Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
hát bõvebben hoszú lenne elmesélni

de azért megpróbálom,háta

szóval volt indulás 0400kor.ez rosz volt mert nm voltam álmos,de aztán végül egy-két órákat mindig aludtam.
de rosz menni soakt buszal mert mindig meg kell állni inni,enni,pisi,cigi szünetre

Prága szép nagy város,jó sok szép épülettel,csontkápolna volt a kedvencem ott egy gótikus templom volt és belül MINDEN emberi csontból volt!!
rengeteg helyen csak végigrohantunk mert egy pöcs volt az "idegenvezetõ"aki wegy vásári itt a piros hol a piros módjára bánt a pénzel,a kajánk maradékát ette meg köcsögösködöt.
aztán majdnem megütöttük akor kicst leszereényedett egy 10percer

volt banshe gép egy bolt kirakatában,meg csak scott ruha bolt álom szép holmikkal és nevetséges ocsó árakkal(mez cc 6e fr 11e)gatya szintén atom durva nacik 12e körül

aranymûvesk utcája is szép volt ott csak egy lovag teremre volt idõ de az is nagyon tetszett

láttam ejurópa legrégebbi zsinagógáját,ennek is nagyon üröltem.

esték azok valmi kegyetlenek voltak 11srác 23csajal :)
voltunk egy brutál gótikus metál kocsmában ahol vámpir csaj volt a csapos

én meg a straight edge fejemmel nyomtam a narancslé/ásványvizeket
a rekord a 4nap alatt 32üveg sör+a korsók 24
mindenki folyamtosan részeg volt
én anyira nem élveztem

3óra alatt 9en akartam füvet,hasist,best pills in townt eladni

szép templomok,kastélyok

szép volt

meg egy ösztelós 24bikes gép :)

jah hozni szinte semmit nem hotzam mert valhol elhagytam az ájrókat...
igy az utsó nap már szinte csöveléssel telt,meg kurvázás a metró állomáson meg hasonlók

sör piszok ocsó volt pilsner 22 korona(1 kor az 8forint)

ha sulbi a kell meni prezentálni én jönnék,voltm már opár elõadáson hasonlókal kapcsolatban

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Adjisten!
Hoztál sört?
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
szépnapot Pécsiek!!

jó volt Prága

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
kolyok:
hehe, ez ilyen egy soros cucc:
find . -type d | gawk '{dir_num=split($0,dirs,"/");parent=".";for (t=2;t<dir_num;t++) parent=parent"/"dirs[t];print "<a href=\""dirs[dir_num]"\">"dirs[dir_num]"</a>" >>parent"/index.html";print "<a href=\"..\">..</a>" >>$0"/index.html"}'

Az aktuális könyvtárból kiindulva elkészíti az index.html-eket...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Ilyen:

Posted Image

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
milyen?

Aktuális civil

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Az meg hajlik... nem jó az se. A megoldás: Pumpedli gumicukor... Ilyen

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
naja, csak drága. mondjuk egy milliomoscsemete mi mást is ajánlhatna...

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Vazz, eddig a bash.hu-t bongesztem, de semmi otlet a megoldasra... ;)

Es en a marsot ajanlom. Sokkal kisebb a rizikofaktor egy mars szelet vasarlasakor...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Na, csak nézd meg a lejárati idõt, mert én múltkor ráfaragtam, egy hónapja le volt járva, és csak mikor hazaértem, akkor vettem észre... Egyébként azt mondják, hogy a Balaton szelet TÖRIK. Vagyis, a havernak mesélték... szóval vigyázz vele!!!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
www.bash.hu

Énmeg tegnap rendeltem egy pizzát. Érdekel valakit? Ma meg lehet, hogy veszek egy Balaton szeletet, bár még nem tudom. Szerintetek jó az?

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Tomy, hogy allsz bash programozassal? Ebben tudsz segiteni fel 11-ig?!?!

A feladat: Készítsen BASH programot könyvtárak és állományok kezelésére! A program a megadott könyvtár minden alkönyvtárában hozzon létre rekurzívan egy index.html állományt, aemlyen keresztül a könyvtárak és állományok elérhetõk! Készítse el a program a hivatkozásokat, amelyeken keresztül a teljes könyvtárfa bejárható!

Koszi!!! :D:D:D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Na good morning!

Én nem kaptam semmit sem, de nem is vettem. Majd benzint fogok venni, mert megyek Kaposvárra. Pályát járhatunk, de ne keljünk korán. Egyébként meleg lesz és jóidõ, leégés rulez!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Mentünk is demoval nem keveset. Nem rossz, csak ide minek?!?!

Somojjogni?!?! Vazz, mi a f@sz van?!?!?!?!?!?!

Na, lépek, mert most inkább... :D

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 hozzászólás
Kaptam új cipõt :D:D

barna éS Rovert :D

6200-ért meg majd jó lesz (fék után) két Continental Diesel, mert már kábé 20 nap múlva lesz 1 éves a széria Maxxis Dyno-Mite-om... Nem a duplafalú a Conti (bár ez a maxxis sem az, és most nem megyek nagy nyomáson, néhányszor lépcsõ alján rendesen odacsesztem a gumit, de szerencsére nem ütöttem fel)---> jó lesz nekem egyenlõre a szimplafalú Diesel 6200-ért (2 db)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

vazz
hnap jön megh csaszihoz a DEMO9 VAZZ!!! 1.200.000.FT
lol... aki tuggya nézze megh-->nem minnen nap lát ijet az ember NEMDEBÁÁR??

Szerintem meg akármikor. Csak oda kell menni, ahol ilyen van és kész.
Pl.: itt ül a pécsi banda néhány kakukktojással meg egy olyan Demo9-el, ami nem nagy szám, csak bonyolult...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

optimist

optimist

vendég

• fórumtag
  • 73 hozzászólás
ja kölyök és mért kell somojjogni hétfön??
130km??

optimist

optimist

vendég

• fórumtag
  • 73 hozzászólás
vazz
hnap jön megh csaszihoz a DEMO9 VAZZ!!! 1.200.000.FT
lol... aki tuggya nézze megh-->nem minnen nap lát ijet az ember NEMDEBÁÁR??
üdv evribodRi
130km??

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Vettem kicsi MP3 lejáccót, ami 512 egységgel bír és 20 egysébe került. Most majd tudok szimfonikusokra jönni lefelé, hogy véletlenül se menjek gyorsan és faraljak ki bármit is... :D:D:D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Wow, akkor KÜLÖNÖSEN kemény lennél, Tomi :D