Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

optimist

optimist

vendég

• fórumtag
  • 73 posts
mITZKEy:
a kvékek is törnek :D:D
130km??

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Lehet, hogy bánatukban részegedtek?? :D Elegem van a mai napból is. Este megyek berúgni, puccos helyre a Liszt Ferenc térre...

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Tomy:
:clap:

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

alkoholmentes életmódot.

Jó, akkor ígérem megváltozok...
Eh.
Múltkor hallottam, hogy a túrhakerékpáros klub beszûntette a péntek esti tekergéseit, mert mindenki csak lerészegedett. Pedig én már nem is jártam oda...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Minden váz törik. Sõt a vázák még gyakrabban.
Nekem repedt meg CrMo vázam is, aztán azt jól le is cseréltem, mert ha a fejcsõ reped, akkor azt kicsit bonyolult rendbehozni. Mármint úgy, hogy tartós legyen, ha csak ideiglenes megoldás kell, akkor lehet hegesztéssel szórakozni.
Arról nem is beszélve, hogy a 6xxx-es aluknak hõkezelés kell a hegesztés után, különben hamar kuka. Hõkezelés után meg festheted újra.
Vegyél új vázat.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Ja a Szellemvárosnál van hely, úgyse nagyon fejlesztenek ott semmit se. Iskolákban elõadást tartani? Wow.. És õk mit vállalnak?

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Fékhez nem értek, de már minden vázról hallottam olyat, hogy törik.

Pozitív kampányba kezdünk, mögöttünk Zsoloval és a szövetséggel. Le kell ülnünk az erdészekkel, természetvédelmi õrökkel, és tárgyalni. Alternatív útvonalakat kell kidolgozni... Vagy olyanokat, ami nem havasi gyopár telepen vezet keresztül. Ezen kívül szedünk majd szemetet, igény esetén elmegyünk az iskolába, és hirdetjük a drog- és alkoholmentes életmódot. Szellemvárosban lehetne valamilyen kis vagy nagy bringaparkot kialakítani, ha van rá mód. Röviden ennyi. Sok ötlet volt, és sok jó ötlet volt. Következõ körben leülünk Goda Petivel is, és meghallgatjuk õt is.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Én egyszer vettem Jagwire bowdenházat, de fosszar volt, kijött a bele, nem lehetett rendesen levágni stb. stb.

Na, és akkor mit állapitottatok meg tegnap este?? Konkrétumok??

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 posts
hát elég szar idõ volt Balatonon... utolsó nap már kabátban aludtam a sátorban :)

"gázmaszkos támadás" jó lett ;)

az "alap" Kona vázakról (Shred, Srap, Stuff) hallottam/olvastam olyanokat, hogy törik...

szerintetek jó lesz így?: avid bb7 (203-as tárcsa) + lx fékkar + bowdenezés, amit már Csaszinál csináltatok Shimano bowdenházzal... fékkar + avid bb7= 23 000
Csaszi azt mondta, hogy a shimano bowdenház is jó, és nem éri meg a jagwire, mert drágább és nem sokkal jobb mint a shimano...

Kössz.

optimist

optimist

vendég

• fórumtag
  • 73 posts
Hammer:
és mijen telo volt/van benne??
130km??

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Névtelen hõsökbõl... :D

Ja, de hol gurulnál?!?! Egyszerûen nem tudom, hogy mit lehet csinálni... De ha még sokáig nem megyek hegyre, totál be fogok golyózni. Pedig napi egy-egy rövidebb menet pont most kéne, mikor neki kell állnom tanulni, mert valami mozgás nélkül tanulás sincs. Ehhh...

Jó volt a tegnap este. ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Nem válaszol. Mégis kifingatták...

Most má' elmehetne ez a monszuny, mert gurulni akarok már...

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
kikbõl áll a robothadsereged?

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Ja, valami volt, de a nanorobathadsereg jól végezte munkáját, szal no para... De csop.társamnak valami legyalulta a vinyóját... Remélem nekem ez nem fog bekövetkezni, valami tandom pár év múlva... ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Hehe, akkor õ nem matek érettségit kapott, hanem vírust. Viccesssss...
Én fordítottam magamnak Gaim-ot, az tud MSN-t is, meg Yahoo-t, meg ICQ-t, meg anyámkínját is, de Linux-on, és akár küldhetnek nekem vírust is, mert akkor azt majd megnézem, és nem értem mi az...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Ja, hihi, ezt el is felejtettem. Hát röviden annyi, hogy a Zsolo adja a MMTBSZ hátteret, nevet, a szervezetet. Lesz majd kis népszerûsítés valahogy, meg majd tárgyalás az illetésekkel. Na de majd holnap, mert mostan lefekszek alunni. A Kokk meg kapott MSN-en valami vírust állítólag és lehet, hogy ma már az utcán alszik, mert formattálódott az egész házuk.

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Miiimimiiii?
Mit beszéltetek meg? Meg fogunk mindenkit verni aki beszól, ha beszólunk? Meg az erdészeket is? Vagy õk adnak fát, fûrészt, szeget, virágot és sört, hogy tudjunk pályát építeni? Esetleg megígérjük, hogy jófijuk leszünk, és átugratjuk a kis virágokat? Én is megigérem, hogy nem esek rájuk.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
na Kokk, mi a helyzet? MSN-re nem merek fellépni...

Aktuális civil

Hammer

Hammer

újonc

• fórumtag
  • 3 posts

csá HAMMER:
konád vaN?? a fejcsörepedéses..
ha kona??

Ja Kona scrap 2004-es fehérre átfestve

optimist

optimist