Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
hi

Shoshi,ezer köszönet

a 13emeletböl film is volt,Ákosnak tetszenne..

jól emlékszem hogy Gabesz a dunhill kerékpározásbol írta a diplomáját??
nekem is kéne tesifuck ra,egy nagyobb ~20perces elõadást tartani...
szóval ha valkinek van anyaga,vagy Gabesz ebböl írta,akor tõle elkérem
szóval ha van valakienk ebböl valamije,akor ne titkolja:)

Gumá nekem is lehet kéne ha ez elõsegíti a rendelést

az iwiw egy rohadt pókhálló :)

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts

Továbbra is te vagy az egyedüli biztos vevõ. Kb 10-15 gumit kellene eladni. De senki nem nagyon nyomul...

Mé', lehet venni gumit? Nekem is kellene: High Roller, 2.35ös, 60a vagy ez Minion DH is érdekel hasonló paraméterekkel..!

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts

Mettyú:
Ezt három hete gyûjtöttem Neked...

Na erre már én is beírok! Köszönöm, hogy nem vagyok elfelejtve!
Kicsi szívem most repes az örömtõl! De tényleg!
Danke, te leguán rüh!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Minden gondolkodós és elmélkedõs film, könyv alapja...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

Kb 10-15 gumit kellene eladni. De senki nem nagyon nyomul...

Milyen gumit? Maxxis?
Nekem kéne Minion 2.35 2ply elõre-hátra... Az se baj, ha puha keverék, mert akkor elkoptatom a télen...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Dunbar

Dunbar

vendég

• fórumtag
  • 97 posts
Jah,akkor bocsi.
:rolleyes:

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
22. csapdáját már olvastam. Miaz a 13. emelet?

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
13. emelet

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Dunbar

Dunbar

vendég

• fórumtag
  • 97 posts

Könyvet meg senki nem tud mondani....
Kultúrbanda! Villanygitár, hülyezene.

Ha beleszolhatok olvass "A 22-es csabdája"-át.(ha már így megkérdezted...)...szerintem tanulságos,de nemigazán egy kultúr regény(vagy mi...),de attól függetlenül egész jó...

Na mind1,többet nempofázok...(gondolom erõsen ajánlani fogjátok!:) )
Dunbar voltam...
:rolleyes:

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

és nagykerbe mész?

Továbbra is te vagy az egyedüli biztos vevõ. Kb 10-15 gumit kellene eladni. De senki nem nagyon nyomul...

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Az autózás, az megy!
Könyvet meg senki nem tud mondani....
Kultúrbanda! Villanygitár, hülyezene.

Aktuális civil

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts

Csütörtök délután megyünk Pestre és vmikor péntek éjszaka érkezünk. Szóval eddig szerda, szombat...

és nagykerbe mész?

Igen, a TopGear ritka j mûsor, és már milyen régóta megy. A faszi, Jeremy Clarkson hülyére kereste magát rajta. Neki is van pár sportkocsija, többek között egy Ferrrari. Amit egyszer én láttam: Aston Martin TGV ellen, Párizs Nizza útvonalon. A cél a valami központo téren volt egy kávézóban. A kocsi annyival alõbb ért oda, hogy a Jeremy-nak éppcsak kihozták a kávéját :))

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Jah, meg a legutóbbi részben egy S4-es Audival versenyzett egy speed climber ellen valahol Franciaországban. Neki 2 óra alatt sikerült feljutni arra a hegyre, ahova a mászók 1:45 alatt jutottak fel. Mondjuk nem volt lezárva az út, de azért küldte neki. Énekelt a 4.2-es motor :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Azok jó kis versenyek lehetnek!

Kokka:
Király. Ebben a mûfajban David Blame a kedvencem. Az a faszi olyanokat csinál... Lenyel egy gombot és egy cérnát, bûvészkedik a csajoknak valamit, felhúzza a pólóját, és a gomb rá van varrva a bõrére a hasán. Kurva jó ötletei vannak ebben az illuzionista izében...

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Torrent-rõl töltöm mostanában. Pl.: a vasárnapi rész.
Múltkor volt olyan versenyük, hogy a Londoni Maraton útvonalán versenyeztek csúcsforgalomban egy futóval. A futó nyert...
Csinálnak más érdekes dolgokat is. Pl. nagy autókba távirányítót szerelnek, és azokkal versenyeznek. Nagyon durván...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

A Top Gear-t azt mindig letöltöm, szóval meglesz. ;)

A BBCrõl lehet letölteni vagy ez vmi torrent???

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
mi mi? clio?
miylen clio? :)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
A Top Gear-t azt mindig letöltöm, szóval meglesz. ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts
Idézet:

"20 year old Gee Atherton will appear on the highly popular TV program, Top Gear, next Sunday December 4. The talented Animal/Giant rider was invited to race down the streets of Lisbon, on the now famous racecourse used for the annual Lisbon Downtown, against a new model Renault Clio. The car used a separate by similar length course (without stairs etc.), to see which would be faster through downtown.

Gee took to the streets on his Giant Reign, and spent one and a half days filming for the segment. We can’t of course reveal the results of the head-to-head, but all UK residents can view the race next Sunday on BBC2 (check your local listings). Top Gear is seen by 5.8 million viewers in the UK and more than 200 million world wide on BBC World. We don’t have any notice on the BBC World airing, but an edited version is usually shown some weeks later.

Gee was pretty stoked to be a part of the program. “I’m a fan of the show and their sense of humour, and they come up with pretty creative ways to test their cars, and this was no exception! I did quite a few runs to get different shots, and they had cameras attached to different parts of my Giant, and my Red Bull helmet, so we got some awesome shots. I can’t wait to see how it turns out”."

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Nekünk nincs BBC. Asszem...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök