Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Ejj-ha!!! :D Hogy suhan valaki... Kössz a képet... ;) Ugratós nincs? ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
kölyök: http://dalmamag.hu/p...-1/DSC_0209.jpg
jejeje? ;)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

stinky2003

stinky2003

vendég

• fórumtag
  • 32 posts
hát ja ez a gép meg van 2003 decembere ota csak nem teljesen pécsi vagyok olaszi és ugy 25 km a stinkyvel nem ép kevés^^ és altalába csak busszal tudom bevini pécsre.... de ezen a héten keztem csak el ugy igazán bele ugorni a bringázásba mert 2004szeptember 11. ota egy picit öszetörtem magam motorral

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Ja, úgy nehéz tényleg megtanulni bringázni, ha minnyá' ilyen géppel kezdesz. Na mindegy...

Sztem nem kell nagy feneket keríteni a dolognak. Ha nincs körülötte mocorgás, lassan leül a dolog. Bár érdemes egy-két adut a tarsolyunkba tartogatni, de nem szabad acsarkodni, mert annak jó vége sehogy sem lesz.

Tomy: azér' ebbõl is látszi, hogy nem vagy kispályás... :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Nekem megvan a riport, majd jól átnyomom olyan formátumba, ami akad mindenkinek, és akkor láthassátok.
Zárójelben jegyzem meg, hogy majdnem nem sikerült felvennem, mert arra a vinyóra 2 DVD-t pakoltam fel elõtte, és elfelejtettem letörölni, és a riport után 10-20 másodpercel elfogyott a hely...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
és egybõl ilyen stinky szörnnyel kezdesz?
"bátor dolog" :rolleyes:

stinky2003

stinky2003

vendég

• fórumtag
  • 32 posts
ti emberek ezt kel csinálni fényképezö gépel járni és csinálni egy pár képet hogy mi hogy is van az erdöbe mert szerintem itt akad egy pár dh-ás aki jobban ismeri a mecseket mint bámejik erdész abba kel gondoljatok hogy mekora botrány az hogy minket akkarnak kizavarni mert rongáljuk irtjuk a természetet miközbe ezt az erdészet csinálja. ténylegesen azt kell csinálni hogy be küldeni a dunántuliba vagy bilkkhez biztos berakják.. ez nekik is sztori^^ én szerény véleményem....(nem voltam olyasokszor a mecsekbe 3-szor :) edig de hát még kezdö vagyok)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
Mivel nem vagyok gyakori hegylátogató ezér téged/titeekt kérdezlek, hogy a felvételek során látott széles "kerékpárosok álltal kijárt utak" csakugyan a "ti bûncselekményetek", vagy ez szintén, csak ráhúzás?
(kissé szélesnek tünt az "ösvény")

edit: nekem VHSen megvan (még)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Valakinek megvan a cucc? Épp utána értem haza versenyrõl, de nagyon megnézném... :D

Zap: jól esett a telefon... ;) És Sala kapott vagy 10mp-et, meg Homlok is... Szegény, bátran kihívott és nem bírta a nyomást. Elesett a futamon. :D Ezt nem hagyom ki sehol. Ufó írtó jól ment, odavert az egész mezõnynek és egy másodpercet kapott Gulyástól, akinek mellesleg elég nagy volt a pofája. Az nem volt szimpatikus. De felhívtuk figyelmét, hogy õ mennyit teker, meg egy fiatal srác mennyit teker, suli mellett, sokkal alapabb géppel. Hát, nézett is nagyot, meg Ufó full másnapos volt, erre jött, hogy ivott 10 tequilát, X sört, 2 pezsgõt, meg faszom tudja mit, erre Atus jól megmondta neki, hogy ha ennyit ivott volna, kurvára nem emlékezne rá. Pfff... LOL! Ja és szegény Ufó is esett versenyen, szal õ is elszúrta, de mi tudtuk, hogy nyert volna. Atus is írtó jól ment. Bevállalta a nagy ugratót és szépen is ment, de nem az õ napja volt, mert elkúródott a lánca, meg ilyen apróságokon bukta el. De jól ment... Gratula mindenkinek!!!

