Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Biztos nem véletlenül van így vágva, ellenségképre van szükségük az embereknek.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
hát én kurvára bánom hogy ezt megcsináltuk a tvvel.
ugy van öszevágva talán véletlenül,mintha mi ezt meg ezt igen megcsináltuk,de mégsem mert...

szóval avlmit kéne csinálni,mert hazafelé 8 körül,már néztek hogy aham ezek azok a brngások(ill most E/1ban)akik szétszedik az erdõt...
szóval va lesz még hajnali ride vagy verekedõs.
én nem tolerálom ha baszoatnak valmi köcsögök.
ütök ha rángatnak

szemétszedés:
nem tudom hogy ezzel valmit elérnénk-e ebbe az irányba,de ami volt ma siház mögött az ösze nem szedem,az tuti.
szaros papírok,véccé papir,ujság,na ezekhez nem nyúlok!

vagy riport a radio1el vagy a Ninja rugja rá a szomszédos iroda ajtót!!!

editke

votl már it olyan hogy küllõ közé ágat.
igaz akor még épp megtanultam számolni általánosban,de nem áll távol az erdészettõl ez...
de akor fölveszük a harcot!!

stencli,matrica nyomtatás!?

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Pont ezt akartam mondani ! :D

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Még kérlek tíz új avatart:D
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Ááá, akkor meg sok lesz a köcsög. Az nem a szeretet ünnepe lenne, az a baj

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Szerintem ha akármelyik rádióra/tévére bízzátok a dolgot ez jön ki belõle mert erre van ígény. :( :mad:

Rádió1-en (asszem, lehet hogy a Café-n) volt GuMi meg Dalma interjú is már, hátha rá tudnátok venni õket egy beszélgetésre.

Aztán rendezzetek lakossági fórumot lufival és ingyensörrel.

Mer' egy állat vagyok !

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Na igen, vagy tényleg ekkora a vizfej, hogy úgy vágják meg a riportot, ahogy nekik tetszik? Ha már bringások, akkor biztos nem ezt akarták kihozni belõle. Mindenesetre nem hittem, hogy ebbõl ekkora kavarodás lesz... Érdekes.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Na ja, csak fordítva jött le a riport...
Rádió 1-ben nem tudunk riportot adni? Riportot, nem összevágott szart...

Aktuális civil

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Viszont Pántya nagyot ugrik (csak Tomidny esése nagyobb nála) és szexi rajta a sztreccs ruci ! ;)

Mer' egy állat vagyok !

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Nem, persze, hogy nem. De az is valami. És más úgysem csinálja. A köcsög bringásokra meg rá lehet bízni a piszkos melót. Vagy pedig felvesszük a kesztyût.

Úgy alakult ez, mint utóbb kiderült, hogy az RTL-es pécsi srácok is bringások és hát olvasták. Felhívták a Császárt, hogy mit tud. Õ persze mondta, hogy semmit, de megadta nekik az én számomat, mert elõzõ nap beszéltem vele errõl, és tudta, hoy regáltunk rá. Nekem szombaton jobb dolgom volt, máshol pusztítottam az erdõt. Ennyi a sztori.

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Az a baj, hogy olyan, mintha a Pántya mentegetõzne mindenki nevében, hogy az nem is úgy volt, meg nem is olyan durva a pusztitás. És tényleg már rég meglévõ ösvényeket filmeztek, na de ezt mindenki tudja itt.

Õszintén, egy szemétszedéses akcióval el tudjuk érni azt, hogy az emberek "elfogadják" hogy mi ott megyünk? Mert azt fogják mondani, hogy attúl még a védett növény nem nõ vissza... mindenesetre én támogatom az ötletet.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
szerintem a kamerás skac pécsi és olvasta... és utána kipattant a fejükbõl az ötlet. A kérdés csak az, hogy a csaj készítette, vagy a Vizfejben dolgozó szerkesztõ szabdalta össze...

Aktuális civil

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Én csak azon gondolkodtam, hogy szerintetek a leveleink hatására keresték meg esetleg a napló munkatársai az RTL Klubot? Mert gyanúsan ugyanaz a téma... És akkor most visszavágtak nekünk?

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
és mér kellett kimenni az óráról? Magdinéni kérdezi itt mögöttem. :D

Aktuális civil

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
felkavartam kissé az álló[nak nem nagyon minõsíthetõ]vizet kicsit :D
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
ja, nem off, egyáltalán. nem arra mondtam
csak poén volt. de tényleg megnéztem, hogy jó helyen vagyok-e.
ez a ki kellett menned az óráról nehezen illett bele a képbe. Nem azért írom, hogy mindenrõl tudnom kell, de jó flash volt.

Aktuális civil

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
aszittem itt sincs offnak minõsülõ post. bocsi :P
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Azonic van kb. 10 éve. jók a szögei, erõs. törni meg bármelyik széria anyaghibás darabja fog. a Roox, meg Amazing toys kicsit túlzás. felfújt kormány meg divat.

Aktuális civil

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
én mindenképp 31.8asat vennék. az a jövõ. hamár az országútikra is azt teszik lehet benne valami. Ritchey SC widemouth pl. vagy holzfeller. nekem azonic dw van, bár még nem használtam, szóval nem tudom azt mondani, hogy milyen jó, mégis tetszik.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
mivan mivan mivan?

megint fel kellett görgessek, hogy jó topicba jöttem-e. Ahha, nem az üzenõfal. Ti jó helyre írtátok?

Aktuális civil