Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
felvettem, mindjárt megnézem

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Mit adtak le?
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
az RTLklub meg nyalja ki a seggem, pont miután fostam és a szar fele még benne van a segglikamban. És akkor még rá is fingok a fejükre a maradék fröcskölõ trutymákkal, ami a belem végén várja ezt...

Aktuális civil

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Este valami városbagurulás egy sör erejéig? Vagy kettõig?

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Jó reggelt!
Most értem haza májusfa állításból.
Eh.
Aludni fogok.
A kispöcsök jók legyenek ám!!!
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Tudod... zulu... északvirginia... :D:D:D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

csütörtökön 0001 kor star wars!!!!!!!!!!!
perimer!!!

valiki kedv?!
!

0001 ?
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 posts
Ja,ja holnap a TV elõtt(RTL) leszek 18:30-kor!!!!!!!!!!!!!!!!!:monitor:

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
baszátok meg mos értem haza nemrég

csütörtökön 0001 kor star wars!!!!!!!!!!!
perimer!!!

valiki kedv?!

holnap szexhárdon lehet villogni,ki mekora arc!!
1200 körül kimegyünk!!

holnap 1830 kor?rtl?!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Sziasztok én egy 45 éves homoszexuális cross country-s vagyok, és edzõpartnert keresek, nem szeretem keményen nyomni csak finoman, ha valakit érdekel írjon privit.
Sziasztok.

László
Mohács.

Vazzeg zajlik az élet nálatok..sorra jönnek az új bringások, vernivaló 12 évesek;)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 posts
Én is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Te meg ki vagy?!?! He?!?! Vazz', a bénán-el_nem_olvasható posztok tulajdonos címe már elkelt. Úgy hívják, hogy Albertfish. Szal mégegyszer meg ne nyomd a "gyors válasz küldése" gombot, úgy, hogy nem olvastad vissza a firkományodat, mert szétvet az ideg. Leszarom, hogy "apá jo ismeröse" a "rendör fönök", amit szintén ûberbalfaszul írtál. Bele sem kezdek, hogy az én apám kiknek a jóbarátja... Ráadásul Tomy király ember. Szal vele ne nagyon ugass. És fõleg ráadásul Zap faterja sokkal erõsebb, mint a tiéd. És ha nekem elkezde autóval fölszállítani magad, még tényleges ok is lesz, hogy... Váááá... Be sem fejezem. Megszívod még ezt!

Videjóra íváncsi vagyok. :D:D:D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

stinky2003

stinky2003

vendég

• fórumtag
  • 32 posts

RTL Klub ma forgatott a híradóba velünk ilyen természetkárosítós témát, holnap lesz leadva.

és mikor???

stinky2003

stinky2003

vendég

• fórumtag
  • 32 posts
hát tudod nekem már nagyon sok ismerösöm van a rnedörök közöt (motorozok is^^) és apá jo ismeröse a rendör fönök és ugy nagyon nem félek ;) és a dunátulinak irok hogy miléyen badarság és milyen hülyeség mi és természet kárositás?????? a kirándulok viszik el a kurva sok virágot nem??? hol látál te bringást aki virágot lop???? ezt nem értem meg a sok pályán hol van az hogy nem a pályán megyünk???

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Zap, te valamiféle jós vagy... Azért nem mentem ma, mert nem hoztam haza a gépet, habár elkészült, de valószinüleg holnap kocsival megyünk le Pestre, mert standard lakásnézõs program van. Sose hittem volna, hogy ez ilyen nehéz, és ilyen sokáig tart... Már azt se tudom, hogy kell e nekem lakás.. :( De mindenképp kell vennem, hogy legyen hol aludnotok legközelebb, ha jöttök, ha dnl épp nem ér rá..

Nem tudom, hogy melyik kerület a szimpatikus. XIII? IX? VI? Nehéz... Új, vagy régi, galériás, vagy normális belmagasságú... menetrendszerüen beleszeretek minden másodikba, aztán alszok rá egyet, és mindig lesz vele vmi bajom.. :(

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Jaja, jó mûsor leszek.
Jobb oldalam lehorzsoltam, csakhogy bekerüljünk a TVbe.

büdöske2003:
Lehet, hogy nincs szelemi szintem, de azért a szellemi szintem ott van.
Bár, ha babot eszek jó lesz a szelem is.
És a rendõrök tényleg elkapnak. Azoknak meg tényleg van gumibotjuk, meg ferde hajlamuk.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
AW: látod, azért írtam, hogy nem fogsz jönni, mert tudtam, hogy nem fogsz jönni és nem is jöttél.

RTL Klub ma forgatott a híradóba velünk ilyen természetkárosítós témát, holnap lesz leadva.

Tomy: jólnyomod. Tényleg nincs szellemi szinted. ;)

Aktuális civil

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Jesszus, egyre több új arc. Nem örülök, mi lesz a mi kis topikunkból??? :(

Tom, mijeza RTL Klubos szöveg?

stinky2003

stinky2003

vendég

• fórumtag
  • 32 posts

írjá már rendesen gecó!
Szellemsziti nagyon gáz költözz el!
És azonnal nyomd meg a kijelentkezést!
És különben is ne taposd el a virágokat, meg ne okozz hatalmas természeti károkat! Mert elkapnak a rendõrök, és felnyomják a gumibotot a seggedbe.
Köcsög.

heh. ez kell ide.

nah remélem ez nem komolyan gondoltad mert akkor szelemi szint nem nekem nincs hanem neked.... és hogy most egy kicsit fére tipeltem akkor az ekkor nagy baj???????

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
írjá már rendesen gecó!
Szellemsziti nagyon gáz költözz el!
És azonnal nyomd meg a kijelentkezést!
És különben is ne taposd el a virágokat, meg ne okozz hatalmas természeti károkat! Mert elkapnak a rendõrök, és felnyomják a gumibotot a seggedbe.
Köcsög.

heh. ez kell ide.

Akkorát estem kamera elõtt....
Rtl Klub live.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök