Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Én benne vagyok a szemétszedésben, akaratlanul is mindig azt csinálom. És a Tv torony melletti bódé mögött iszonyat dzsuva van, de fél óra alatt végzünk vele négyen öten, közben fotózunk.

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Alfa

Alfa

vendég

• fórumtag
  • 189 hozzászólás
Ize, tudom hogy nem nagy cucc a honlapom, de ha gondoljatok ezzel a PhP-Nuke-al ossze lehet rakni seperc alatt egy hasonlo oldalt, ha ezt jo alapnak tartjatok.

Aztan a tobbi mar rajtatok (rajtunk) mulik, hogy mi lesz feltoltve.

Vagy ha nem akartok kulon oldalt, akkor lehet oda is, egyelore meg ugyis
nagyjabol kialakulatlan. :-))

De hat Tomi ebben szakertobb, es lehet osszerak egy oldalt 2 ora alatt ami tutibb. Na, en beszeltem.

Alfa

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Ma bank holiday van a UK-ban, kevés a munka, úgyhogy irkálok... vagy kitalálják, hogy amig bementünk az erdõbe letépni az ott termett tescos zacskót, addig kipuszitottunk 3 másik igenvédett növényt.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Szerintem úgyis csak mi leszünk a fõgonoszak, és kiderül, hogy a növények életbemaradásához szükséges polietilént visszük el az erdõbõl, és ezáltal okozunk felbecsülhetetlen károkat...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Ja, akkor nem is kellene messze vinni... :) Mi lenne, ha kérnénk egy újságirót a helyszinre, hogy dokumentálja a ténykedésünket? :)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Jó ötlet ez a szemétszedés!
Esetleg a zsákokat rakjuk a DDNP épülete elé? Az ott van a Tettyén...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Mert Õ tudja, járja az erdõt, és jegyzetel, hogyaszongya, itt volt két nagyon ritka fûszál, ahha, biztos a bicajosok tüntették el, de várjá' elrakom innét ezt a mûanyagzacskót, mer' nem látjuk rendesen, hogy mit is pusztitottak el... remek.

Nem rossz ötlet a szemétszedés, de dokumentálni kell! Fényképeket elküldeni szépen a dunátúlinaplopóhoz, meg az RTL Klubhoz, és tényleg visszafogni magunkat, még jó, hogy én mondom... Szóval 7vége részemrõl rendben van!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Wuff: thx!

És lehet, hogy a meghúzás is jó lenne... Majd elül a szenzációhajhászok lelkesedése, ha nem történik semmi. De a honlap jó. És havonta szervezhetnénk egy szemétszedést, vagy ilyesmit, amire buzdíthatnánk másokat is és azt mind megörökíteni és föltölteni oda, hogy "ennyit a pusztításunkról".

Ötlet van sok, de neki kell állni, össze kell fogni, nem csak dumálni róla. Szinte kampány szerû mozgalom kéne, ha tényleg nekiállunk. De nem tudom, hogy érdemes-e...

Edit: kezdhetnénk most hétvégén a TV-torony körüli szemétszedést. Ha négyem-öten nekiállunk, egy óra alatt fullon kipucolhatnánk az egész területet. Jó érzés lenne nekünk is, meg jót tennénk másoknak is. Nem csak azért, mert most jót kéne tennünk, hanem mert csak... Rühellek úgy öltözködni, hogy ott a leejtõ alján egy raklap szemét (a jegyárus bódé mögött). Na?! ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
A legjobb szövege a kiscsávónak: "Itt már olyan természetkárosítást lehet elképzelni, hogy már nem látjuk, hogy mit károsítottak és mit tettek tönkre."
Akkor ez most, hogy is van? Látszik, hogy károsítottunk valamit? Ja, hogy nem, akkor honnan tudják?
Na mindegy.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Vajon miért kapták fel ennyire a témát? Szeretett Mészáros Attilánknak, vagy hogy hivják, ilyen messzire ér a keze? Érdekes az egybeesés..