Na, most pihi, mert hulla vagyok.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
meg azt nem a zombik olvassák. most majd mégjobban fog ugatni mindenki, meg gyilkosok leszünk, nemcsak huligánok, és kiderül, hogy mi szennyezzük a környezetet, nem az autósok, és miattunk tart itt ez az ország.
Mindenestere pont illik ez egy olyan városba, ahol van 1.5 km bringaút. Éljen az EU csatlakozás 1. évfordulója!

Aktuális civil

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

LL: ahha, fõleg, hogy a faszinak, aki a cikket írta, a fia erdész. Szarnak rá, kell baszogatni valakit. És az a legrosszabb, hogy igazuk is van valahol, csak tudod a bagoly meg a veréb esetét, meg hallottál olyan szóról, hogy kultúráltan. õk nem

esetleg a bikmakkba?
vagy az úgy jön le, hogy bringás újság, szép hogy mellettük áll ki?

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
a felvételek jók azért. fõleg, amikor a Tomidny tanyázik egy kurva nagyot.

Aktuális civil

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

LL: ahha, fõleg, hogy a faszinak, aki a cikket írta, a fia erdész. Szarnak rá, kell baszogatni valakit. És az a legrosszabb, hogy igazuk is van valahol, csak tudod a bagoly meg a veréb esetét, meg hallottál olyan szóról, hogy kultúráltan. õk nem

ja értem, ez akkor a szokásos az "én apukám erõsebb, vagy pedig befolyásos barátaim vannak" címû dolog..
már vagy 1 hete szar kedvem van és ez is még a faszom mindennel !

undorodom ettõl a világtól! :mad:

u.i.: Tomi: szépet vágódtál :spoko:

meg arról vajon mikor lesz riport, hogy hogy szorítja le az autós a bringást? meg küldi el a kurva annyába, meg társai?

ez volt az utolsó híradó, amit megnéztem, eddig naív voltam, és azthittem van igazságtartalmuk is.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Ok, az jó lesz ! ;)

Vagy a kazit elkérem szépen.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
iljics: mi a fasz vagyok én stúdió? :( digizõm nincs, de ha kell felveszem kamerával és azt berakom, az olyan korszerû :)

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
És "objektív tömegtájékoztatás". :(

Én nem láttam mer' épp szex volt, Endrro digizd már be és töltsd fel lécci !

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
jó, deha nem nyilatkozunk, csak a faszi dumált volna. Gondoltam legalább egy kibaszott mondatot, meg egy képet bevágnak a védelmünkre, de igazából nem tudom miért hittem ezt. Tudtam mindig is, hogy egy szenzációhajhász banda, de a másik lehetõség a kussolás lett volna. Mindegy igyis úgyis, értelme nincs csinálni semmit, tehetetlenek vagyunk, balhé van, meghúzzuk magunkat, aztán 1 hónapig nem bringázunk arra.

Aktuális civil

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

akkora köcsög banda: ja, hogy õk egyetértenek velünk, meg túlzás amit az erdész mond, de azt nem adták le, hogy 10 m-re attól, ahol az erdész dumál, egy 10 méter széles, lánctalpassal járt nyom van. És nem adták le az 5%-át sem a véleményünknek, hanem kiragadtak egy mondatot, ami ott jól hangzott, és beleillett a képbe. Mert el találtuk mondani, hogy hogy is van ez valójában. Magyarország vazz.

a lánctalpas nyomot, emg írtásokat, meg a szemetet le lehetne fényképezni és jól beküldeni Naplónak, Blikknek, vagy valami...
(épp visszanézem a híradóóót)

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts

akkora köcsög banda: ja, hogy õk egyetértenek velünk, meg túlzás amit az erdész mond, de azt nem adták le, hogy 10 m-re attól, ahol az erdész dumál, egy 10 méter széles, lánctalpassal járt nyom van. És nem adták le az 5%-át sem a véleményünknek, hanem kiragadtak egy mondatot, ami ott jól hangzott, és beleillett a képbe. Mert el találtuk mondani, hogy hogy is van ez valójában. Magyarország vazz.

Sajna ez van..engem többször is megállítottak már még Pokrivtsák Mónika is annó de röhögve elsétáltam..
Csinálni kell neki honlapot.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts

Aktuális civil