Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Hát mert azt nem azusában gyártják. Ugyanúgy taiwanon, mint a Comp Marzó villákat.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Nekem is van olyan néha, hogy iszom 1 kávét, aztán a szalonspicchez hasonló tüneteket diagnosztizálok magamon. Ilyenkor boldog vagyok, hogy olcsón megúsztam a bebaszást.
Most jön 1 kérdés komolyba, de tudom úgysem hiszitek el, hogy nem vicc! Na de mindegy!
A Manitou Stancek miért olyan occsók? Van valami titok?
Mert amúgy nekem szimpatikusnak tûnik ez a Flow.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Mivan, elijesztettem mindenkit??

Aktuális civil

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Tomi: :D :D

Kolok: Ma este 8, Plaza. Van 2 extra jegy is foglalva, a 8. sor közepére, ha gondolod, felhasználhatjátok. Ha nem kell tanulnod persze...

Mér, milyen lét felé haladsz?

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
kolyok: te csak tanulj!

Nekem van egy csomó Star Wars rajzfilmem ami a 2-3 közötti eseményeket meséli el. Sok kardozás, lõdözés, szaladás, ûrhajózás, jedizés van benne.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
II-t megnéztem múlt vasárnap. Szar volt. Nem baj, ha nem láttad. Mikor mész és kivel? Én is mennék, ha már olyan lét felé haladok, mint a tiétek... ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Télleg, a Star Wars II. mirõl szólt? Mert nem fogom érteni ezt ma este ennélkül, van egy olyan érzésem.. Vagy mégis?

Aktuális civil

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás

majdnem csúnyát mondtam.. :D

Húúúú... nehéz volt megállni, mi?? :D

Zap, ilyen az élet... Elmondanám, hogy tegnap elmentem a Népligetbe bicajjal és kicsit leröviditettem az utat, át a nyóckeren, Szigony utcai lakótelep.. volt olyan utca, ahová nem mertem bemenni, nem is gondoltam hogy ilyen barnabõrû kolóniák élnek Pesten, és ekkora számban...

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás

Márió: este jó volt... ;)

Mi volt jó? Nehogy aszondjátok, hogy voltatok valahol, mer szájonkúrlak titeket....
Na nembaj, legalább porszívóztam. Olyan porlelõhelyeket tártam fel vazz a szobámban, nem is tudtam, hogy léteznek. :D
(nem is látszottak a webkamerán.)

idáig dolgoztam, most kezdek nem dolgozni. Így ebéd után. Tegnap meg vagy negyedhétig voltam, amikor már Tubesen kellett volna figyelnem rég... :mad:

Aktuális civil

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
majdnem csúnyát mondtam.. :D
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Remegve várom, hogy elteljen az a négy nap, és vége legyen a Nagy Önmegtartóztatásnak! Csináltam egy helyes kis naptárat, ide az asztalomhoz, és mindennap letépek belõle egy számot, hogyaszongya, még két napot kell várni, hogy Leslie újra beszóljon mindenkinek... az 1est azt pirossal irtam :D

Zap, te se dolgozol??

Kokk, te meg olyan akarsz lenni, mint mi??? Tanúúújjj, ne nyavajogj

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Laza napsütés intézve. Jó lesz?

Én most töltöm otthon a Boiling Point-ot. Ilyen nyílt mászkálós téma, a dél-amerikai drogbárók között. Hehehe, remélem kihúzom vele még a San Andreasig.

Tibi tegnap akkora ötletet adott: aszonta állítsam fejre a bringát és ha benyomom a telón a levegõelõfeszítés szelepét, ki tudok szedni olajat belûle. Na így is tettem, kijött 5 ml és nem annyira progresszív a rendszer, álló helyben le tudok nyomni izomból 14 centit belõle. Pénteken ki kéne próbálni.

Ma nem jó, mert megnézem a Csillagok Háborúját. Már szerintem 2 hónapja nem láttam filmet és ez állítólag jó sötét és végre lesz benne Darth Vader. A kedvenc pozitív szereplõm. Végre nem a nyálas kis buziknak kell szorítanom... Szóval jó lesz majd.

Na majd még ha valami eszembe jut, leírom. Megittam egy kávét és full olyan, mintha bebasztam volna tõle. Hehehe.

Aktuális civil

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

L.L:
jaja ne szólj be, csak gyûjtsd 1 text fájlba, aztán 30-án másold be mindenhova :D

ja ja jajjj
wolf: ez nem olyan beszólás voooolt :)
(arra még 4 napot várni kell :D)

tomi: :D

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Kokk, vazze! Van olyan nap, amikor te tudsz tanulni? Mindennap már délelõtt benyögöd, hogy nem megy.
Minke erõlteted? Mennyé szenet lapátolni! (hihihiiii)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
L.L:
jaja ne szólj be, csak gyûjtsd 1 text fájlba, aztán 30-án másold be mindenhova :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
mééne? :D
valaki intézzen egy laza napsütést mostanra....

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Leslie te meg ne szólj be! ;)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Márió: este jó volt... ;)

Ma mehetnénk egyet, mert nem bírok tanulni... :mad: Vazz, full komolyan ki fognak baszni mindenbõl. Ezt rossz így elõre tudni. Kéne halasztanom egy kicsit.

Komlóra meg majd full mennék, de az nekem nagyon sûrû, szal tuti kimarad. Hogy rohadnának el a vizsgáiam... Ehhh...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
wolf: fríírájdra minden jóóóó!
még eztse tudod?

;)

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Én most egy új vázon gondolkozom, de nem tudom, hogy melyik legyen, 2000es vagy 2005ös Polariksz vagy Mali BOA, egyébként gondolkodom még egy izén is, na a haver monta hogy jó, aaa, itt a nyelvemen a neve, no, hát csak nem jut eszembe, de frirájdra jó szerintetek???

Bazz, mennyi vicces videót kapok minden nap... Kell vkinek??