http://degupage.uw.hu/hizelgo.htm
Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide!
Posted 2005. November 29. - 22:02
Posted 2005. November 29. - 21:01
Posted 2005. November 29. - 20:02
Posted 2005. November 29. - 19:55
JajjjIsmerõs..nekem is Routeres netem van.nekem is Kb. olyan 3 perc mire betölt minden...Én megkérdeztem,és azt mondták,hogy IP címet keres a "gép",és ezen nemnagyon lehet változtatni...
Dunbar
Ha router van és jól van beállítva akkor kb 1 mp alatt kell kapjon IP-t.
Pedig nem vagyok egy zsolo ebben a témában.
Posted 2005. November 29. - 19:32
Aktuális civil
Posted 2005. November 29. - 19:30
persze
nyilván nem erre gondoltam
ezen tul vagyok és nem fogom megcsinálni 2havonata
nem ilyen jellegû a probléma,nem szemét rakódott le mert nem teleítettem egy programon kívül semmit azóta
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2005. November 29. - 19:28
format c:
install WinXP, install SP2, install drivers, install Avast, install azt a 10 programot, amit használsz, és ne nyúlj hozzá utána.
Aktuális civil
Posted 2005. November 29. - 19:27
hi
.valaki számítógépes segítsen:
Mit tehetnék hogy a gép ne induljon lassan,egész pontosan a win.Betöltõdéstöl számítva 1-3perc eltelik mire érdemben lehet valamit vele kezdeni.
Amire én gondolok hogy a gépen router van,tehát nincs fix IP cím.Arra gondolok hogy minden indulásnál egy IP címet oszt a gép a kapcsolatnak.
Lehetséges ez?!Ha igen,hol tudok ezen változtatni?Vagy ha nem,akkor mit tudnék tenni hogy ne enyire lassan szedje össze magát??
Ismerõs..nekem is Routeres netem van.nekem is Kb. olyan 3 perc mire betölt minden...Én megkérdeztem,és azt mondták,hogy IP címet keres a "gép",és ezen nemnagyon lehet változtatni...
Dunbar
Posted 2005. November 29. - 19:17
mégegyszer kösszi...
mataekon épp kamatos kamatot(számtani sorozatot)tanulunk és tényleg nem tûni kjónak hogy elöször a kamatot fizetet vissza majd a többit...
áh akor betörök valahová,csaszinál voltam és VAN CSAK VÁZKÉNT AZ ENDURO.....
az kell nekem...
holnap én is jönnék videjózni,ha lehet...
juj de elegem van a hormonokbol,rohadt mód öszefügg a szervezetben mindennel és sok kicist ezt fejben tartani...
valaki számítógépes segítsen:
Mit tehetnék hogy a gép ne induljon lassan,egész pontosan a win.Betöltõdéstöl számítva 1-3perc eltelik mire érdemben lehet valamit vele kezdeni.
Amire én gondolok hogy a gépen router van,tehát nincs fix IP cím.Arra gondolok hogy minden indulásnál egy IP címet oszt a gép a kapcsolatnak.
Lehetséges ez?!Ha igen,hol tudok ezen változtatni?Vagy ha nem,akkor mit tudnék tenni hogy ne enyire lassan szedje össze magát??
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2005. November 29. - 17:53
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2005. November 29. - 17:45
Posted 2005. November 29. - 16:45
Még van pár perc órából... Leírom mi van elém írva (persze semmi köze az órához):
if(a&bVc&d&e)x
?=
if((a&
if(c&d&e)x
&&|| VAZZ! PONTOSAN!
...
... (itt köbö ezer verzió
...
VÉGRE PONTOSÍTVA: igen, if(((a&&
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2005. November 29. - 16:25
Valaki át tudja nyomni nekem õket?
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2005. November 29. - 16:24
Posted 2005. November 29. - 16:18
Posted 2005. November 29. - 16:17
Posted 2005. November 29. - 16:05
Nincs meg valakinek az NWD 6-ból a Z-trip és a Tru-paz szám?
Shoshi: Nekem meg van mind a 2...
Posted 2005. November 29. - 15:50
Nekem elvileg oké. De holnap elég sokminden fog történni (élesbe megyünk) úgyhogy még alakul.
???
Posted 2005. November 29. - 15:35
Aktuális civil
Posted 2005. November 29. - 15:32
Tervezünk holnap estére egy videjózást nálunk. Asszem most kicsit késõbb kellene kezdeni egyéb elfoglaltságok miatt (21:00 kb.). Jó lenne nektek?
Még nálam is csak terv, lehet, hogy nem jön össze. Zsolóéknak jó. Más valakik?

Sign In
Create Account
This topic is locked
Back to top