Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Na nehogymá ne banditáskodjunk!
Márpedig de. Majd a verseny közben éretségi tételeket árulunk. Jó pénzért még ki is töltöm.
Vagy akár mp3-at hallgatot a kisrádiómon.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
All right, akkor a versenyes téma hogyan lesz? Tényleg kell segiteni?

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Jó. Hátakkor csak pályát járunk be. Így olimpiai sporthoz idomulunk, nemmeg banditáskodunk. :D

Aktuális civil

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Beszéltem Goda Petivel. Abban maradtunk, hogy egyelõre jegeljük a szemétszedés témát, mert mostanában (a verseny kapcsán is) volt van és lesz egy csomó ilyen akció, és egy újabbnak nem lenne igazi súlya és jelentõsége. Elhalasztanánk pár héttel késõbbre, addigra üsszeülnénk vele is, és az erdészekkel is, és normálisan beszélgetnénk a dolgokról. És esetleg akkor elõvenni újra, persze a sajtó és Mészáros Úr értesítésével.

Píxx.. Léptem haza, mer 4 óra van!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Hát bringázni még nem hiszem, de szemetet szedni biztosan megyek.
Meg ha épp olyan kedvem lesz, akkor felmegyek fotózni/videózni/ordítani vasárnap.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Többiek?

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Mondom, ha normális idõben mennénk, akkor simán benne vagyok! Hétfõn mondjuk 2ig, hogy legyen idõm otthon összekészülõdni.
Akkor szombaton meg felmegyünk a hegyre megnézni a pályát?

Már úúúúgy hiány cikk a Mecseki levegõ a tüdõmben... Keelllll

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Szerintem a 90-esek még nagyon fiatalok... Khm. De ezt megértem. De hogy a 60-asoktól mit akarsz? Horny MILF matures rule :lick: ?

Godának kellene szólni, hogy megyünk kukázni. Akkor tutti biztos? Szól neki valaki, vagy hívjam én?

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Figyu, 7fön 5kor jön vissza a vonatom, vmikor délelõtt szedjünk szemetet, ha lehet, hogy ne maradjak ki ebbõl is, okés??

Shoshi, rendicsek, akkor az elsõéves 90-60-90es lányok szépen tornasorban elõttem vigyázzállásban sorakoznak, és nyújtott lábbal hajolgatni kell majd nekik a szemétért... :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
A. W.:
Neked seggítened kell! Te fogod irányítani az elsõéves tesis hallgatólányokat, akik éppen a montain bike gyakorlatukat töltik a versenyen!

Hétfõ úgy néz ki okkés! Csak ne korán legyen, mert nem akarok Pünkösd ünnepén korán felkelni!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
szombaton legalább bejárjuk a pályát. Mint tavaly. Bár esni fog. És hideg lesz.
hétfõ szemétszedés ok.

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
En is akarok segiteni. Bar lehet, hogy indulni is. Es az is lehet, hogy indulni is szertnek. Mekkora LOL lenne... :D:D:D

MODOSITAS: hetfon szemetszedes!!!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Dömörkapu, CC, mint tavaly? Segiteni? Megyek. Otthon leszek. Tök jó. Végre MECSEKI levegõ!!! Már nagyon hiányzik.

Segiteni mit kell?

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Dömörkapunál lesz, és CC. Én szeretnék indulni, és biztosan segíteni is kell majd...

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Komlón lesz a verseny, ugye? Megyünk?

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Na most elbaszom.

VAsárnap lesz a verseny, de szerintem logikusabb lenne a verseny után szedni a szemetet. Meg akkor Peti is mondhatná az újságíróknak szerdán a sajtótájékoztatón, és akkor talán visszhangja is lenne...

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Na, figyu, úgy tûnik, hogy Pünkösd okán nem fogok 7fõn dolgozni, ezért szombaton majdhogynem nyugodt lélekkel megyek szemetet szedni, ha összejön a csapat, de akkor már kérjünk szemeteszacsit, hogy ne nekünk kelljen venni. Jó? Szóval részemrõl egy jelentkezés.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Shoshi: 1111... :D De ne valaszolj, mert mar el is cseszed... ;)

Wuff: milyen lelkes lettel... :D

Amugy meg melyik nep lesz Goda versenye? Szobat, vagy vasarnap? Mert nekem a szombat jo lenne, hogy szedjunk szemetet. Akar fol tudok menni autoval es berakjuk a zsakokat, hogy ne is hagyjuk ott, mert akkor ki tudja mi lesz a sorsa... Sztem meglenne egy jo ora alatt, TV torony kornyee, ha osszejonnenk 5-en, 6-an... Na?!?!

Azert surgetem, hogy ne csak dumaljunk rola. Nekiallni nehez, de ha mar ott vagygunk, menne frankon. Kicsit zavarna a kicsi lelkem, ha meg sokat pofaznek dolgokrol, de nem csinalnek semmit. Benne vagytok?!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Minden törik. Csak úgy ropog. Faszom ki van. Lemondtam egy lakást. Remélem jól döntöttem. Még mindig nincs kecó. Vegyek panelt? Ááá, az szar.

Én megyek suliba elõadást tartani, felvilágositom a lányokat a biztonságos kerékpározás elõnyeirõl. Meg hogy ne hagyják ártó embereknek elpusztitani a virágjukat :D vagyis a virágokat az erdõben.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Az iskolák pedig kifejlesztenek nekünk egy "ultimate teengirl program"-ot, mert ugye nem lehet elég korán kezdeni, és a bringások mind jófejek.

A gépek meg törnek. Kibaszott fogyasztói társadalom.