Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Posted 2005. November 28. - 23:38

akor asszem tényleg hanyagolni kéne...
de máshonnan meg nem hiszem hogy föl tudnék venni
akor marad a kajapénzen való spórolás:)
spinningelni szerdán nincs kedv eljönni??
szokásos 8-3/4 10-10ig
azt a videót meg nagyon fájt megnézni....
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2005. November 28. - 23:31

ha már a lakás is hitelre van akkor ez már bagatell.. és igen, szar ügy tud lenni
de kis tételben még jó.
és nekem megy a kis tétel.... nem veszek fel többet...
majd egyszer visszafizetem.
Posted 2005. November 28. - 23:19

Posted 2005. November 28. - 23:18

Gumi: Zsolo nekem kell 2 csomag érdes Durex a síkos téli napokra

Posted 2005. November 28. - 23:12

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2005. November 28. - 23:08

Posted 2005. November 28. - 22:56

a diplomás minimálbér meg ha jól emléxem 130 rugó...
és ha valaki így elmegy rendes minimálbérre, az H.Ü.L.Y.E
LOL!! Naiv világnézet rulz.
De kis összeg tényleg nem gáz. Csak kisösszegnél nem fogsz kiszállni...
Aktuális civil
Posted 2005. November 28. - 22:54

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2005. November 28. - 22:24

fõleg hogy diploma ugye, a diplomás minimálbér meg ha jól emléxem 130 rugó...
és ha valaki így elmegy rendes minimálbérre, az H.Ü.L.Y.E
egy közönséges raktári melóval is 80-120 rugót lehet összekapni....
szal kis adagban, de fel lehet venni.
Posted 2005. November 28. - 22:09

Röviden annyit róla, hogy kb. 200 E felvett hitelnél, ha minimálbéren kezdesz el törleszteni, akkor leszel nullán év végén, azaz pont a kamatokat törleszted. Ergo ha többet veszel fel, és minimálbéren dolgozol egy ideig (amire nagy az esély) akkor csak nõni fog a tartozásod. Szerintem ez benne a legparább. Bár törleszteni csak a jövedelmed egy részével kell, csakhát ki akar hitellel élni?
Én két éve élek úgy, nekem már hiányzik ha nincs:D
Posted 2005. November 28. - 22:08

Hja, ennyire... Nem tom neked pontosan elmondani, de a lényeg, hogy minden félévben módosítanak rajta, és nem a diákok javára... Én is szerettem volna felvenni, de apum megkérdezte a Megyeházán dolgozó gazdaságisokat és a hajukat tépték, mikor utánanéztek neki. Valami picsa mód szar! Szal óvatosan vele... Nem vicc. Ha érdekelnek pontos adatok, leiratom. Vagy ha vágja valaki, tuti elmagyarázza rendesen. Én ssak a _lényeget_ szûrtem le...
Röviden annyit róla, hogy kb. 200 E felvett hitelnél, ha minimálbéren kezdesz el törleszteni, akkor leszel nullán év végén, azaz pont a kamatokat törleszted. Ergo ha többet veszel fel, és minimálbéren dolgozol egy ideig (amire nagy az esély) akkor csak nõni fog a tartozásod. Szerintem ez benne a legparább. Bár törleszteni csak a jövedelmed egy részével kell, csakhát ki akar hitellel élni?
Aktuális civil
Posted 2005. November 28. - 21:39

Posted 2005. November 28. - 21:37

Továbbra is te vagy az egyedüli biztos vevõ. Kb 10-15 gumit kellene eladni. De senki nem nagyon nyomul...
zsolo engem is érdeklene gumi, ha...
2.35 minion. (elõre-hátra - érdeme elsõt-hátsót venni, vagy valamelyikbõl 2-t inkább?)
normál keménységû.
azt nem tudom, hogy legyen-e 2ply.. /árfüggõ/
Posted 2005. November 28. - 21:06

Posted 2005. November 28. - 21:02

nah akor nem tudom...
kimegyek olaszba hozok egy lambót
vagy táncolok valahol

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Posted 2005. November 28. - 20:59

Posted 2005. November 28. - 20:30

hogy tiszta big bránör az egész(a könyvre gondolok)
hogy akármit pillanatok alatt megtudnak rólad,ha máshogy enm az ismerõseid,vagy annak ismerõõsei alapján...
diákhitelt hány éves kortol lehet fölvenni,vag az mihez van kötve?!
Posted 2005. November 28. - 19:44

http://gaba.blog.hu/...szok-szevasztok
Posted 2005. November 28. - 19:32

Posted 2005. November 28. - 19:16

Ja, mocskos egy pókháló...

Anyagot meg PG-tõl. Mi csak csináljuk...