Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Mert ha pityereg, akkor megsajnálják, és akkor mondhatja magának, hogy nem is õ a hibás, hanem ilyen nehéz helyzetben van, hiszen mindenki sajnálja.
(saját tapasztalatból beszélek :D)

Pszichoanalizáljunk még? Hihihi

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Véletlenül se... :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás

Shoshi: de gonosz... ;)

Csak nem beletrafáltam :D ?

Tomy:
Pedig milyen fasza kis álmokat szövögettünk egy mai tekerésrõl...

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Shoshi:
Köszönöm szépen. Jól be is kajáltam. Most szunyálni kéne. De mehetek a rendõrségre. Eh.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás

kösz, de már nem boltban dolgozom, sikerült váltani :))

Te nem vagy a baratnom, Dani! :D

Shoshi: de gonosz... ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás

:D:D:D Felejtsek?! Ez a legjobb otlet??? Mert akkor nagyobb szarban vagyok, mint gondoltam... ;)

Gondoltam enyhítem a bánatod. De felõlem pityereghecc is, amiért egész évben linkeskecc, ilyenkor meg szopsz!

Tomynak jóétvágyat!

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás

Nem értek veletek egyet... De mindegy. Van is egy jó példám: van egy nagyon kedves barátnõm, akinek 3, azaz 3 diplomája van és most egy üzletben eladó, mert elõször ezért, meg azért nem vették föl, aztán meg azért nem, mert túlképzett. És rohadtul nem hülye, csak valamibõl meg kell élnie... De persze ez csak egy példa és példa mindenre van.

kösz, de már nem boltban dolgozom, sikerült váltani :))

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
:D:D:D Felejtsek?! Ez a legjobb otlet??? Mert akkor nagyobb szarban vagyok, mint gondoltam... ;)

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Kokka:
Szavazz és felejts :D !

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Asszem Pere tanarur most konyvelt el minket. Olyan feladatokat es hataridoket kapunk, amik _szamomra_teljesithetetlenek_. Ez pedig nem jo. Nagyon nem.

Shoshi: kemeny a csaj! ;)

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Viszont akkor fogjuk meg a kezét, és ne engedjük, hogy szart lopjon.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
A váz meg a teló az egyetlen kivétel. Azért még lopni is szabad. :D :D

Aktuális civil

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Márió meg új vázat venne. Azt szabad? Vagy inkább ilyet vegyen. Ez többet hoz, mint amibe a diákhitel kerül.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
A haverom ruhát meg telefont vesz belõle:D
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Nem az a baj, hogy törlesztened kell, mert 3000 forint nem sok az 50-bõl, vagy 6 a 100-ból. De épp ez a hátránya, hogy nem sok, így legtöbb embernek nõ a tartozása (fõleg ezzel a 11%kal, vagy mennyi most) és azért egy csomó kötöttséged van vele, amit legtöbben nem is tudnak (pl. nem mehetsz külföldre dolgozni!!) Meg azért attól tartok a hitelezõ is fel fogja ismerni, hogy vazz, sokan sokkal és egyre többel lógnak, rajkjunk bele, hmmm, mondjuk egy limitet. Na akkor kalapkabát.
Hitel alapból szar, de ez a rendszer nyomatja a fejedbe: költsd el azt most, amit majd 10 év múlva keresel...
Persze mint mindennek, ennek is van jó oldala. Nem mindegy mire veszed fel. Ha eszközt építesz belõle (nem evõeszközt, hanem olyan céget/befektetést, ami több pénzt rak a zsebedbe, mint amit a hitel kivesz) akkor király vagy. Csakhát legtöbben gyorsan amortizálódó dolgokra költik.
Írjak róla esszét? :D

Aktuális civil

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Az én véleményem nem kimondottan a diákhitelre vonatkozott, hanem általában a hitelekre.
Elõrebocsátom, hogy amikor én voltam sulis, akkor ilyen nem volt. Szal nem ismerem a diákhitel felvétel és visszafizetés pontos feltételeit.
Önmagában az elgondolás nem rossz... Biztosan sokan vannak, akik olyan helyrõl indultak tanulni, ahol nagyon nagy szükség van erre a pénzre. De a többség nem könyvekre és jegyzetre költi, hanem otthagyja hajnalban a Jobb mint otthonban.
Persze mint minden mást is, ezt is lehet bután és okosan csinálni. Csak szerintem nem igazán jó, hogy úgy kezdesz dolgozni, hogy már törlesztened kell. Lesz elég nyûg a nyakdban, fõleg ha vágysz már egy kis önállóságra is... És általában nem olyan fizetéssel indul az ember, amivel könnyen gazdálkodhat.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
A diákhitel szerintem azért gáz, mert mikor a fõiskolát/egyetemet taposod nem tûnik soknak a pénz, sõt, egybõl a legtöbbet veszed fel, mert há' kell új váltó meg minden bizbasz a bicajra, aztán mikor nekiállsz dolgozni, eltûnnek a gondtalan diákévek, és zokonveszed, hogy zaklatnak a hiteltörlesztéssel, pedig alig kezdtél el dolgozni.. szóval ilyen lelkiokok meg persze a törlesztés miatt se vettem én fel. Tényleg egy ideig a kamatokat törleszted..

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Én egy kedves barátom véleményére alapoztam a diákhitellel kapcsolatban, ha mondtok ellenérveket, ne azt hogy lényegében szar, hanem megindokolva akkor fejethajtok.:)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Morning Gyermekek!

Már mennyire utálom ezeket a köccsög kibaszott policy-kat...

Nem tudom miért feltételezzek jót az ilyen rendszerekrõl, amikor az egész világ a fogyasztásra épül, már a 18 éves Máriót is keresõképessége elõtt is adóssá akarják tenni és robotok szkennelik a portjaimat.
Ha nincs rá különösebb szükségem, akkor nem veszek fel hitelt. Az biztos. Ideges leszek, ha meglátom a táskásszemû Berényi Klaudia volt ügyvéd fasziját, hogy családokba kopogtat be és pénzt oszt a rászorulóknak...
Öcsém tudja erre a választ: közérthetõen kifejezi az álláspontomat itt!

Dig-gel más a helyzet, õ nagydarab. Ha kell neki valami, akkor elveszi :D .

Viszont tennap összeraktam a gépet. Ajánlom mindenkinek a telóolajcserét! Úgy mozog... ahhhh...

Thez:
Nem tudom hol láttál raktári munkát 130 ezerért.

Kokka:
Az a menet azért eléggé necces helyenként :D ...

Márió:
Nagyon szívesen.

Mettyú:
Örülök, hogy megtaláltad a lelki békédet :D .

Nincs meg valakinek az NWD 6-ból a Z-trip és a Tru-paz szám?

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

DGumi: Zsolo nekem kell 2 csomag érdes Durex a síkos téli napokra :D

Micsoda mókamesterrel hozott össze a fórum...