Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide!
Írta 2005. május 01. - 20:14
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. május 01. - 20:10
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2005. május 01. - 20:08
Írta 2005. május 01. - 20:06
Sztem nem kell nagy feneket keríteni a dolognak. Ha nincs körülötte mocorgás, lassan leül a dolog. Bár érdemes egy-két adut a tarsolyunkba tartogatni, de nem szabad acsarkodni, mert annak jó vége sehogy sem lesz.
Tomy: azér' ebbõl is látszi, hogy nem vagy kispályás...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. május 01. - 20:05
Zárójelben jegyzem meg, hogy majdnem nem sikerült felvennem, mert arra a vinyóra 2 DVD-t pakoltam fel elõtte, és elfelejtettem letörölni, és a riport után 10-20 másodpercel elfogyott a hely...
Írta 2005. május 01. - 20:03
"bátor dolog"
Írta 2005. május 01. - 20:00
Írta 2005. május 01. - 19:47
(kissé szélesnek tünt az "ösvény")
edit: nekem VHSen megvan (még)
Írta 2005. május 01. - 19:46
Zap: jól esett a telefon...
Na, most pihi, mert hulla vagyok.
Írta 2005. május 01. - 19:44
Mindenestere pont illik ez egy olyan városba, ahol van 1.5 km bringaút. Éljen az EU csatlakozás 1. évfordulója!
Aktuális civil
Írta 2005. május 01. - 19:38
LL: ahha, fõleg, hogy a faszinak, aki a cikket írta, a fia erdész. Szarnak rá, kell baszogatni valakit. És az a legrosszabb, hogy igazuk is van valahol, csak tudod a bagoly meg a veréb esetét, meg hallottál olyan szóról, hogy kultúráltan. õk nem
esetleg a bikmakkba?
vagy az úgy jön le, hogy bringás újság, szép hogy mellettük áll ki?
Írta 2005. május 01. - 19:29
Aktuális civil
Írta 2005. május 01. - 19:28
LL: ahha, fõleg, hogy a faszinak, aki a cikket írta, a fia erdész. Szarnak rá, kell baszogatni valakit. És az a legrosszabb, hogy igazuk is van valahol, csak tudod a bagoly meg a veréb esetét, meg hallottál olyan szóról, hogy kultúráltan. õk nem
ja értem, ez akkor a szokásos az "én apukám erõsebb, vagy pedig befolyásos barátaim vannak" címû dolog..
már vagy 1 hete szar kedvem van és ez is még a faszom mindennel !
undorodom ettõl a világtól! :mad:
u.i.: Tomi: szépet vágódtál :spoko:
meg arról vajon mikor lesz riport, hogy hogy szorítja le az autós a bringást? meg küldi el a kurva annyába, meg társai?
ez volt az utolsó híradó, amit megnéztem, eddig naív voltam, és azthittem van igazságtartalmuk is.
Írta 2005. május 01. - 19:26
Vagy a kazit elkérem szépen.
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2005. május 01. - 19:20
Írta 2005. május 01. - 19:16
Én nem láttam mer' épp szex volt, Endrro digizd már be és töltsd fel lécci !
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2005. május 01. - 19:14
Aktuális civil
Írta 2005. május 01. - 19:14
akkora köcsög banda: ja, hogy õk egyetértenek velünk, meg túlzás amit az erdész mond, de azt nem adták le, hogy 10 m-re attól, ahol az erdész dumál, egy 10 méter széles, lánctalpassal járt nyom van. És nem adták le az 5%-át sem a véleményünknek, hanem kiragadtak egy mondatot, ami ott jól hangzott, és beleillett a képbe. Mert el találtuk mondani, hogy hogy is van ez valójában. Magyarország vazz.
a lánctalpas nyomot, emg írtásokat, meg a szemetet le lehetne fényképezni és jól beküldeni Naplónak, Blikknek, vagy valami...
(épp visszanézem a híradóóót)
Írta 2005. május 01. - 19:11
akkora köcsög banda: ja, hogy õk egyetértenek velünk, meg túlzás amit az erdész mond, de azt nem adták le, hogy 10 m-re attól, ahol az erdész dumál, egy 10 méter széles, lánctalpassal járt nyom van. És nem adták le az 5%-át sem a véleményünknek, hanem kiragadtak egy mondatot, ami ott jól hangzott, és beleillett a képbe. Mert el találtuk mondani, hogy hogy is van ez valójában. Magyarország vazz.
Sajna ez van..engem többször is megállítottak már még Pokrivtsák Mónika is annó de röhögve elsétáltam..
Csinálni kell neki honlapot.
Írta 2005. május 01. - 19:08
Aktuális civil

Belépés
Felhasználó létrehozása
Lezárt topik
Ugrás az oldal tetejére