bar ugye ez nem az a forum...szoval van egy elado HP1110-as 21"-os moncsim. Akit erdekel, az privizzen. :-)

Es bocs az offert.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
optipista:
Ne tedd magad nevetségessé holmi virtuális sörökkel. Azoktól még hugyozni se lehet...

Zap:
Na mi lesz?
Nekiálltam MSN-t installálni de erre kitalálta, hogy explorert is akar frissíteni. Szóval sokáig tart... írjatok ide is.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

optimist

optimist

vendég

• fórumtag
  • 73 posts
JAH és persze Én fizetem
:D:D:D
130km??

optimist

optimist

vendég

• fórumtag
  • 73 posts

BandKuki: (így jobb? Nem sokban tér el a BendKvéktõl, aminek semmi értelme...)
Immár több, mint 10 éve netezek, és ez a szokás. Az újakat szopatni kell addig, amíg nem fizettek 1 sört, vagy nem tettek valami olyan nagy jót a többiekkel, hogy befogajuk õket.
Mivel nektek (meg itt sok más idõsebb kollégának is) esélyetek sincs, hogy a katonaságnál megkapjátok a megfelelõ szopatás adagot, ezért az VPOP és IHM, valamint a HM és ICSSZEM nevében az idõsebb generációra hárul a feladat, hogy a tekintély és tudást tisztelõ állampolgárokat faragjon az ilyen kis pöcsökbõl.
Ez van.

AKKOR IGY JO????:http://www.borsodi.hu/dynamic/88.jpg
:D:) :beer:
130km??

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Na, én minnyá' elmegyek jól NAgykanizsára Atussal... Papucsságrulez!!! :D:D:D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Én oda nem tudok, mert az csak a munkahelyemen van. Itthon csak ICQ van.
Mondjátok meg mikor indulunk, és megpróbálok odaérni...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Márió, Tomy gyertek MSNre!

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Vettél laptopot? Milyet? Ha nem megy, majd segítünk, de innen nehéz... Amúgy ha szimplán hálókártyásrulez, akkor az XP nagyrészét megcsinálja... Neked csak a részleteket kell beállítanid a "helyi kapcsolat"-nál...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
jaja én láttam tegnap elõtt a stinkis srácot...

egészen durva gép de nem tom hogy megy...

hálózatot öszehozni kéne help:

laptop xp+asztali gép rúúterrel és xp...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Én sem ismerem. És Tomy a rangidõs basztatás/nevelés terén... :D:D:D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
Új pécsi kollég... (legalábbis nekem)
http://forum.bikemag...ber.php?u=10458
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 posts
Akkor csak azért fikázol mert még új vagyok és különösebb bajod nincsen velem?

Egyébként a többikek nem fikáznak csak te,vagy ez a te feladatod?

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
yeah! :D
ezt ki kéne írni valahogy a topik élére
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
BandKuki: (így jobb? Nem sokban tér el a BendKvéktõl, aminek semmi értelme...)
Immár több, mint 10 éve netezek, és ez a szokás. Az újakat szopatni kell addig, amíg nem fizettek 1 sört, vagy nem tettek valami olyan nagy jót a többiekkel, hogy befogajuk õket.
Mivel nektek (meg itt sok más idõsebb kollégának is) esélyetek sincs, hogy a katonaságnál megkapjátok a megfelelõ szopatás adagot, ezért az VPOP és IHM, valamint a HM és ICSSZEM nevében az idõsebb generációra hárul a feladat, hogy a tekintély és tudást tisztelõ állampolgárokat faragjon az ilyen kis pöcsökbõl.
Ez van.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Dugjalak tökön?!?! Ezen el kell morfondíroznom... :D Asszem alszok is rá egyet. Rögvest! ;):D:)

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts

Hehehe... Annyira azért soha nincs rossz kedvem... :D Elöbb foglak téged, mint Shoshit, az tuti...! ;)

Az lehet de engem sem fogsz meg max ha tökönrúgsz:D

Edit:Inkább dugj;)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Edit: micsoda feszültség van itt kialakulóban...! :D:D:D Imádom...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Hehehe... Annyira azért soha nincs rossz kedvem... :D Elöbb foglak téged, mint Shoshit, az tuti...! ;)

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 posts
Tomdiny: Köszi szépen!!

Viszont megszeretném kérdezni tõled,hogy miért szopatsz engem és,hogy miért hívsz engem bandFASZNAK?Ezeket komolyan írod nekem vagy csak poénból,és ha komolyan akkor miért?Szerintem én téged nem bántottalak,vagy?Mert ha igen akkor légyszi mond el.