Egyébként ma reggel olyat csináltam mint még sose.. Korán felkeltem és elmentem egy órát tekerni! Gondoltam kihasználom, hogy ilyen közel a Margitsziget. Jó kis párás levegõben kellemes volt, most meg friss vagyok! Jeee

Meg találtam egy jó lakást.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
A.W.:
Köszönöm az elismerést! Legközelebb is megpróbálok hasonló széppel szolgálni a médiának...
Csak ne fájna a hüvelykujjam. Eh.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Dig:
Normál!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Jó reggelt!

Kokk, gratulálok a remek helyezéshez!

Stinky2003 R.I.P.

Mindenki másnak kellemes hétfõ reggelt, és gratula az RTL Klubos szerepléshez.. Ez szánalmas volt a részükrõl. Meg a kis erdészgyerek... akkor miért nem mentek el Kisrétre szeméthalmokat filmezni

Tom: GYÖNYÖRÛÛÛ VOLT!!! :D

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

Émmeg kibaszott jót csapattam Nagy Tubestól Orfûig, csak freeride lefelé, olyan utakon vazz!

Visszafelé sípcsont középig süllyedtem a sárban Szuadóban!

Elsõ városos nájt király volt! Csak a kurva tûzijáték ne lett volna!

RTL Klubra szarunk, ugyanúgy, mint eddig! Máshogyan kell csinálni, már vannak sejtéseim. Most magunkat kell egy kicsit menedzselni!

Ja!

Dig:
Honlap nagyon jó ötlet! Azt hozzuk össze mindenképpen! És legalább nem hivatalos csapatunk legyen, amire/akikre lehet hivatkozni! Egy korrekt levél szerintem azonnal menjen a minisztériumba, és kicsit meg kellene bombázni vele pár embert is!

Csak figyeljetek oda hogy hivatalos hangvételû legyen tartsátok be a formális dolgokat és ne legyen ideges meg fikázó a hangvétele:D
A honlap lehetne mindenféle hegyi "vandál" érdekvédõ szervezete is..mert minket is basztatnak keményen..
Nem csak erdészek hanem a D(mon)emszky
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
stinky: azthittem dysgrafiasból csak egy van a világon. Ez népbetegség akkor?
Bocs, akkor az elõzõk visszaszívva. Csak akkor közöld, hogy ilyen van...

Aktuális civil

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Émmeg kibaszott jót csapattam Nagy Tubestól Orfûig, csak freeride lefelé, olyan utakon vazz!

Visszafelé sípcsont középig süllyedtem a sárban Szuadóban!

Elsõ városos nájt király volt! Csak a kurva tûzijáték ne lett volna!

RTL Klubra szarunk, ugyanúgy, mint eddig! Máshogyan kell csinálni, már vannak sejtéseim. Most magunkat kell egy kicsit menedzselni!

Ja!

Dig:
Honlap nagyon jó ötlet! Azt hozzuk össze mindenképpen! És legalább nem hivatalos csapatunk legyen, amire/akikre lehet hivatkozni! Egy korrekt levél szerintem azonnal menjen a minisztériumba, és kicsit meg kellene bombázni vele pár embert is!

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Márió itt az elveszett pécsi ikertestvéred;)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

stinky2003

stinky2003

vendég

• fórumtag
  • 32 hozzászólás

Nem a Tomiféle a stílusom, hogy beugatok minden kezdõnek, de az általánost sikerült kijárnod? Próbálj már meg helyesen írni. Ha nem megy, vegyél elõ egy szótárt. Ne legyél már igénytelen állat... Aztán majd azt hiszik a montisokról, hogy az összes ilyen primitív.

na most elgem van nem tudom hogy mért kell azokat baszogatni akik nem tudnak most jobban irni irjak németöl mert ugy jobban tudok mit magyart he????

mert hogy most dislecszia disgrafiás vagyok azmit baszogat a sok bunk enyi volt nekem eböl a forumbol is azt hitem itt legaláb normális ember van de ugy néz ki hogy tévedtem.. vagyis cs mindenki engem nagyon nem látok már.....

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
iron maiden,halford,rob rombie,marilyn,iggy pop,rammstein,AC/DC,motörhead,kispál,neo,oakenfloyd,tiestó?,guns,tankcs,brigád,alvin
nálam kedvencek

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás
Így májusban nekem inkább a System of a Down jön be...Mert ez ilyen májusos:)