Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
ezt meg nektek :)

http://degupage.uw.hu/hizelgo.htm

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
videózásra énis bejelentkeznék, ha van még nézõhely (ha van, kell valami rágcsa?)

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 posts
shoshi: Boccs de nem tudom elküldeni mert túl nayg a fájl es szét van cseszõdve az emiles postafiókom, szóval legfejjeb msnen tudom atkuldeni...Csak nem tudom az msn cimedet...

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

Ismerõs..nekem is Routeres netem van.nekem is Kb. olyan 3 perc mire betölt minden...Én megkérdeztem,és azt mondták,hogy IP címet keres a "gép",és ezen nemnagyon lehet változtatni...:(

Dunbar

Jajjj
Ha router van és jól van beállítva akkor kb 1 mp alatt kell kapjon IP-t.

Pedig nem vagyok egy zsolo ebben a témában.

;) Én meg nem vagyok Zap jogban... De azért köszönöm, hízott a májam.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
érdekes, hogy egyik haverom ugyanezt mondta. Aztán megcsináltam neki, és azóta mûködik. Az is feltûnt neki, hogy õ 20 perc alatt végzett a WinXP reinstallal, nekem meg 2 óra volt. Pedig nem vagyok egy zsolo ebben a témában.

Aktuális civil

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
hm..

persze
nyilván nem erre gondoltam

ezen tul vagyok és nem fogom megcsinálni 2havonata

nem ilyen jellegû a probléma,nem szemét rakódott le mert nem teleítettem egy programon kívül semmit azóta

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
router van nekem is, és 20 mp alatt feláll minden.

format c:
install WinXP, install SP2, install drivers, install Avast, install azt a 10 programot, amit használsz, és ne nyúlj hozzá utána.

Aktuális civil

Dunbar

Dunbar

vendég

• fórumtag
  • 97 posts

hi
.valaki számítógépes segítsen:

Mit tehetnék hogy a gép ne induljon lassan,egész pontosan a win.Betöltõdéstöl számítva 1-3perc eltelik mire érdemben lehet valamit vele kezdeni.
Amire én gondolok hogy a gépen router van,tehát nincs fix IP cím.Arra gondolok hogy minden indulásnál egy IP címet oszt a gép a kapcsolatnak.
Lehetséges ez?!Ha igen,hol tudok ezen változtatni?Vagy ha nem,akkor mit tudnék tenni hogy ne enyire lassan szedje össze magát??

Ismerõs..nekem is Routeres netem van.nekem is Kb. olyan 3 perc mire betölt minden...Én megkérdeztem,és azt mondták,hogy IP címet keres a "gép",és ezen nemnagyon lehet változtatni...:(

Dunbar
:rolleyes:

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
hi

mégegyszer kösszi...
mataekon épp kamatos kamatot(számtani sorozatot)tanulunk és tényleg nem tûni kjónak hogy elöször a kamatot fizetet vissza majd a többit...

áh akor betörök valahová,csaszinál voltam és VAN CSAK VÁZKÉNT AZ ENDURO.....

az kell nekem...

holnap én is jönnék videjózni,ha lehet...

juj de elegem van a hormonokbol,rohadt mód öszefügg a szervezetben mindennel és sok kicist ezt fejben tartani...

valaki számítógépes segítsen:

Mit tehetnék hogy a gép ne induljon lassan,egész pontosan a win.Betöltõdéstöl számítva 1-3perc eltelik mire érdemben lehet valamit vele kezdeni.
Amire én gondolok hogy a gépen router van,tehát nincs fix IP cím.Arra gondolok hogy minden indulásnál egy IP címet oszt a gép a kapcsolatnak.
Lehetséges ez?!Ha igen,hol tudok ezen változtatni?Vagy ha nem,akkor mit tudnék tenni hogy ne enyire lassan szedje össze magát??

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Vazz, tõlem aztán lehetsz a barátnõm... Ha így akarod... Mert itt a "N"-n volt a hangsúly... :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts

Te nem vagy a baratnom, Dani! :D

500 Ft tartozásom ugrott :[

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Na, azért nem vicc tárgya a suli... :D

Még van pár perc órából... Leírom mi van elém írva (persze semmi köze az órához):

if(a&bVc&d&e)x
?=
if((a&B)&d&e)x
if(c&d&e)x
&&|| VAZZ! PONTOSAN!
...
... (itt köbö ezer verzió :))
...
VÉGRE PONTOSÍTVA: igen, if(((a&&B)||c)&&d&&e) ekvivalens if(d&&e&&(c||(a&&B)))

;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Helyes kölök :cool2: .

Valaki át tudja nyomni nekem õket?

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

Két tanulás közt... :D

Ez annyira rossz... ;)

Dunbar

Dunbar

vendég

• fórumtag
  • 97 posts
Jah,nekem is megvannak...
:rolleyes:

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Holnap este talán jó... Két tanulás közt... :D

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 posts

Nincs meg valakinek az NWD 6-ból a Z-trip és a Tru-paz szám?

Shoshi: Nekem meg van mind a 2...

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts

Nekem elvileg oké. De holnap elég sokminden fog történni (élesbe megyünk) úgyhogy még alakul.

???

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Nekem elvileg oké. De holnap elég sokminden fog történni (élesbe megyünk) úgyhogy még alakul.

Aktuális civil

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Hehehehe! Akkor gondolom holnap este is tanulsz, amíg mi Synopsis-t nézünk...

Tervezünk holnap estére egy videjózást nálunk. Asszem most kicsit késõbb kellene kezdeni egyéb elfoglaltságok miatt (21:00 kb.). Jó lenne nektek?

Még nálam is csak terv, lehet, hogy nem jön össze. Zsolóéknak jó. Más valakik?