Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
hát nagyon köszönöm a sok ötletet,véleményt ezzel kapcsoltaban..

akor asszem tényleg hanyagolni kéne...
de máshonnan meg nem hiszem hogy föl tudnék venni
akor marad a kajapénzen való spórolás:)

spinningelni szerdán nincs kedv eljönni??
szokásos 8-3/4 10-10ig

azt a videót meg nagyon fájt megnézni....

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
utsó de:
ha már a lakás is hitelre van akkor ez már bagatell.. és igen, szar ügy tud lenni
de kis tételben még jó.
és nekem megy a kis tétel.... nem veszek fel többet...
majd egyszer visszafizetem.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
áucs..

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
Diákhitelt én is hanyagolnám, még ha nem is minimálbéren élsz hanem mondjuk 80-120 raktári munkával (bár sztem az inkább 80), abból fizeted a rezsit, + mondjuk ha a lakásod is hitelre vetted (mer nem sokan tudnak csak úgy lakást venni), és még ruha, kaja, bringa...hát én biztos nem merném bevállalni, bár asszem nem olyan gáz rá a havi részlet, de akkor is.

Gumi: Zsolo nekem kell 2 csomag érdes Durex a síkos téli napokra :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Témaváltás...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts
A diákhitel témában én is nemmel szavazok...

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts

a diplomás minimálbér meg ha jól emléxem 130 rugó...
és ha valaki így elmegy rendes minimálbérre, az H.Ü.L.Y.E

LOL!! Naiv világnézet rulz.

De kis összeg tényleg nem gáz. Csak kisösszegnél nem fogsz kiszállni...

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Nem értek veletek egyet... De mindegy. Van is egy jó példám: van egy nagyon kedves barátnõm, akinek 3, azaz 3 diplomája van és most egy üzletben eladó, mert elõször ezért, meg azért nem vették föl, aztán meg azért nem, mert túlképzett. És rohadtul nem hülye, csak valamibõl meg kell élnie... De persze ez csak egy példa és példa mindenre van.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
olyan szarul nem lehet keresni hogy ne lehessen mondjuk 2 félévnyi diákhitelt (azaz 250 rugót) visszafizetni
fõleg hogy diploma ugye, a diplomás minimálbér meg ha jól emléxem 130 rugó...
és ha valaki így elmegy rendes minimálbérre, az H.Ü.L.Y.E

egy közönséges raktári melóval is 80-120 rugót lehet összekapni....
szal kis adagban, de fel lehet venni.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts

Röviden annyit róla, hogy kb. 200 E felvett hitelnél, ha minimálbéren kezdesz el törleszteni, akkor leszel nullán év végén, azaz pont a kamatokat törleszted. Ergo ha többet veszel fel, és minimálbéren dolgozol egy ideig (amire nagy az esély) akkor csak nõni fog a tartozásod. Szerintem ez benne a legparább. Bár törleszteni csak a jövedelmed egy részével kell, csakhát ki akar hitellel élni?

Én két éve élek úgy, nekem már hiányzik ha nincs:D
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts

Hja, ennyire... Nem tom neked pontosan elmondani, de a lényeg, hogy minden félévben módosítanak rajta, és nem a diákok javára... Én is szerettem volna felvenni, de apum megkérdezte a Megyeházán dolgozó gazdaságisokat és a hajukat tépték, mikor utánanéztek neki. Valami picsa mód szar! Szal óvatosan vele... Nem vicc. Ha érdekelnek pontos adatok, leiratom. Vagy ha vágja valaki, tuti elmagyarázza rendesen. Én ssak a _lényeget_ szûrtem le...

Röviden annyit róla, hogy kb. 200 E felvett hitelnél, ha minimálbéren kezdesz el törleszteni, akkor leszel nullán év végén, azaz pont a kamatokat törleszted. Ergo ha többet veszel fel, és minimálbéren dolgozol egy ideig (amire nagy az esély) akkor csak nõni fog a tartozásod. Szerintem ez benne a legparább. Bár törleszteni csak a jövedelmed egy részével kell, csakhát ki akar hitellel élni?

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Nagy itt a punnyadás. Futok egyet ZombiVáros felé... :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

Továbbra is te vagy az egyedüli biztos vevõ. Kb 10-15 gumit kellene eladni. De senki nem nagyon nyomul...

zsolo engem is érdeklene gumi, ha...
2.35 minion. (elõre-hátra - érdeme elsõt-hátsót venni, vagy valamelyikbõl 2-t inkább?)
normál keménységû.
azt nem tudom, hogy legyen-e 2ply.. /árfüggõ/

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Hja, ennyire... Nem tom neked pontosan elmondani, de a lényeg, hogy minden félévben módosítanak rajta, és nem a diákok javára... Én is szerettem volna felvenni, de apum megkérdezte a Megyeházán dolgozó gazdaságisokat és a hajukat tépték, mikor utánanéztek neki. Valami picsa mód szar! Szal óvatosan vele... Nem vicc. Ha érdekelnek pontos adatok, leiratom. Vagy ha vágja valaki, tuti elmagyarázza rendesen. Én ssak a _lényeget_ szûrtem le...

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
uhh enyire szar?!
nah akor nem tudom...

kimegyek olaszba hozok egy lambót

vagy táncolok valahol :)......

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
DIÁKHITELT FELEJTSD EL!!! De full komolyan! Nem vagy annyira rászorulva, amekkora szart csinál az neked!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
nah hát erröl beszéltem valameik nap msnen Ákossal
hogy tiszta big bránör az egész(a könyvre gondolok)
hogy akármit pillanatok alatt megtudnak rólad,ha máshogy enm az ismerõseid,vagy annak ismerõõsei alapján...

diákhitelt hány éves kortol lehet fölvenni,vag az mihez van kötve?!

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts
Mivel a Google neve megint felmerült ez ügyben és én foga(da)tlan prókátorként eddig is máshogy láttam íme egy kis infó az iwiw-hez.
http://gaba.blog.hu/...szok-szevasztok

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Fõleg Shoshinak! :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Látod Zsolo?! +2... :D

Ja, mocskos egy pókháló... :D Napi 18 emailt kapok. Vazz... Kezd megilyeszteni. Ez rosszabb, mint a google... :D

Anyagot meg PG-tõl. Mi csak csináljuk... ;)