Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Marketinges állásra, hátha: http://www.kreativ.h.../allasborze.php

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Vazz, pedig mennék... Tegnap bezzeg senkinek sem volt jó. NA mindegy. Talán holnap, oksi?!?!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Ma 6 körül valaki egy lightosat?
Mondjuk valami Kistubes-light?

Aktuális civil

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Ja, hát igen, az sem jó, ha pályakezdõ vagy, mert nincs tapasztalatod, de az sem, ha van. Egyik cimborám két kihallgatáson volt az Auchannál Pesten. Mindkétszer leautó, kihallgatás, és vissza. A második után kinyögték, hogy sorry, de az a baj, hogy egyetemre jársz. Igazából ez kiderül az Önéletrajzából is. De azért menjen le Pestre, szpathatnékjuk van. És nemcsak vele csinálták meg.

Pécsett talán az a jó, hogy nagyjából ismered a páylát, ki a jó, vagy mi a jó, meg kija vadmalac. OTP-ben is van egy marketinges állás, de állítólag attól a fõnöktõl a jólképzett, családos, karatebajnok apukák is sírva menekülnek, akkora tapír.

Zap:
Egyelõre passz. Várok egy telefont, hogy megyek-e holnap Pestre, vagy sem. Ha nem, akkor hívlak és mehetünk.

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
nah kész a gép

felõlem leht a héten csapatni,de ccsak délutan mert nagyon melege van

31igét meg terjeszük

boldtoban ma már kint lesz...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Szigetvári Takszövnél én is próbálkoztam, meg a Citibanknál, mikor nyitották a pécsi irodát.. 5 hónap alatt sikerült körmölniük egy elutasitó levelet. Ez elég szomorú.
Itt is elküldtem kb. 15 helyre, ebbõl ketten irtak vissza, az egyik helyen belsõ információ alapján kerültem be a folyamatba, az elsõ kihallgatás egész jól ment, a másik helyrõl meg a köszönjük érdeklõdését, felvettük az adatbázisba... biztos mert már van tapasztalatom és sokat kérnék.. Hááát meglehet :)

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Wuff:
Folyamatos. De errefelé tényleg szinte csak tagszervezéses melót kínálnak. Még mondjuk a CIB-nél is ilyen jellegû a meló elsõsorban.

Most kaptam egy kontaktot a Szigetvári Takszövnél, ezek meg elég jó helyek szoktak lenni. Csak nehogy megint meglepetés érjen.
Az Iparkamarából nem kaptam visszajelzést, bár mondjuk az elsõ két mondatból sem szerettük egymást a "kihallgatás" vezetõjével. Hehe.

Igazából itt is csak úgy érzem, hogy szopatnak. És nem nagyon erõsítik meg az ellenkezõjét. Szal folyamatos...

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Jajj, elnézést kedves urak, csak nem birtam végigolvasni a 4 nap termését. Köszi! Lélekben veletek leszek!! Komolyan!!

Soshi, hogy áll a munkakeresés?

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 posts
albertfish: az enyén nem eladó :), a nálunkot meg, hogy értetted?

átütõs elsõ agy: http://ebike.hu/term...-atutoteng/1151
olcsó, és átütõs agynál nem lehet mit elcseszni, úgyhogy szerintem jóóó... nem kell ide méreg drága funn meg ilyenek, szerintem ez is simán megteszi

matek irásbelit nagyon faszán megírtam :D meg a tanárnõ mondta is osztálykiránduláson, hogyha kirándulás után nem leszünk betegek, akkor +2 ponttal jobban indulunk (jó, hogy nem fáztunk meg sátorban, na jó utolsó nap kabátban aludtunk:) ) úgyhogy + 2 pont

HA minden ok, akkor holnap jön meg a fékem :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Gondolom ez:

nah...

Többek között:
Jövõ hét kedd (2005. május 31.) 19:00 újabb tali a Szent István téren a Bazilika lépcsõjén ezúttal mindenkinek aki él és mozog (tehát DHs és nem DHs _MINDENKI_ aki bringázik/bringázna itt Pécsett leginkább terepen).

(E mellett Goda Petivel is beszéltünk és meglesznek a kontaktok jól. A verseny kivitelezhetõnek tûnik sõt a Szellemvárosi fix 4X pálya ügye is jól fest... Már _csak_ a hegyen bringázást kell megoldani.)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Találka, vizsga.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Mi lesz 31én?

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
jah gondolhatod nekem menyire leegem van....

31.-én gyertek mindenképpen!

nah béke

csütörtökig van biciglim aztán megnt nincs amig telóm nem lesz

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Vazz'!!! Én könnyezek 19 éve... :D:D:D Örülök, ha szereztem pár mosolygós percet... LOL!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Ugyanez!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Meglátogattam... :D Kokk, hát erre nincs szó. Tényleg... kicsit megkönnyeztem :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Vazz, a Kokk nyusziján a Kutyanévadás topicban iszonyat hangosan röhögtem fel szerintem. Tényleg azt hittem megpusztulok. Ilyet nem röhögtem régenmár. Nézzétek meg, mert teljesen kééész...:D :D

Aktuális civil

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Jó, már megtaláltam a Zokmányirodát, pont itt van a mellettünk lévõ házban, vagyis ahol lakom. Ekkora szopást. Hogy lehet egy éven belül 3x elhagyni? Eddig mindig megkerült. Várjak e még?

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Wuff:
Nem nem! Okmányirodában! De akár bejelentheted a rendõrségen is!
A lényeg ahogyan ismerem ezeket az arcokat: legyen jegyzõkönyv!

Szerintem azért kérdezz meg egy pesti okmányirodát is. Tuti, hogy lehet Pesten is csináltatni, mert amikor sorok álltak pl. útlevélért a KOssuth téren, akkor mindneki Szigetvárra és HArkányba járt útlevelet csináltatni!

Kokk:
Normál! Triatlonos múltammal... Csak kellene patent pedál+cipõ, úgy 2.35 alatti gumma, valami ruha, amibe futni és tekerni is lehet (fõleg 32 km-t), és egy neoprén az úszáshoz, mert a Duna meglehetõsen hideg és veszélyes szokott lenni.

Big:
Ez pontosan melyik pálya? Szal add meg légyszíves a "komlói kódnevet", mert így nem tudom azonosítani! Jajj! Már sejtem! Ez az az õsrégi pálya, ott a Kórház elág után, be balra, a nagy placcccnál?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Mivan?!?! Autót látatlanba?

Vazz, de mennék Komlóra, de vizsgázok 6-7... :mad: